Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنی سندرز نامزد دموکرات انتخابات آمریکا که از مخالفان سرسخت سیاست‌های دونالد ترامپ بوده و بارها نسبت به ‌آغاز جنگ علیه ایران هشدار داده است، پیشتر عنوان شد که به دنبال حمایت وی از فلسطین و مخالفت با سیاست‌های ترامپ در قبال ایران،   «کمیته امور عمومی اسرائیل آمریکا» (آیپک)  به دنبال آن است که سندرز را به هر قیمتی شده متوقف کند تا پای او به کاخ سفید نرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سندرز یکی از سناتورهای باسابقه و قدیمی آمریکایی به شمار می‌رود که بیشتر به جهت منش مستقل و مسلک سوسیالیستی خود در میان سیاستمداران جهان معروف است. وی  به عنوان یکی از طرفداران مذاکره و مصالحه با ایران، تنها سناتوری بود که در دوران ریاست جمهوری اوباما به طرح کنگره و سنا مبنی بر تحریم ایران رای منفی داد.

سندرز در دو روز اخیر به دلیل موضع گیری در قبال انقلاب کوبا بار دیگر حاشیه ساز شده است. این نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز گذشته(دوشنبه) از این موضع گیری‌ خود بار دیگر دفاع کرد و در گفت وگو با شبکه سی ان ان گفت که همواره حکومت های دیکتاتوری و استبدادی را محکوم می کند اما وی معتقد است که به دنبال انقلاب کوبا، اقدامات خوبی از جمله افزایش سوادآموزی در میان مردم انجام شده است.

سندرز در مصاحبه دو روز پیش خود با شبکه سی بی اس عنوان کرد: زمانی که فیدل کاسترو در کوبا به قدرت رسید می دانید چه کاری انجام داد؟ او برنامه سوادآموزی گسترده ای را در کوبا اجرا کرد. ایا این اقدام بدی بوده؟ این منصفانه نیست که بگوییم همه اقدامات انجام شده پس از انقلاب کوبا اشتباه بوده است.

این اظهارنظر سندرز واکنش های مختلفی را در میان دموکرات ها و جمهوری خواهان به دنبال داشته است. برخی معتقدند که انتقاد برخی دموکرات ها از این موضع گیری سندرز می تواند شماری از حامیان دمکرات ها را از او دور کند.

برنی سندرز پیشتر در سال ۲۰۱۹ میلادی گفته بود که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به محاصره اقتصادی چند دهه‌ای واشنگتن علیه کوبا پایان خواهد داد.

در میان این جو بایدن معاون رئیس جمهوری سابق آمریکا و مایکل بلومبرگ شهردار سابق نیویورک از این موضع گیری سندرز انتقاد کردند.

سندرز به سی ان ان گفت که وی همواره مخالف حکومت های استبدادی در طول تاریخ بوده و حتی از یکسری سیاست های دوران پس از انقلاب کوبا نیز انتقاد می کند اما سیاستمدار باید منصف باشد و همه حقایق را عنوان کند.

در این میان شماری از سیاستمداران در فلوریدا جایی که میزبان صدها هزار کوبایی است، این موضع گیری سندرز را غیرقابل قبول خوانده اند.

کارزار انتخاباتی جو بایدن نیز در بیانیه ای عنوان کرد: این موضع گیری سندرز بخشی از الگوی گسترده‌تر او در استقبال از رهبران و دولت های مستبد در سراسر جهان بوده است.

این بیانیه به سابقه حمایت های سندرز از حکومت های کمونیستی طی دوران جنگ سرد اشاره کرد و عنوان داشت: استقبال و حمایت از حکومت کاسترو در کوبا همزمان با نقض حقوق بشر در این کشور نه تنها خطرناک بوده بلکه توهین به افراد زیادی است که از کوبا فرار کرده و به آمریکا پناه بردهاند.

برچسب‌ها انتخابات ۲۰۲۰ کوبا برنی سندرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ کوبا برنی سندرز دونالد ترامپ انتخابات ۲۰۲۰ کوبا برنی سندرز موضع گیری سندرز انقلاب کوبا برنی سندرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۳۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دستاوردهای ایران در مرکز شرق شناسی روسیه 

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از مسکو، جمعی از اندیشمندان ، ایران‌شناسان ، مورخان و شرق‌شناسان روسیه و حوزه اوراسیا ، سفرای ایران و روسیه در مسکو و تهران و دیپلمات‌های ارشد ، در همایشی علمی- بین‌المللی به میزبانی انستیتو شرق‌شناسی روسیه ، که به صورت حضوری و برخط برگزار شد، عملکرد جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف و نقش کشورمان در صحنه تحولات منطقه‌ و جهان را واکاوی کردند.
النا دونایووا، شرق‌شناس و مدیر اجرایی همایش در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه مؤسسه شرق‌شناسی در این نشست دو روزه عملکرد جمهوری اسلامی ایران در ۴۵ سال گذشته را مورد واکاوی دقیق قرار خواهد داد افزود: ایران‌شناسان ، مورخین و سیاستمداران حاضر در این نشست معتقدند که جمهوری اسلامی توانسته است بسیاری از ایده‌های انقلاب سال ۵۷ از جمله در زمینه حمایت از مستضعفان جهان و ایستادگی در برابر استکبار را محقق کند.
رئیس انستیتو شرق‌شناسی آکادمی ملی علوم روسیه در آغاز این نشست گفت: امروز این کنفرانس در شرایط بسیار ویژه‌ای برگزار می‌شود که تاریخ و تحولات دنیای معاصر در مقابل چشمان ما در حال شکل گرفتن هستند و بسیاری از برنامه‌ها و تحولات با سرعت زیادی در حال رخ دادن هستند.
علی‌اکبر علی‌اکبروف ، با اشاره به رخدادهای اخیر در منطقه گفت : در این تحولات، نه تنها روسیه،‌ بلکه ایران هم نقش آفرین است.
کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه نیز گفت: انقلاب اسلامی ایران،‌ نخستین انقلاب از نوع خود بود که استقلال از ساختار موجود دنیا را مطرح کرد و آغازگر روند تحول به سمت نظام چندقطبی بود.
کاظم جلالی با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری و اهداف انقلاب اسلامی گفت: به دنبال انقلاب اسلامی، لرزه عظیمی در دنیا ایجاد شد که موجب شد، اقدامات برای مقابله با ساختار قدرت جهانی شکل گیرد.
وی تاکید کرد : آنچه در جهان اتفاق می‌افتد مبنی بر تضعیف هژمونی قدرت مرکزی با محوریت ایالات متحده آمریکا نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران است و امروز کشورهای زیادی، این مسیر را طی‌ می‌کنند که دلیل آن ماهیت زشت هژمونی آمریکا در دنیا است.
الکسی ددوف ، سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز در پیامی به این کنفرانس علمی گفت : جمهوری اسلامی ایران دارای اهمیت راهبردی برای سیاست خارجی روسیه در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی است و اطمینان دارم که این کنفرانس، سهم مناسبی را در توسعه روابط دوجانبه خواهد داشت.
مسعود احمدوند رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز در سخنانی در این کنفرانس ، ضمن تبیین ویژگی‌‌‌های شاخص انقلاب اسلامی ایزان ، گزارشی از روند مناسبات فرهنگی بین ایران و روسیه را ارائه کرد.
تحولات اخیر در صحنه منطقه‌ای ، از جمله عملیات تنبیهی جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
ولادیمیر یف‌سیئف ، مدیر انستیتو همگرایی کشورهای مشترک المنافع در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما گفت : حمله تحریک آمیز اسرائیل در دمشق، تخطی از قوانین بین المللی بود که به طور اساسی وضعیت را تغییر داد.
وی افزود : جمهوری اسلامی ایران قدرت خود را نشان داد ، برای اولین بار اسرائیل را در خاک خود هدف قرار داد و با قاطعیت کامل به اسرائیل و متحداتش از جمله آمریکا فهماند که قدرت غالب نیستند. اکنون نظم جدیدی در جهان شکل گرفته که بازیگران آن دیگر آمریکا و اروپا نیستند.
پرفسور ویچسلاو کرینیتسکی ، رئیس مرکز مطالعات خاورمیانه نیز گفت : وضعیت کنونی بین ایران و اسرائیل وخیم تر شده است ، اما ادر اصل آمریکا ، کشورهای غربی و رژیم اسرائیل مسئول وخامت اوضاع در منطقه هستند.
این شرق‌شناس روسی افزود : حدود هفت ماه نسل‌کشی و جنایت در غزه و لگدمال کردن انسانیت ، حمله به اماکن دیپلماتیک و ترور مستشاران نظامی ایرانی و دهها اقدام خشونت‌بار دیگر ، از اقدامات رژیمی است که افسار پاره کرده و باید در یک نقطه متوقف می‌شد.
پرفسور ویچسلاو کرینیتسکی گفت : ایران با توانایی و مقتدرانه توانست موازنه‌ای هوشمندانه ایجاد کند.
همایش علمی- بین‌المللی «چهل و پنج سالگی جمهوری اسلامی ایران» به مدت دو روز ادامه خواهد یافت.

اظهارات:
۱- النا دونایوو - شرق‌شناس و مدیر اجرایی همایش
۲-کاظم جلالی - سفیرجمهوری‌اسلامی ایران در روسیه
۳-مسعود احمدوند - رایزن فرهنگی سفارت ایران در روسیه
۴-پرفسور ویچسلاو کرینیتسکی - رئیس مرکز مطالعات خاورمیانه
۵-ولادیمیر یف‌سیئف - مدیر انستیتو همگرایی کشورهای مشترک المنافع

 

دیگر خبرها

  • موضع‌گیری جدید عمار حکیم درباره غزه
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • بررسی دستاوردهای ایران در مرکز شرق شناسی روسیه 
  • نقش مشکوک ویراستی در ویترین سازی برای مسئولان
  • جدیدترین موضع گیری بشار اسد درباره آمریکا
  • موضع گیری جدید اردن درباره غزه و کرانه باختری
  • نخستین موضع گیری رهبر انقلاب درباره حمله به اسرائیل
  • موضع‌گیری موریتانی و مصر درباره غزه
  • هنیه: موضع آمریکا درباره رفح فریبکارانه است
  • بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود