Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه چهل و هشتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه این جلسه به بررسی شیوع بیماری کرونا در کشور و ابعاد اقتصادی آن اختصاص داشت، گفت: وظیفه دولت و دستگاههای اجرایی این است که در هر شرایطی از تامین، تولید و توزیع و قیمت کالاها اطمینان حاصل کنند و هیچ امری نباید موجب تداخل در این امور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با اشاره به اینکه در جلسه امروز دستگاههای متولی حضور داشته و در این حوزه گزارشهای خود را ارائه کردند، گفت: دستگاه های مسئول اطمینان دادند که در روند فعالیت واحدهای تولیدی و توزیعی اشکالی ایجاد نخواهد شد و در هر موقعیتی نیز نیاز به تولید جدید یا توزیع بیشتر باشد، آمادگی لازم را دارند.

وزیر کشور با اشاره به ابعاد شیوع ویروس کرونا، تصریح کرد: کنترل این موضوع با حضور، همراهی و تلاش مردم و همدلی با مسئولان مشکل نخواهد بود.

وی افزود: همه مسئولان در حوزه های مختلف به ویژه وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی موضوع، دستورالعملهای لازم را صادر کرده اند و اقدامات لازم را انجام می دهند. پس از طرح این موضوع در دولت نیز، رئیس جمهور همه دستگاههای اجرایی و وزارتخانه ها را مسئول کرد تا در خدمت وزارت بهداشت باشند و همه خدمات، پشتیبانی و اقدامات لازم را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند.

وزیر کشور تصریح کرد: با توجه به اینکه شبکه های رسانه ای خارج از کشور این موضوع را مانند هرموضوع دیگری دستاویز قرار می دهند تا ناکارآمدی و همچنین اختلاف و سردرگمی را در داخل کشور القاء کنند و با تولید برخی از برنامه هایی که اغلب آنها کذب است، اذهان عمومی را تشویش کنند، مانند مکاتباتی که طی چند روز که دو مورد مربوط به وزارت کشور و چندمورد مربوط به وزارت بهداشت بود، منتشر شد که کذب محض هستند.

وی اضافه کرد: رسانه های معاند از شیوه های دروغ پراکنی، برجسته سازی و خبرهای تحریف شده استفاده می کنند. ما باید در داخل با انسجام، وحدت، همکاری و همیاری بتوانیم بر این موضوع غلبه کنیم.

وزیر کشور با اشاره به گزارش وزارت بهداشت گفت: براساس آمار و ارقام و مسیر ترسیم شده از سوی بهداشت، روند شیوع این بیماری را کنترل شده و مدیریت شده می دانند که امیدواریم این روند از کنترل به سمت کاهشی و نهایتاً توقف بیانجامد.

وزیر کشور تاکید کرد: این جلسه به این دلیل تشکیل شد که همه دستگاهها بتوانند به وزارت بهداشت کمک کنند.

رحمانی فضلی درخصوص تعطیلی ها نیز گفت: براساس تصمیمی که روز گذشته در هیات دولت گرفته شد مقرر شد وزارت بهداشت، دستورالعملی برای تمامی استانداری ها و مراکز آموزشی مانند آموزش و پرورش تنظیم و ارسال کند تا متناسب با آن عمل کنند. در این زمینه هر استانی مستقل تصمیم می‌گرفت که موجب عدم وحدت رویه در امور می شد که مقرر شد متولی امر وزارت بهداشت باشد، همچنین رئیس جمهور ساختاری برای همین مسئله ایجاد و در ذیل آن ساختار، کارگروههایی نیز تشکیل دادند که اولین جلسه آن نیز فردا به ریاست رئیس جمهور برگزار خواهد شد که ضمن ابلاغ رسمی به همه دستگاهها، تصمیمات و سیاست گذاری لازم انجام گیرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: کرونا نماینده وزارت بهداشت وزارت بهداشت وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا