Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور از اصلاح دو قانون در خصوص تردد دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل در کشور خبر داد و گفت: علاوه بر آن با پیشنهاد معاونت بین‌الملل دفتر رهبر انقلاب اسلامی پیگیری در زمینه استفاده از طلاب خارجی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا دکتر منصور کبگانیان در حاشیه جلسه یکصد و بیست و هشتم ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی از چالش‌ها در زمینه تردد دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل در کشور، افزود: این دسته از دانشجویان پس از ورود به کشور، برای هر بار خروج باید مجوز دریافت می‌کردند و این امر موجب شده بود که جذابیت تحصیل در ایران برای دانشجویان خارجی کاهش یاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دلیل مشکلات ویروسی موجود این امر بیشتر خود را نشان داد، اظهار کرد: در این جلسه خوشبختانه مصوباتی داشتیم.

کبگانیان با اشاره به این مصوبات، یادآور شد: از آنجایی که این موضوع از سال‌ها قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، از سوی نیروی انتظامی پیگیری می‌شد ، نیاز به اصلاح قانون داشتیم و در این مصوبه ستاد مقرر شد که دانشجویان به جای اخذ ویرای یک بار تردد، ویزای مالتیپل داشته باشند و از این طریق مجاز به چندین بار تردد باشند.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن بر اساس قانون دیگری، اگر دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل در کشور، به کشور خودشان سفر می‌کردند، تنها ۳ ماه فرصت داشتند تا به ایران باز گردند و پس از ۳ ماه حتی اگر یک روز اضافه می‌شد، مشکلاتی برای آنها ایجاد می‌شد.


قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با بیان اینکه به این قانون انتقادات و اعتراضات زیادی وارد شده بود، خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبه این جلسه، زمان ۳ ماه به ۶ ماه افزایش یافت.

وی این دو مصوبه را در راستای تسهیل در تردد دانشجویان خارجی دانست و گفت: همچنین سامانه‌ای برای ثبت اطلاعات این دسته از دانشجویان شاغل به تحصیل در کشور راه‌اندازی می‌شود تا اطلاعات آنها در آن به ثبت برسد.

کبگانیان ادامه داد: این دو مصوبه از سوی کمیسیون دولت در هیات دولت مطرح خواهد شد، ولی درخواست ما این است که این مصوبات در قالب لایحه اصلاح قانون در مجلس مطرح شود.

وی دستور دوم این جلسه را ایجاد سازمانی برای توسعه روابط بین‌المللی دانست و خاطر نشان کرد: در این زمینه از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواسته شده بود تا با برگزاری جلساتی با دستگاه‌های مختلف پیشنهادات خود را در زمینه راه‌اندازی سازمان روابط بین‌الملل علمی اعلام کند.

کبگانیان با بیان اینکه در این جلسه نظر اعضا بر جلوگیری از ایجاد سازمان جدیدی بود، ادامه داد: بر این اساس پیشنهاد شد که مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای این منظور در نظر گرفته شود. از این رو تغییراتی بر این اساس انجام شد و دیگر نیازی به سازمان جدیدی در این ارتباط نداریم.

به گفته وی، این مرکز وظایف مربوط به همکاری‌های علمی را انجام خواهد داد و تناقضی با وظایف وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد  نخواهد داشت.

کبگانیان اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد پیگیری‌های لازم برای انجام این امر از سوی معاونت علمی صورت گیرد و در جلسه آتی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مجددا پیگیری خواهد شد. 

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به پیشنهاد معاونت بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری در زمینه به‌کارگیری دانشجویان و به‌ویژه‌ طلاب خارجی در کشور، گفت: طلاب خارجی در جامعةالمصطفی مستقر هستند و این موضوع در دستور کار این جلسه قرار گرفت و مقرر شد تا نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد و با محوریت آیت‌الله قمی، معاون بین‌المللی دفتر رهبر انقلاب اسلامی ابعاد قانونی این موضوع بررسی شود و پیشنهادات خود را در این ستاد ارائه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور دانشجویان خارجی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل شاغل به تحصیل در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در جلسه دولت

در جلسه امروز هیئت وزیران، برنامه عملیاتی تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳» به تصویب اعضا رسید. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، جلسه هیات دولت به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و در آن برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

رئیسی: همه بخش‌های تولیدی مخاطب شعار سال هستند مخبر در این جلسه با تاکید بر ضرورت رسیدگی هرچه سریعتر به سیل‌زدگان در مناطق جنوبی کشور تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول از جمله وزارتخانه‌های کشور،‌ نیرو و راه و شهرسازی موظف هستند همه امکانات خود را برای کمک و جبران خسارات وارده به سیل‌زدگان بسیج کنند.

وی صبح امروز در جلسه هیات دولت با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ماه تاکید کرد: نمایشگاه کتاب یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی است و ضروری است بخشهای مربوط، در برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه همکاری کنند تا زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کشور فراهم شود.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین به بازدید روز گذشته خود از پارک فناوری پردیس اشاره و تاکید کرد: با تلاش‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات و دستاوردهای بزرگی در این پردیس انجام شده تعداد زیادی از نخبگان جوان که سرمایه کشور هستند با پارک‌های علمی همکاری می‌کنند.

مخبر با اشاره به عملیات افتخارآمیز و مقتدرانه اخیر سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه و آینده کشور همین جوانانی هستند که رشد اقتصادی باید با تکیه بر همت و تلاش آنان صورت پذیرد. برای تحقق شعار سال و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری باید فعال شوند چراکه این شرکت‌ها راه میانبر برای رشد تولید هستند و جهش اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری با دانش و تکنولوژی محقق می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص مطالبات عقب افتاده حق التدریس اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به سازمان برنامه و بودجه دستور داد تا هرچه سریعتر مطالبات آنان تامین و پرداخت شود.

مخبر همچنین با قدردانی از سازمان صداوسیما و رسانه‌ها برای اطلاع رسانی اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم، از سازمان صدا و سیما خواست تا زمینه انعکاس بیشتر خدمات بخش‌های مختلف دولت فراهم شود.

همچنین در این جلسه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در خصوص پروژه ملی قطار شهری گفت: این پروژه با کمک شهرداری تهران و وزارت کشور به ثمر رسیده است و به زودی متروی تهران شاهد استفاده از قطار ملی خواهد بود.

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما نیز با تأکید بر ضرورت حمایت سازمان صداوسیما از تلاش‌ها و اقدامات دولت ادامه داد: طرح حمایت مالی معاونت علمی از برنامه‌های رسانه‌ای دانش‌بنیان‌ها اثر خوبی برای تقویت و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان داشته است.

در این جلسه، هیأت دولت برنامه عملیاتی تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم در سال 1403» را تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسه شورای اجتماعی استان یزد برگزار شد
  • رانندگان آژانس شاغل در شهرداری بیمه تکمیلی شوند
  • اولین جلسه ستاد مردمی اربعین حسینی ویژه اتباع
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در جلسه دولت
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت