Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- متخصص تغذیه به توضیح راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا پرداخت و گفت: مصرف خوراکی های مغذی بیش از مکمل ها برای مقابله با کرونا توصیه می شود. تاریخ انتشار: 01:47 - 06 اسفند 1398 - کد خبر: ۵۹۹۹۲۵

شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با اشاره به تاثیر تغذیه در مقابله بدن با ویروس کرونا، گفت: در واقع ویروس‌ها زمانی در بدن فعال شده و به مرحله بیماری زایی می‌رسند که سیستم ایمنی بدن مشکل داشته و به عبارتی قدرت کافی برای مقابله با ویروس را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ویروس‌ها از ضعف سیستم ایمنی بدن استفاده می‌کنند، افزود: یکی از کار‌های ضروری تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف غذا‌های سالم و مقوی در کنار رعایت موارد بهداشت فردی است.

 

نقش تغذیه مناسب در مقابله با کرونا


اولیایی با تاکید بر اینکه توجه به داشتن تغذیه مناسب می‌تواند در صورت ابتلا فرد به ویروس تاب آوری بدن وی را بالا ببرد، تصریح کرد: تغذیه مناسب حتی زمان درمان این نوع ویروس را نیز کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: فرار مردم به گیلان از ترس کرونا!/ هشدار پلیس به سلبریتی‌ها/سرفه خشک به معنای ابتلا به کرونا نیست!/کاهش مراجعه مردم برای انتقال خون


این متخصص تغذیه با بیان اینکه علاوه بر تغذیه صحیح، ورزش درست و منظم، خواب کافی و با کیفیت و دوری از عوامل استرس زا برای مقابله با ویروس کمک کننده هستند، گفت: از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی که می‌تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی داشته باشد ویتامین ب است که متاسفانه غالب ایرانی‌ها کمبود آن را دارند.


وی با اشاره به مواد غنی از ویتامین ب، افزود: روغن ماهی، شیر غنی شده، تخم مرغ و نور خورشید از عواملی است که تامین کننده ویتامین ب در بدن بوده، اما با توجه شیوع کمبود توصیه می‌شود مردم به مصرف مکمل‌ها نیز اقدام کنند.


وی با بیان اینکه روی، سلنیوم، اسید چرب امگا سه، ویتامین آ و همچنین ویتامین ب ۶ از دیگر ویتامین‌های مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند، تصریح کرد: مصرف گوشت، مغز‌ها و دانه کدو، سبوس گندم، ماهی، هویج، گردو، روغن کلزا، کره غنی شده، جگر و موز برای رساندن ویتامین‌های ضروری به بدن بسیار توصیه می‌شود.

مصرف خوراکی های مقوی بهتر از مکمل ها است


این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه اگر ویتامین‌های ضروری گفته شده در مواد غذایی کافی نباشد توصیه به مصرف مکمل‌ها می‌شود، گفت: باید بدانیم که جذب مواد مغذی در بدن بهتر از مکمل‌ها بوده از این رو در ابتدا توصیه به مصرف این ویتامین‌ها می‌شود.


وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین سی از جمله مرکبات قرمز و سبز، کیوی، آناناس، کلم و گوجه نیز توصیه می‌شود، افزود: ویتامین E نیز می‌تواند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد.

مصرف پروتئین‌ها بسیار توصیه می‌شود


اولیایی با تاکید بر اینکه توجه به مصرف پروتئین‌ها بسیار توصیه می‌شود، گفت: برای رعایت جانب احتیاط بهتر است نسبت به مصرف منابع خوراکی طبیعی دارای ویتامین‌ها به جای مکمل‌ها استفاده کنیم.


وی ادامه داد: اگر به هر دلیلی کمبود داشتیم و عدم کفایت غذایی وجود داشت از مکمل‌های مولتی ویتامین و مینرال با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان استفاده کرد.


اولیایی همچنین بر تاثیر بسیار زیاد خواب کافی و با کیفیت در تقویت سیستم ایمنی بدن خبر داد و گفت: بد خوابی و کم خوابی هر دو مضر بوده و می‌تواند سلامت بدن را تهدید کند.


وی با بیان اینکه دوری از عوامل استرس زا نیز به جد توصیه می‌شود، افزود: موارد استرس زا به شدت می‌توانند سیستم ایمنی را سرکوب کند از این رو باید از این موارد دوری کرد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا تغذیه تقویت سیستم ایمنی بدن مقابله با کرونا برای مقابله توصیه می شود متخصص تغذیه ویتامین ها مکمل ها ویتامین ب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک مطالعه جدید که میزان و شدت سرطان پروستات را در میان مردان آفریقایی آمریکایی بررسی می‌کند، دسترسی نابرابر به مراقبت‌های بهداشتی را یک عامل محتمل برای ابتلا می‌داند.

احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان آفریقایی آمریکایی ۱.۷ برابر بیشتر از سایر مردان رنگین پوست یا مردان اروپایی است. 

آن‌ها همچنین ۲.۱ برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از این بیماری هستند. 
این اختلاف ممکن است تا حدی با عدم دسترسی برابر به مراقبت‌های بهداشتی که بسیاری از آمریکایی‌های آفریقایی تبار تجربه می‌کنند توضیح داده شود، اما به طور کامل توجیه کننده نیست.

یک مطالعه جدید علل بیولوژیکی احتمالی این نابرابری را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که ممکن است با ملانین پوست و روشی که مردان آفریقایی آمریکایی ویتامین D را از نور خورشید دریافت می‌کنند، مرتبط باشد. 

محققان در Cedars-Sinai Cancer کالیفرنیا، به این مطالعه کمک کردند.

همان طور که می‌دانید ویتامین D، یک ریز مغذی حیاتی است که با افزایش جذب کلسیم باعث سلامت استخوان‌ها می‌شود و همچنین به محافظت در برابر سرطان پروستات کمک می‌کند. 

مطالعه جدید نشان داد به نظر می‌رسد کمبود ویتامین D باعث ایجاد بیماری می‌شود. 

طبق اطلاعات فعلی حدود ۴۰ درصد از آمریکایی‌ها کمبود ویتامین D دارند. 

یک مطالعه جدید از انستیتو کوپر گزارش می‌دهد که این رقم برای آمریکایی‌های آفریقایی تبار ممکن است به ۷۶ درصد برسد. 

بدن انسان ویتامین D را با کمک نور خورشید تولید می‌کند. 

یک متخصص اورولوژی گفت: ویتامین D تمایز سلولی را تقویت می‌کند، فرآیندی که طی آن سلول‌ها به جای تبدیل شدن به سرطان، بالغ و تخصصی می‌شوند.

این مطالعه و تحقیقات در آینده ممکن است در نهایت منجر به دستورالعمل‌های تغذیه‌ای جدید در رابطه با مصرف ویتامین D شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس
  • ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌
  • ارتباط جنسیت و بحران خواب
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • ویژگی‌های یک بشقاب غذای سالم