Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: تیم ما تلفیقی از جوانان و باتجربه‌ها بود و همانطور که از قبل مشخص بود، مسابقات قهرمانی آسیا در مسیر حضور در المپیک، یک تورنمنت تدارکاتی خوب بود. ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۲:۲۶ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات - اخبار ورزشی -

ابراهیم مهربان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا اظهار داشت: مسابقات بدی نبود، یک سری مواردی بود که باید حتما به آنها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سطح مسابقات خیلی بالا بود، در چند سال گذشته یادم نیست با این سطح از رقابت‌ها مواجه شده باشیم. تیم‌ ژاپن، هیچ وقت اینطور تیم اصلی‌اش را به قهرمانی آسیا نمی‌آورد. هندی‌ها که تیم بسیار خوبی داشتند و می‌خواستند در خانه خود قهرمان شوند. قزاقستان تقریبا همان تیمی را به همراه داشت که در جهانی نورسلطان نایب قهرمان شده بود. ازبکستان و قرقیزستان هم همین شرایط را داشتند.

وی ادامه داد: در 57 کیلوگرم سطح رقابت‌ها در حد جهانی و المپیک بود. کشتی گیر هندی یکی از شانس‌های اصلی کسب مدال طلای المپیک است. کشتی گیران ژاپن و قزاق خوب بودند. در 61 کیلوگرم همه کشتی گیران صاحب عنوان جهان آمده بودند و کشتی گیر قرقیز که نفر سوم جهان بود، خیلی خوب بود. در وزن 65 کیلوگرم که ترافیک کشتی گیران درجه یک جهان بود، فینال قهرمانی آسیای امسال تکرار فینال جهانی 2018 بوداپست بود بین باجرانگ هندی و کشتی‌گیر ژاپنی. در 70 کیلوگرم اوضاع به همین شکل بود. همانطور که می‌دانیم همیشه مسابقات سبک وزن قهرمانی آسیا سطح بالایی دارد. در اوزان بالا هم شاهد حضور کشتی گیران خوب بودیم و مسابقات به لحاط کیفی و کمی سطح بالایی داشت. تعداد کشتی‌گیران شرکت کننده نیز در حد مسابقات جهانی نورسلطان بود و خیلی از بچه ها 4 دور کشتی گرفتند.

مهربان با اشاره به نفرات اعزامی تصریح کرد: باید دید که تیم ما چقدر در مقایسه با سال گذشته تغییر داشته، ترکیب ما با صددرصد تغییر مواجه شده و هیچ کدام از نفراتی که در آسیایی قبل در ترکیب تیم بودند، در ترکیب تیم امسال حضور نداشتند. جوانانی را به همراه داشتیم که برخی حتی برای اولین بار در مسابقه قهرمانی آسیای بزرگسالان شرکت می‌کردند، مثل علیرضا سرلک، مجید داستان و حتی امیرحسین مقصودی که بزرگ ترین مسابقه‌ای که در آن شرکت کرده بود سال گذشته جهانی بود اما تجربه حضور در آسیایی بزرگسالان را نداشت. احمد بذری هم اینجا فرصت حضور پیدا کرد. تیم ما تلفیقی از جوانان و باتجربه‌ها بود و همانطور که از قبل مشخص بود، مسابقات قهرمانی آسیا در مسیر حضور در المپیک، یک تورنمنت تدارکاتی خوب بود.

مربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد شکست مصطفی حسین‌خانی و پرویز هادی در این رقابت‌ها خاطرنشان کرد: هادی واقعا در کشتی غافلگیر شد و اگر این صحنه اتفاق نمی‌افتاد و حریف دستش را نمی‌گرفت، قطعا این مبارزه را می‌برد و صاحب مدال طلا هم می‌شد. در مورد حسین خانی هم او کشتی سختی با کشتی گیر هندی که میزبان هم بود، داشت. تمام توانش را به کار برد و حالا شرایط به گونه‌ای شد که شکست خورد.

برپایی اردوی تیم‌های ملی کشتی در ترکیه منتفی است/ مسافران قرقیزستان به سرعت انتخاب خواهند شدصالحی‌امیری: کشتی برای ما فراتر از یک ورزش قهرمانی است



انتهای پیام/

R1435/P/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط المپیک کشتی آزاد کشتی فرنگی کشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: المپیک کشتی آزاد کشتی فرنگی کشتی المپیک کشتی آزاد کشتی فرنگی کشتی قهرمانی آسیا کشتی گیران کشتی آزاد کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هادی ساعی: در سال ۱۴۰۲ اولین‌ها برای تکواندو ایران رقم خورد

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی ساعی ادامه داد: مهمترین هدف گذاری ما در سال ۱۴۰۲ کسب سهمیه المپیک بود و برنامه ریزی ها در همین راستا صورت گرفت، خدا شکر پایان شیرینی برای آن رقم زده و موفق شدیم در روزهای پایانی سال سهمیه‌های حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کامل کنیم. در مجموع دو بخش بانوان و آقایان چهار سهمیه کامل را کسب کردیم. ضمن اینکه برای اولین بار در تاریخ حضور ورزش تکواندو در این رویداد مهم دو سهمیه در بخش بانوان به دست آوردیم.

وی افزود: تمام تلاش خود را خواهیم داشت که در سال جدید در بین فدراسیون‌هایی باشیم که در المپیک به مدال رسیده و مردم ایران را خوشحال کنیم.

پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران ادامه داد: فکر می‌کنم در بین همه فدراسیون‌ها، تکواندو بیشترین اعزام‌ها را داشت. ۱۴۰۲ سال سخت و پرافیکی برای تکواندو بود که با حمایت وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک با موفقیت به سرانجام رسید. به لحاظ مالی در تنگنا قرار داشتیم که مسئولان ورزش کشور بخصوص وزیر محترم با دستورات و پیگیری‌های خود خیلی از مشکلات را رفع کرد و به نوعی مسیر پیش رو را برای رسیدن به اهداف از پیش طراحی شده هموار کرد.

رییس فدراسیون تکواندو افزود: حاصل تلاش نمایندگان تکواندو ایران در ۲۱ رویداد جهانی، آسیایی، گرنداسلم، گرندپری و … در رده‌های سنی مختلف کسب نزدیک به ۱۷۰ مدال طلا، نقره و برنز بود. مدال طلای ناهید کیانی در مسابقات قهرمانی جهان و قرار گرفتن تیم ملی بانوان روی سکوی پنجم جهان از بهترین نتایجی بود که سال گذشته برای نخستین بار در تاریخ تکواندو ایران رقم خورد. برگزاری چهار رویداد بین المللی در بالاترین سطح کمی و کیفی، دوره‌های آموزشی، آزمون‌ها، لیگ‌های مختلف در هر دو گروه بانوان و آقایان از برنامه‌هایی بود که به خوبی برگزار شد و همانطور که عرض کردم با حمایت و پشتیبانی خوبی که از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از ورزش تکواندو صورت گرفت، موفق شدیم برنامه‌های خود را که در مسیر تحقق کسب سهمیه‌های المپیک طراحی شده بود اجرا کنیم. امیدوارم این حمایت‌ها در سال ۱۴۰۳ که سال المپیک است و بیش از گذشته به آن نیاز داریم تداوم داشته باشد.

ساعی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سال ۱۴۰۳ تمام تمرکز فدراسیون روی موفقیت در بازی‌های المپیک قرار دارد. برای تکواندوکارانی که کسب سهمیه کرده‌اند و آنها که می‌توانند در این مسیر به تکواندو ایران کمک کنند برنامه ریزی کرده‌ایم و گام به گام پیش می‌رویم. البته مسابقات قهرمانی آسیا را نیز اردیبهشت ماه و پیش از المپیک داریم. مسابقات نوجوانان جهان، گرندپری و گرندسلم هم خواهیم داشت.

وی با اشاره به مسابقات قهرمانی آسیا در ویتنام اظهار داشت: این رقابت‌ها در فاصله زمانی مناسب تا بازی‌های المپیک برگزار می‌شود و اغلب کشورها برای آخرین ارزیابی‌ها از نفرات المپیکی تیم ملی خود را ارنج می‌کنند. ما هم در همین راستا پیش می‌رویم. در کنار تیم‌های ملی یک تیم پشتیبان و به نوعی آنالیز داریم که تمامی مسابقات را زیر نظر داشته و رقبا و حتی تکواندوکاران خودمان را به دقت مورد بررسی قرار می‌دهد. این تیم هست که امتیازات و رنکینگ‌ها را بررسی کرده و در نهایت نظر مشورتی خود را در اختیار کادر فنی و کمیته فنی قرار می‌دهد تا در آنجا تصمیم گیری شود که کدام یک از ملی پوشان شرایط حضور در مسابقات ویتنام را دارند و یا مبارزه در مسابقات آسیایی به کدام یک کمک می‌کند.

وی در پایان گفت: جوانان بسیار خوبی را در اختیار داریم که توانایی بالایی برای کسب موفقیت دارند. اما شرایط المپیک‌ها متفاوت با رقابت‌های دیگری است که نمی‌توان در مورد نتایج صحبتی کرد اما با وجود جوانان مستعد و پر انرژی تمام تلاش خود را برای شاد کردن مردم به کار خواهیم گرفت. غیر از کیانی، سه تکواندوکار دیگر تجربه حضور در المپیک را نداشته‌اند. با این شرایط در میدان‌های بزرگ به خوبی جواب اعتماد کادر فنی و فدراسیون را داده‌اند.

کد خبر 6063303

دیگر خبرها

  • معرفی کشتی گیران برتر جام رمضان بابل
  • (عکس) آماده‌ترین هیکل هادی چوپان را ببینید
  • وضعیت تیم کشتی فرنگی امیدوارکننده است
  • عکس| آماده‌ترین هیکل هادی چوپان را ببینید
  • عبدلی: ۳ ملی‌پوش شنا شانس کسب سهمیه المپیک هستند
  • کشتی گیر 57 کیلوی ایران سخت ترین مسیر را برای المپیکی شدن دارد
  • ستاره نامدار کشتی ایران خط خورد | نبرد حسن یزدانی و گلادیاتور برای المپیک جدی شد
  • اسامی فرنگی‌کاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا اعلام شد
  • هادی ساعی: در سال ۱۴۰۲ اولین‌ها برای تکواندو ایران رقم خورد
  • مصدومیت محمدرضا گرایی در آستانه مسابقات آسیایی!