Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای سیاستگذاری سلامت صداوسیما خبر داد که رسانه‌ملی با هدف پیشگیری، آموزش، مقابله و اطلاع رسانی در زمینه بیماری کرونا برنامه‌های متعددی را روی آنتن می‌برد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با افزایش نگرانی ها از شیوع ویروس کرونا تولید محتوای آموزشی و اطلاع‌رسانی همگام با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار رسانه ملی قرار گرفته است و آموزش، مهار و شکست این بیماری از طریق رعایت بهداشت فردی مهمترین موضوعی است که در تمامی برنامه‌ها بر آن تأکید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدمهدی قاسمی رئیس شورای سیاستگذاری سلامت با اشاره به آمادگی این شورا در زمینه بیماری‌های واگیردار درباره رویکرد صداوسیما در این زمینه عنوان کرد: با توجه به تجربیات گذشته شورای سیاستگذاری در مقابله با انتشار بیماری‌های واگیردار همچون آنفولانزا در موج اول انتشار این ویروس در چین، تولید اینفوگرافی، موشن و گرافیک‌های آموزشی، محور برنامه‌سازی قرار گرفت. به مرور و با انتشار فیلم‌های کوتاه آموزشی در مراکز تحقیقاتی دنیا این فیلم‌ها دوبله و به زودی در اختیار شبکه‌های مختلف قرار می‌گیرد.

مدیر شبکه سلامت سیما در ادامه بیان کرد: به دنبال اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وجود بیماری کرونا در ایران بیش از 10 مورد اینفوگرافی، موشن و مجموعه کامل زیرنویس در اختیار شبکه‌های سیما قرار داده شد. این مطالب شامل راه‌های خودمراقبتی و ایمن‌سازی بدن و افزایش بهداشت فردی و اجتماعی است و اکنون از تمامی شبکه‌ها پخش می‌شود.

وی تولیدات شبکه سلامت را حاصل تلاش‌های تیمی مجرب از تأمین برنامه شبکه دانست و یادآور شد: همکاران ما بارها و بارها در مقاطع مختلف و پویش‌های متعدد وزارت بهداشت کارایی خود را به اثبات رسانده بودند. این دوستان همچنان آخرین مطالب آموزشی را به صورت اینفوگرافی و موشن برای پخش از شبکه‌های صداوسیما تولید می‌کنند.

دوبله و آماده‌سازی فیلم‌های معتبر جهانی

قاسمی همچنین از دوبله و آماده سازی ویدئو کلیپ‌هایی خبر داد و اضافه کرد: به دنبال شیوع کرونا در جهان مراکز معتبر جهانی انیمیشن‌های آموزشی تولید کرده اند، همکاران ما تعدادی از فیلم‌های معتبر را دوبله کرده تا در اختیار شبکه‌ها قرار بگیرد.

وی ادامه داد: از جمله این فیلم‌ها و انیمیشن‌ها می‌توان به «11 مورد غلط‌های رایج در بین مردم»، «آنچه باید در مورد ویروس کرونا بدانیم»، «علل و علائم، تشخیص و درمان و آسیب شناسی بیماری کرونا»، «چه کنیم که به کرونا مبتلا نشویم» و «اگر در خانواده فردی دچار کرونا یا سرماخوردگی شد چه کار کنیم» اشاره کرد.

مدیر شبکه سلامت در ادامه از برنامه‌های مختلف این شبکه نیز یاد کرد و گفت: با شیوع بیماری در کشور و اعلام وزارت بهداشت برنامه‌های زنده شبکه دست به کار شدند و به صورت مستمر به این موضوع پرداخته‌اند و خود شبکه سلامت نیز از روز پنجشنبه هفته گذشته پیشگام بود.

وی از «مثبت سلامت» به عنوان ام سی شبکه سلامت نام برد و گفت: این برنامه در هر قسمت خود با یکی از مسئولان و پزشکان مجرب در رشته‌های گوناگون گفت‌وگو می‌کند و ابعاد مختلف این بحران را از دیدگاه متخصصان امر بررسی می‌کند. به عنوان مثال در گفت‌وگو با روانشناسان استرس و وحشت‌زدگی مردم را به بحث می‌گذارد و یا در تماس با متخصص تغذیه مطالب همرسانی شده در شبکه‌های اجتماعی را بررسی می‌کند.

قاسمی از ارتباط پی در پی «مثبت سلامت» با مسئولان و مدیران وزارت بهداشت سخن گفت و بیان کرد: در این برنامه مکرراً با مدیر روابط عمومی و سایر مدیران ارشد این وزارتخانه در تماس بوده ایم و آخرین اطلاعات و آمار را جویا شدیم، همچنین به عنوان رسانه ملی مطالبات و سؤالات مردم پیگیری می‌شود.

مدیر شبکه سلامت همچنین از انتشار اخبار، اطلاعات و آموزش‌های مؤثر در برنامه‌های دیگر همچون «ضربان»، «ایران فعال»، «صبح عالی» یاد کرد و گفت: «دوربین سلامت» نیز در گزارش‌های متعدد مطالبات مردم و شهروندان را پیگیری کرده و پاسخ مسئولان را به تصویر می‌کشد.

چالش‌های 15 قسمت ویژه مسابقه تلویزیون/ پای بازیگران و ورزشکاران به "دستپخت" باز شدتلویزیون دوز طنز را بالا برد/ "مرد هزار چهره" به شبکه 3 آمدحمید لولایی به تلویزیون برمی‌گردد/ "شگفت‌انگیز است" به جای "از سرنوشت"+ عکس و تیزر

تبلیغ پویش ملی «#کرونا را شکست_می‌دهیم»

وی با اعلام حمایت و تبلیغ پویش ملی «#کرونا را شکست_می‌دهیم» در رسانه ادامه داد: بخش‌های مختلف خبری تلویزیون، بسته‌های ویژه‌ای با همین عنوان طراحی شده است و به رسالت آگاهی بخشی، روشنگری و رفع نگرانی‌های مخاطبان می‌پردازد.

قاسمی با اشاره به تشکیل منظم و مستمر جلسات شورای سیاستگذاری سلامت با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف سازمان صداوسیما تصریح کرد: با هدف ایجاد تمایل در مردم برای ماندن در منازل این شورا از شبکه‌ها خواسته است تا کنداکتوری متنوع طراحی و با پخش برنامه‌های سرگرم‌کننده و مفرح بازتولید فضایی شاد و دور از استرس را برای بینندگان فراهم کنند.

وی بر حفظ آرامش روانی جامعه و مقابله با استرس در این شرایط تأکید و اظهار کرد: اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف از مهمترین موضوعاتی است که رسانه‌ملی بر آن پایبند بوده است و تلاش می‌کند تا در تعامل نزدیک با وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ستاد مربوطه با این بحران جهانی به شیوه‌ای صحیح برخورد کند.

انتهای پیام/

R1515/P1397/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی شبکه سلامت تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی شبکه سلامت تلویزیون رسانه ملی شبکه سلامت تلویزیون شورای سیاستگذاری وزارت بهداشت اطلاع رسانی شبکه سلامت رسانه ملی برنامه ها شبکه ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، به نقل از وبدا، دکتر «حسین فرشیدی» در جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت با بیان اینکه از جمعیت حدود ۸۵ میلیونی کشور، ۲۳ درصد روستایی و ۷۷ درصد شهرنشین هستند، اظهار داشت: با توجه به این آمار باید در برنامه‌های ارائه خدمات مناسب، متناسب با زمان، تغییراتی را در نظام ارائه خدمات و همراه با تکنولوژی ایجاد کنیم.
وی در ادامه به برگزاری موفق پویش همگانی سلامت اشاره کرد و افزود: هدف از برگزاری این پویش، ارتقا سواد سلامت، استفاده از خدمات خودمراقبتی و پرونده الکترونیک سلامت بود تا بتوانیم به نتیجه مورد نظر خود برسیم.
دکتر فرشیدی بیان داشت: بیش از ۹۷ درصد از جمعیت روستایی از ارائه خدمات نظام سلامت توسط بهورزان بهره‌مند هستند و در شهر‌ها نیز مراقبین سلامت خدمات نظام سلامت را ارائه می‌دهند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ۱۹۵ شهر با ۲۷ میلیون نفر جمعیت در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر تحت پوشش طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع هستند و امیدواریم با ادامه دادن این برنامه، تا پایان سالجاری بتوانیم ۲۷ میلیون نفر دیگر را نیز وارد برنامه طرح سلامت خانواده کنیم.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • همه ایرانی‌ها‌ دارای ‌پرونده سلامت ‌می‌شوند
  • وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند
  • اعلام برنامه‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • تجلیل از کارکنان آزمایشگاه مرکز بهداشت مهریز
  • همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در مهریز
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد