Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مرکزی، عبداله عبیاوی معاون توسعه مدیریت و منابع گفت: دوره آموزشی فوق الذکر، در سطح معاونان، مدیران و روسای این اداره کل به مدت 6 ساعت و باحضور مدرس عباس مهرجو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز آموزش و پژوهش برگزارو راه کارهای دستیابی به اهداف و رشد اداره کل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمدرضا عامریان، در نشستی مشترک با سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در اجرای طرح‌های این قرارگاه نظیر طرح شهید سلیمانی، شهید عجمیان و شهید عرب فراتر از حد انتظار کار کرده، بطوریکه یکی از استان‌های پیشرو در این کار در کشور بوده است.
وی، با تقدیر و تشکر از تلاش و زحمات شبانه روزی مجموعه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این موفقیت حاصل تعامل، همفکری، برنامه ریزی درست، مدیریت صحیح و همراهی خوب بین مجموعه آموزش و پرورش این استان با اداره کل نوسازی مدارس، قرارگاه، خیران مدرسه ساز، گروه‌های جهادی اعم از بسیج دانشجویی، بسیج دانش آموزی و بسیج فرهنگیان آن است.
عامریان، با بیان اینکه تا اوایل اردیبهشت ماه ۵۰۰ میلیارد ریال در قالب طرح شهید عجمیان برای بهسازی و زیباسازی ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه در سراسر کشور پرداخت می‌شود، ادامه داد: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد از این میزان اعتبار، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای بهسازی و زیباسازی ۸۰ مدرسه است.
وی، با اشاره به اینکه تا شهریورماه پارسال ۳۳ هزار مدرسه با اجرای طرح شهید عجمیان بهسازی، زیباسازی و شاداب سازی شدند، گفت: ۶۸ هزار کلاس درس در این تعداد مدرسه بهسازی و زیباسازی شد.
محمدرضا عامریان، از نصب، تهیز و تعمیر سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی،۷۰ کلاس در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: به همین منظور برای نصب، تجهیز و تعمیر سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی به ازاء هر کدام از این تعداد کلاس درس در این استان مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته و به استان ابلاغ اعتبار شد.
عامریان، با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های کاری امسال قرارگاه عدالت تربیتی کشور را شناسایی و احصاء جامع اطلاعات مدارس نیازمند در مناطق محروم هر استان اعلام کرد و گفت: هر استان باید تمام اطلاعات مدارس نیازمند در ۵ منطقه محروم خود اعم از مدارس دارای کمبود فضای فیزیکی، نداشتن تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی، نداشتن سرویس بهداشتی یا نیازمند تعمیر و یا نیاز به بهسازی، زیباسازی را احصاء و تا خردادماه به دبیرخانه این قرارگاه گزارش و ارسال کند که تا پیش، از شروع سال تحصیلی جدید بخشی از از مشکلات پیش روی این واحد‌های آموزشی مرتفع شود.
وی اضافه کرد: هدف از انجام این کار، برقراری عدالت آموزشی، ارتقا کیفیت فضای فیزیکی، تجهیزات، فضا‌های ورزشی و پرورشی و در نهایت ارتقا کیفیت آموزشی در مناطق محروم و دورافتاده است.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه هماهنگی و همدلی و گسترش مناسبات و روابط دستگاه‌های اجرایی مختلف در پیشبرد امور از ضروریات است، گفت: ادارات کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان تاکنون توانسته اند با همکاری‌های دو سویه گام‌های بلندی را در زمینه ارتقاء نظام تعلیم و تربیت با تکیه بر توسعه فضا‌های آموزشی، مجهز نمودن مدارس به امکانات آموزشی و آزمایشگاهی بردارند.
محمد جمالی آرند، با بیان اینکه اقدامات ارزشمندی در حوزه مرمت، بهسازی و زیباسازی مدارس استان با اجرای طرح شهید عجمیان انجام شده است، افزود: امید است که این طرح هم امسال بیش از پیش، در ایام تابستان در مدارس استان اجرایی شود.
وی، از وجود ۲ هزار رایانه در هنرستان‌های استان که نیاز به تعمیر دارند، گفت: برای تعمیر و نوسازی این تعداد رایانه نیازمند کمک و همراهی قرارگاه عدالت تربیتی کشور با کمک سایر گروه‌های جهادی و خیران هستیم.
جمالی آرند، در کنار کمبود فضای فیزیکی، تجهیزات آزمایشگاهی و آموزشی، اعتبار، نداشتن سرویس بهداشتی کافی بویژه در مدارس مختلط استان را یکی دیگر از مشکلات پیش روی آموزش و پرورش استان برشمرد و افزود:حدود ۵۰۰ مدرسه مختلط در استان وجود دارد که نیازمند سرویس بهداشتی مجهز هستند.
وی، کیفیت بخشی به نطام آموزشی استان را یکی از اولویت‌های کاری مجموعه آموزش و پرورش برشمرد و گفت: برگزاری کلاس‌های فوق برنامه درسی برای دانش آموزان، کارگاه توانمندسازی ویژه مدیران و معاونان آموزشی مدارس و نیز برگزاری کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی سازی ویژه دبیران متوسطه استان از جمله برنامه‌ها برای ارتقا کیفیت آموزشی و کیفیت بخشی به نظام‌تعلیم و تربیت این استان است.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای ۱۵۰۰ نفر از فعالان گردشگری
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • برگزاری دوره آموزشی زیورآلات دستی در قم
  • دوره آموزشی ویژه شورا‌ها در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • آغاز ۵۶ پروژه عمرانی در جاده‌های استان مرکزی
  • برگزاری دوره آموزشی صنعت زنبورداری در همدان
  • گام‌های پایانی عملیات تعریض و بهسازی جاده یزد - خضرآباد
  • ۷۰۰ مدرسه در سراسر کشور بهسازی و زیباسازی می شوند
  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی 
  • برگزاری دوره‌ آموزشی گردشگری روستایی در پالنگان