Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مدیرکل امور اجتماعی استانداری یزد با اشاره به وجود برخی شایعات و انتشار اخبار کذب در خصوص کرونا،‌تأکید کرد: پلیس فتا باید با رصد مستمر نسبت به شناسایی منشأ شایعات اقدام و هرچه سریعتر با اخلالگران نظم عمومی برخورد قانونی کند.

«فخرالسادات خامسی‌هامانه» پیش از ظهر امروزششم اسفندماه در جلسه شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان یزد که با محوریت مقابله با کرونا ویروس 2019 برگزار شد، با اشاره به اهمیت راه‌اندازی ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا در استانداری یزد، ‌اظهار کرد:‌ این ستاد به ریاست معاون سیاسی،‌امنیتی و اجتماعی استاندار و با هدف هماهنگی برنامه پیشگیرانه در سطح استان راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پرهیز از هرگونه موازی کاری را یکی از اولویت‌های جدی مقابله با شیوع کرونا دانست و افزود: هر نوع تعطیلی باید با پیشنهاد کتبی دستگاه مربوطه به ستاد استانی انجام شود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری یزد در ادامه با بیان این‌که ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا تاکنون هیچ مصوبه‌ای مبنی بر تعطیلی شب بازار یزد نداشته است،‌گفت:‌ تعطیلی اخیر شب بازار در یزد غیرقانونی و بدون هماهنگی انجام شده است.

خامسی‌هامانه با اشاره به اهمیت تصویب 41 دستورالعمل برای پیشگیری از شیوع کرونا در استان یزد، تصریح کرد: تمام مصوبات تدوین شده به فرمانداری‌ها و دستگاه‌های مرتبط ابلاغ شده است.

این مسئول با بیان این‌که مباحث تخصصی و پزشکی مربوط به کرونا فقط از طریق علوم پزشکی و مباحث مدیریتی و اجتماعی فقط از طریق ستاد استانی منتشر و اعلام میشوند،‌خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت هر روز ساعت 13 آمار و اطلاعات رسمی را به صورت گسترده منتشر می‌کند.

وی با اشاره به وجود برخی شایعات و انتشار اخبار کذب در خصوص کرونا،‌تأکید کرد: پلیس فتا باید با رصد مستمر نسبت به شناسایی منشأ شایعات اقدام و هرچه سریعتر نسبت به برخورد قانونی با اخلالگران نظم و امنیت عمومی اقدام کند.

خامسی در پایان با بیان این‌که دامن زدم به شایعات هیچ کمکی به مدیریت شرایط موجود کشور نمی‌کند، گفت:‌ مدیریت مناسب شیوع کرونا به همدلی و احساس مسئولیت همه جانبه نیاز دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرداد ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان فضای مجازی

رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان از استرداد وجه و مسدودی حساب به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سرهنگ حسن کیخا اظهار داشت: به دنبال مراجعه شهروندان به صورت حضوری و غیرحضوری به پلیس فتا سیستان و بلوچستان مبنی بر کلاهبرداری‌های متعدد و متنوع  با موضوعات برداشت‌ها و دسترسی‌های غیرمجاز به حساب‌های بانکی و پرداخت بیعانه در سایت‌های آگهی محور و غیره، با سرعت عمل کارشناسان فنی در پلیس فتا استان مبلغ 10 میلیارد ریال از ابتدای سال جاری تاکنون در حساب متهمین مسدود و در ادامه با دستورات قضائی به حساب شکات عودت وجه شد که در نهایت این امر موجب رضایتمندی مالباختگان شد.

وی افزود: سواد رسانه‌ای ارتباطی با مدرک دانشگاهی ندارد، شاید کاربری با سطح تحصیلی ابتدایی دارای سواد رسانه‌ای باشد که فردی با بالاترین مدرک دارای آن نیست پس نباید افراد به خود مغرور شده و تصور کنند مشکلات فضای سایبر فقط دیگران را تهدید می‌کند، فقط یک غفلت کوچک ممکن است تمامی داشته‌های مالی، اخلاقی، خانوادگی و حتی آبروی افراد را بر باد دهد.

رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با بیان اینکه مورد بزه قرار گرفتن کاربران از طریق لینک های جعلی از جمله جرایمی است که پلیس فتا در حال مقابله با آن می باشد گفت: مجرمان سایبری معمولا در روزهای تعطیل و نیمه تعطیل اقدام به ارسال لینک‌های جعلی برای کاربران کرده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از آنان می‌کنند.

سرهنگ کیخا با تاکید بر اینکه هیچ وقت ازسرشماره شخصی پیام های ابلاغیه های قضائی، سهام عدالت و سایر موضوعات برای هموطنان ارسال نمی شود؛ گفت: کاربران در صورت دریافت پیام از سرشماره‌های شخصی با موضوعاتی از جمله ثبت نام،دریافت و یا واریز سود سهام عدالت، ثبت شکایت در سامانه ثنا، قطع یارانه، مشاهده ابلاغیه های قضائی،حذف آگهی بازارهای آنلاین، مامور پست و سایر موضوعات بر روی لینک اعلامی همراه آن پیام کلیک نکنند و در صورت نیاز به راهنمایی با شماره 096380 مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • شناسایی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران
  • شناسائی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • کشف حجاب یعنی قانون شکنی
  • توقیف خودروهای شوتی با بیش از ۲۳ میلیارد کالای قاچاق در رودبار
  • برخورد سخت در انتظار اماکن و باشگاه های ورزشی مختلط و متخلف در خصوص تصویربرداری و انتشار در فضای مجازی 
  • استرداد ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان فضای مجازی
  • افزایش ۳۲ درصدی کشف جرایم سایبری در استان سمنان
  • با کسانی که در فضای مجازی، امنیت روانی مردم را هدف قرار می‌دهند، برخورد می‌شود