Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@16:01:45 GMT

با افراد حقوق‌بگیر نمی‌توان نوآوری ایجاد کرد

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۳۵۶۴۴

با افراد حقوق‌بگیر نمی‌توان نوآوری ایجاد کرد

ایسنا/خراسان رضوی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: نوآوری از فردی حقوق‌بگیر ایجاد نمی‌شود، نوآوری از شرکتی خارج می‌شود که تمام زندگی خود را می‌گذارد و فکر می‌کند تا مساله‌ای را حل کند.

سورنا ستاری امروز، 6 اسفندماه، در مراسم رونمایی از دانش فنی و تولید فیلم‌های چندلایه فرآورده‌های تزریقی و ملزومات دیالیز صفاقی تولید داخل که در شرکت داروسازی ثامن برگزار شد، اظهار کرد: حرکت جدید داروسازی ثامن حرکت ارزشمندی است، حمایت شرکت‌های بزرگ از شرکت‌های دانش‌بنیان و در اختیار قرار دادن بازار به آن‌ها، اتفاقی است که همیشه روی آن‌ تأکید داشتیم و در معاونت از این حرکات حمایت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این کار بازار بزرگی در اختیار شرکت و کشور قرار می‌گیرد، ما بازارهای نهفته زیاد داریم، چنین سیستمی می‌تواند توسعه شدیدی در حوزه سموم‌سازی و اقلام درمانی داشته باشد. 

ستاری ادامه داد: باید بدانیم نوآوری کسی که به او حقوق می‌دهیم تا فکر کند، پایین است، نوآوری از فردی حقوق‌بگیر ایجاد نمی‌شود، نوآوری از شرکتی خارج می‌شود که تمام زندگی خود را می‌گذارد و فکر می‌کند تا مساله‌ای را حل کند. نوآوری از فردی سرمی‌زند که در مسئله غرق شود و ۲۴ ساعته به موضوع فکر کند. این نوآوری‌ها حاصل این است که شرکت‌هایی را درگیر می‌کنیم که زندگی آن‌ها درگیر می‌شود و برای اینکه به بازار بزرگ‌تر و سود بیشتر برسند، فکر می‌کنند، این روش مؤثرتری است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه «۵ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف و هزاران استارت‌آپ و جوان تحصیلکرده‌ داریم که تیمی ایجاد کرده و روی موضوعی کار می‌کنند»، عنوان کرد: این‌ها منشاء نوآوری‌ها هستند که می‌توانند در صنعت وارد شده، بازارسازی کرده و بازار بزرگی ایجاد کند. با این تکنولوژی شما رقیب می‌شوید و می‌توانید بازارهای اطراف را بگیرید.

وی بیان کرد: ما مزیت‌های زیادی داریم، در حوزه پزشکی و حوزه بیوتک در منطقه بی‌نظیر بوده و قدرت اول منطقه هستیم. ما ۲۲ داروی بیوتک تولید می‌کنیم که ترکیه به عنوان رقیب علمی ما، یک دارو را تولید نمی‌کند. بیش از ۶۰۰ شرکت در حوزه بیوتکنولوژی داشته و در آسیا رتبه سوم بیوتک را داریم. از این پتانسیل باید برای بازارسازی و صادرات شرکت‌ها استفاده‌ کنیم، این قدرت جمهوری اسلامی است و داروهای ما باید در شرکت‌های اطراف توسعه پیدا ‌کند، اکنون عدد قابل توجهی از بازار دارویی افغانستان را در دست داریم.

ستاری خاطرنشان کرد: همیشه محدودیت‌ها برای ما ابتکاراتی ایجاد می‌کند و نوآوری زاییده محرومیت و تحریم‌ها است. این حوزه با وجود تحریم روی پای خود می‌ایستد و کار می‌کند. ۵۰ تا ۶۰ درصد صادرات حوزه دانش‌بنیان ما در حوزه بیوتکنولوژی اتفاق می‌افتد، بازار عظیمی در این حوزه پیش روی ما است. اگر زمینه کار برای شرکت‌هایی که این بازار را پیدا می‌کنند، وجود داشته باشد، می‌توانند جای شرکت‌های بزرگ آمریکایی محصول دهند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: ما آمادگی داریم به هر شکلی که داروسازی ثامن علاقه دارد، در این حوزه وارد شود، پارک علم و فناوری و مرکز نوآوری بزنند که جوانان بتوانند نوآوری‌های خود را در آنجا پیاده‌سازی کنند. این بچه‌ها فوق‌العاده هستند، اگر می‌خواهید نخبگان شما در این استان و شهر بمانند و برای مردم خدمت‌کنند، راهش این است که جلوی پای آن‌ها را صاف کنید. مرکز نوآوری داشته باشید و مسائل را به این جوانان بدهید تا حل کنند.

وی اضافه کرد: در بحث دانش‌بنیان کمبود شرکت، نفر و نیروی انسانی متخصص نداریم، ما فوق‌العاده هستیم و در برخی شاخص‌های نیروهای انسانی رتبه دو و سه دنیا را داریم. باید این جوانان متخصص را قدر بدانیم، راه آن نیز صاف کردن جلوی پای آن‌ها است، حل مشکلات را به گردن این جوانان بگذارید. ما در معاونت ریاست‌جمهوری آمادگی داریم ریسک سرمایه‌گذاری‌ها را برای شما کم کنیم.

ستاری گفت: فیلم‌های چندلایه به زودی جای بسیاری موارد دیگر را در صنعت بهداشتی ما می‌گیرد و در کنارش هزاران محصول جدید با این تکنولوژی توسعه پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه تفاهم‌نامه کلنگ‌زنی اولین پردیس فناوری دارویی و تجهیزات پزشکی (سلامت ثامن) نیز به امضاء رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سورنا ستاری استانی علمی و آموزشی نوآوري معاون علمی و فناوری رییس جمهور شرکت های دانش بنیان استارت آپ ها دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف

مجید عشقی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توضیح داد: سال گذشته در حوزه‌های مختلف پذیرش دانش‌بنیان‌ها را داشتیم.

وی اعلام کرد: برای ورود سایر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال به بازار سرمایه در نظر داریم شناسایی دارایی‌های نامشهود آنها در صورت‌های مالی به رسمیت شناخته شود.

عشقی افزود: برای این کار ترکیب هیئت پذیرش را تغییر دادیم و افرادی که با این فرآیند آشنایی دارند در هیئت پذیرش حضور خواهند داشت.

رئیس سازمان بورس تصریح کرد: همچنین در تلاش هستیم که روند پذیرش این شرکت‌ها در بازار سرمایه سرعت بگیرد.

به گفته وی؛ گاهی اوقات در بدنه اقتصادی کشور تصمیماتی بدون در نظر گرفتن اثرات بر سایر بخش‌ها اتخاد می‌شود. وقتی نرخ سود بانکی را به ۳۰ درصد می‌رسانند، این موضوع اثرات جدی بر بازار سرمایه و نرخ تأمین مالی بنگاه‌ها می‌گذارد.

عشقی تأکید کرد: بخشنامه‌هایی که به یکباره ابلاغ می‌شود هم سهامداران را غافلگیر می‌کند که مشارکت مردم با غافلگیر شدن آنها محقق نمی‌شود.

رییس سازمان بورس خاطرنشان کرد: تصدی‌گری دولت در برخی شرکت‌ها و تغییرات ممتد مدیران در بنگاه‌های اقتصادی، مخاطرات جدی برای شرکت‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری دارد.

وی اعلام کرد: برنامه داریم در سال ۱۴۰۳ شرکت‌ها را براساس رعایت دستورالعمل حاکمیت شرکتی رتبه‌بندی کنیم.

شرکت‌های کوچک از سکو‌های تأمین مالی جمعی استفاده کنند

عشقی اظهار کرد: در حال حاضر شرکت‌های کوچک برای تأمین مالی می‌توانند از سکو‌های تأمین مالی جمعی استفاده کنند و برای تأمین مالی‌های متوسط هم در نظر داریم خطی برای تأمین مالی تعریف کنیم.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار توضیح داد: نرخ تورم تجمعی از سال ۹۹ تاکنون بیش از ۳۰۰ درصد بوده، این در حالی است که قیمت سهام به‌صورت متوسط ۲۵ درصد زیر قیمت اوج سال ۹۹ است. ضمن آنکه در حال حاضر برخی سهام نصف آن قیمت‌ها هم نیست.

وی گفت: یکی از دلایل اصلی عقب ماندگی بازار از تورم و بازار‌های موازی کاهش سودآوری شرکت‌ها به دلیل افزایش بهای تمام شده آنها است. به عبارتی میزان سرمایه‌گذاری که در شرکت‌ها انجام می‌شود متناسب با سودآوری آنها نیست و اگر این روند ادامه پیدا کند، سرمایه‌گذاری جدیدی در این صنایع انجام نمی‌شود.

عشقی افزود: نکته دیگر اینکه سود خالص شرکت‌ها در آخرین فصل، ۱۳ درصد کاهش یافته و باعث شده جلوی رشد سهام آنها گرفته شود.

رییس سازمان بورس تصریح کرد: معمولا بورس با یک فاصله‌ای از بازار‌های موازی حرکت می‌کند. این فاصله ۶ ماه و حتی یک سال و دو سال است.

پرونده‌های تخلفاتی شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در دست بررسی است

وی اعلام کرد: پرونده‌های تخلفاتی شرکت‌هایی که اسفند ماه سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در دست بررسی است. اغلب این شرکت‌ها با کمبود نقدینگی مواجه هستند. در دستور کار است که تا خرداد مرحله پایانی سود سهام عدالت پرداخت شود.

عشقی اظهار کرد: گواهی سپرده شمش را از طریق بورس کالا تعریف کردیم و صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا، گواهی سپرده شمش را از معادن طلا خریداری می‌کنند و افراد هم واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق طلا را می‌خرند.

رییس سازمان بورس در برنامه صف اول تاکید کرد: در سال گذشته ۱۶ هزار میلیارد تومان از شرکت‌های تولید کننده طلا خریداری شد. همچنین در این راستا هم خزانه بورس کالا افتتاح شد.

عشقی خبر داد: برای کاهش هیجانات ناشی از ناآرامی‌های سیاسی دامنه نوسان را محدود کردیم و این موضوع برای روز چهارشنبه هم تمدید شده است. همچنین خبر دیگر اینکه ۲۰۰ شرکت در مرحله پذیرش بورس و فرابورس هستند و در حال بررسی درخواست‌ها هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری
  • ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟
  • تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی
  • جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌های مردمی شکل می‌گیرد
  • نقش هولدینگ‌های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری بررسی می‌شود
  • دعایی: لطفاً یک نوآوری علمی مهم از حوزه نجف نام ببرید! / سروش محلاتی: در حوزه نجف هیچ کس به خاطر اظهار نظر، احضار نمی شود
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف
  • با حقوق کارگران چند کیلو گوشت می‌توان خرید؟
  • (اینفوگرافیک) با حقوق کارگران چند کیلو گوشت می‌توان خرید؟