Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محسن حاجی میرزایی در برنامه‌ای تلویزیونی با اشاره به تمهیدات آموزش و پرورش برای مقابله با کرونا گفت: به محض آنکه نخستین تست کرونا مثبت اعلام شد، ما مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را آغاز کردیم و همه معاونین سلامت استان‌ها و معاونین بهداشت وزارت بهداشت در یک ویدئو کنفرانس شرکت کردند و تمام ضرورت‌ها و اولویت‌ها را مرور کردند و با کار‌هایی که باید انجام بدهند آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستورالعمل‌هایی برای مدیران مدارس، معلمان و دانش‌آموزان تدوین شد که شامل نحوه پیشگیری و مراقبت‌ها و اقداماتی بود که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره ضدعفونی کردن مدارس گفت: ما به همه مدارس ابلاغ کردیم و آن‌ها کار را شروع کرده‌اند. سلامت بچه‌ها فوق‌العاده اهمیت دارد و تلاش می‌کنیم شرایط مناسبی را فراهم کنیم.

حاجی میرزایی درباره مشکل مدارس برای تامین مواد ضدعفونی کننده گفت: روز یکشنبه در هیئت وزیران گزارشی از سرانه بهداشت مدارس ارائه دادم. امسال از حیث سرانه مورد نیاز مدارس اولویت را به مناطق محروم داده بودیم. هیئت دولت به سازمان برنامه تاکید کرد که اعتباری را برای مدارس پیش بینی کند تا امکانات و تجهیزات مورد نیاز را تهیه کنند.

وی در پاسخ به اینکه آیا تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صحت دارد؟ اظهار کرد: نخیر، ما در تعطیلات، تابع سیاست‌ها و صلاح‌دید وزارت بهداشت هستیم و اگر در منطقه و استانی وزارت بهداشت تشخیص بدهد که تعطیلی ضرورت دارد ما حتما این کار را انجام خواهیم داد.

تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صرفا پیشنهاد کمیسیون آموزش مجلس بود

وی درباره اعلام اخباری از سوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی درباره تعطیلی مدارس تا پایان تعطیلات نوروزی گفت: آن‌ها پیشنهادی تهیه و به رئیس مجلس داده‌اند. موضوع تخصصی و در صلاحیت وزارت بهداشت است که تشخیص بدهد چه نوع اجتماعاتی خطرناک است و آیا مدارس باید تعطیل شوند یا خیر؟.

وی افزود: این روز‌ها برخی مناطق به علت توصیه‌ها تعطیل شده‌اند، اما از این پس منحصرا از مسیر وزارت بهداشت و اعلام ضرورت از سوی آنها، تعطیلی را اعلام خواهیم کرد.

ارائه آموزش‌های مجازی در صورت تداوم تعطیلات

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا کلاس‌های جبرانی برگزار می‌شود یا سال تحصیلی با تاخیر تمام می‌شود؟ گفت: ما برای اینکه شرایط تحصیل را تامین کنیم اگر در جایی تعطیلات بلندمدت تری نیاز بود برای جبران فرصت از دست رفته از روش‌های مجازی استفاده می‌کنیم. گروهی را مامور کردیم تا آخر این هفته این کار را انجام بدهند و زمینه آموزش مجازی را فراهم کنند. اگر ادامه تعطیلی لازم بود از طریق فضای مجازی آموزش غیرحضوری را در دستورکار داریم.

وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا اگر فرزند مدرسه‌ای داشتید اجازه می‌دادید در این شرایط به مدرسه برود؟ گفت: یک فضای عمومی در جامعه دامن زده می‌شود که ممکن است خیلی واقع بینانه نباشد. این موضوع در تخصص من نیست و موضوعی بهداشتی است.

وی ادامه داد: بنده در جایگاه یک پدر، به مجموعه بهداشت و درمان اعتماد می‌کنم و اگر وزارت بهداشت در جایی تشخیص بدهد که مشکلی برای بچه‌ها وجود ندارد به گفته آن‌ها اعتماد می‌کنم.

سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلات برای جلوگیری از سفر است؟

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا شما که متولی مدارس هستید، اعلام تعطیلی را به مجموعه دیگری می‌سپارید؟ اظهار کرد: مرجع تخصصی اعلام ضرورت تعطیلی، وزارت بهداشت است. ما نمی‌دانیم که این کار ضرر دارد و در چه حدی و کجا باید تدابیری اتخاذ شود. از قلمرو بیماری اطلاع دقیق نداریم، اما وزارت بهداشت قلمرو و میزان شیوع را می‌داند. ما بر اساس صلاحدید آن‌ها تصمیم می‌گیریم.

وی درباره سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلی مدارس به منظور جلوگیری از به سفر رفتن مردم نیز گفت: خیر، اینطور نبوده و در این روز‌ها شورا‌های تامین استانی اختیاراتی داشتند و به صلاحدید خودشان روز‌هایی را تعطیل اعلام کرده‌اند. به منظور انسجام بخشیدن به تعطیلات پراکنده در دولت بحث و مقرر شد که وزارت بهداشت تشخیص بدهد چه موقعی و در کجا لازم است تعطیلی را اعلام کند.

مدارس و دانشگاه‌ها را تا عید تعطیل کنید

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خطاب به وزرای آموزش و پرورش و علوم گفت: تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها باید تا عید نوروز ادامه داشته باشد تا نسل نوجوان و جوان در معرض خطر کرونا قرار نگیرند.

میرحمایت میرزاده ۶ اسفند ماه در جلسه شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به شیوع کروناویروس که همه افراد جامعه را نگران کرده است و در این بین خانواده‌ها نگران فرزندان خود هستند، ضرورت دارد با یک تدبیر مناسب اسفندماه را برای مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل کنیم تا این دوره بحران و خطر شیوع ویرویس کرونا سپری شود.

وی با بیان اینکه بهترین گزینه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و مراکز پرتجمع در جامعه است، خاطرنشان کرد: با یک تدبیر مناسب می‌توان ضمن کاهش نگرانی خانواده‌ها نسبت به تعویق یک ماهه پایان سالتحصیلی تا خرداد ماه اقدام کرد تا جبرانی بر ایام تعطیلات و فرصتی برای ارائه تدریس از سوی معلمان و اساتید دانشگاه‌ها فراهم آید.

نماینده گرمی در مجلس افزود: به جای امتحان خرداد می‌توان این امتحانات را در نیمه اول تیرماه برگزار کرد تا از لحاظ تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان عقب نمانند.

بیشتربخوانید:

مبتلا شدن ۴ نماینده مجلس به کرونا صحت دارد؟

میرزاده بیان کرد: البته بخشی از مولفه تحصیل دانش‌آموزان را از راه دور می‌توان از طریق صداوسیما انجام داد تا با همکاری اولیای دانش‌آموزان و دانشجویان این قشر بتوانند تحصیل خود را در منزل و به صورت غیرحضوری انجام دهند.

وی به شرایط خاص کشور در کنترل و توسعه امور پیشگیری بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در شرایط کنونی آمادگی لازم و کامل برای رویارویی با این بیماری را نداریم و کنترل آن نیز سخت است، بهتر است مسئولان کشور تدبیری بیندیشند تا مدارس و دانشگاه‌ها تا ۱۵ فروردین تعطیل شوند تا امکان رفع این دغدغه جدی با یک تلاش فراگیر فراهم آید.

نماینده مردم گرمی در مجلس اظهار کرد: البته در جامعه باید جلوی شایعات و التهاب فضای عمومی گرفته شده و همه با آرامش به ارتقای سلامت مردم و جامعه کمک کرده و تا پایان اسفند شرایط عادی را به جامعه برگردانیم تا آرامش روانی خانواده‌ها برقرار شود.

یک مورد تست مثبت کرونا در کرمانشاه تایید شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تایید یک مورد تست مثبت کرونا در کرمانشاه، گفت: بیمار پس از بهبودی ترخیص شده است.

محمدابراهیم شکیبا روز سه شنبه به ایرنا افزود: همانگونه که پیش بینی می‌شد و برآورد‌های علمی نشان می‌داد که احتمال ابتلا به ویروس کرونا در استان کرمانشاه دور از انتظار نیست، پس از ارسال نمونه‌های متعدد از موارد مشکوک به کرونا و انجام آزمایش‌های مربوطه و اعلام موارد منفی، توسط آزمایشگاه تخصصی در تهران، امروز یک مورد تست ابتلا به ویروس کرونا در کرمانشاه مثبت اعلام شد.

او گفت: بیمار مذکور که تحت مراقبت سیستم درمانی بود، پس از اقدامات درمانی و مراقبت‌های پرستاری خوشبختانه بهبودی یافته و هم اکنون از بیمارستان ترخیص شده است.

وی اظهار داشت: این فرد و خانواده وی که به تازگی به قم مسافرت کرده اند در برنامه اقدامات بهداشتی قرار گرفتند که خوشبختانه اعضای خانواده، مشکلی در زمینه علایم ابتلا به ویروس را نداشتند.

یک فوتی در البرز

سید حسن اینانلو معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز ابتلای سه نفر در استان به ویروس کرونا را تایید کرد. وی گفت: متاسفانه یک نفر از سه بیمار مبتلا به کرونا در این استان جان باخت.

تعداد فوتی‌ها به 15 نفر رسید 

کیانوش جهانپور گفت: بررسی‌های انجام شده از روز گذشته تا پیش از ظهر امروز بروی موارد مشکوک کووید ۱۹ مشخص شد که تاکنون ۳۴ نفر ابتلای قطعی شان به کرونا، تایید شده است که از این تعداد ۱۶ نفر از استان قم، ۹ نفر استان تهران، یک نفر استان فارس، ۲ نفر استان مازندران، ۲ نفر استان گیلان، یک نفر نیشابور، دو نفر استان البرز و یک نفر جزیره قشم هستند.

وی همچنین گفت: از این ۳۴ نفر در روز‌های اخیر ۳ نفر فوت کردند و در مجموع ۹۵ تشخیص قطعی و ۱۵ نفر هم براثر این بیماری فوت کردند.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rSf خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کرونا بیماری کرونا ویروس کرونا مدارس و دانشگاه ها آموزش و پرورش وزارت بهداشت تعطیلی مدارس دانش آموزان تشخیص بدهد نفر استان یک نفر روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان استفاده از فضای مجازی در نوروز و ضرورت حفظ امنیت کودکان

ایسنا/خراسان رضوی یک روانشناس گفت: با توجه به افزایش میزان استفاده از فضای مجازی در ایام تعطیلات به خصوص نوروز تلاش برای حفظ امنیت کودکان ضروری است.

احمد اکبری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در شرایطی که همه کودکان دانش و مهارت لازم برای حفظ امنیت خود در اینترنت را ندارند و به گفته یونیسف میلیون‌ها کودک در معرض خطر آنلاین online risk قرار گرفته‌اند، تأمین امنیت کودکان و دور نگه داشتن آنها از آسیب‌های فضای مجازی به عنوان دغدغه پیش از کرونا وجود داشت و پس از کرونا برجسته شد.

وی با بیان اینکه دوران کرونا نشان داد آشنایی با اینترنت نیاز کودکان برای «زندگی دیجیتال» Digital Life و حیات کنونی آنهاست، ابراز کرد: دنیای بدون خطر نامطلوب است و کودکان باید یاد بگیرند که گنجایش خطرات محاسبه شده را داشته باشند و تا آنجا که ممکن است عواقب آن را برطرف سازند در این میان باید تجزیه و تحلیل درستی از ارزیابی خطر و ارزیابی مزایای اینترنت داشت.

 کنار گذاشتن نگرش‌های متمایل به حذف فضای مجازی

این روانشناس با بیان اینکه دسترسی به فضای اطلاعاتی از حقوق اساسی انسان‌هاست، افزود: نادیده گرفتن این مهم می‌تواند به انفعال و از دست رفتن موقعیت‌ها بیانجامد؛ بنابراین، باید از سطوح ابتدایی تا دانشگاه بخش عمده‌ای از آموزش در فضای مجازی محقق شود.

وی خاطرنشان کرد: اجبارهایی همچون کرونا اهمیت ورود به آموزش‌های مجازی را به نظام‌های آموزشی دیکته نموده است.

اکبری با اشاره به این خواسته یونیسف که باید ابزارهای یادگیری مجازی را افزایش و در اختیار مربیان، والدین و فرزندان قرار داد، گفت: دسترسی به سرویس‌ها و خدمات مرتبط با امنیت کودکان، دسترسی کودکان محروم و کم درآمد به اینترنت و حفظ روابط اجتماعی کودکان از طریق شبکه‌های اجتماعی ضروری است.

وی اعلام کرد: کودکان زیادی در سراسر دنیا این روزها از پنجره گشوده اینترنت به زیست خود ادامه می‌دهند اما واکنش والدین به این شرایط قابل تأمل است و از میزان استفاده کودکان از اینترنت در دوران کرونا احساس بدی دارند.

این روان‌شناس کودکان ادامه داد: والدین باید اطمینان حاصل کنند دستگاه‌های در دسترس کودکان به جدیدترین ورژن های ‌ و برنامه‌های ضد ویروس مجهز هستند و با کودکانشان گفتگوی آزاد و دوستانه درباره چگونگی ارتباط با سایرین در زمان اتصال به اینترنت داشته باشند.

والدین هوشیار باشند

اکبری با تأکید بر وضع قوانینی درباره چگونگی، زمان و مکان استفاده از اینترنت با موافقت و همراهی کودکان گفت: والدین باید نسبت به علائم استرس و پریشانی کودکان ناشی از فعالیت‌های آنلاین هوشیار باشند.

وی گفت: احترام والدین به آزادی انتخاب کودک و نوجوان قادر به کنترل و نظارت بر فعالیت‌های آنلاین آنها بوده و در زمینه مصرف رسانه باید میانجیگری کنند که این میانجیگری شامل؛ طیفی از ایجاد ممنوعیت در دسترسی به صفحات مضر، نظارت در کاربری، کاربری فعال میان والدین و کودک، تسهیلگری در هدایت به صفحات مفید، ارتقاء سیاست‌های حفاظتی فعلی خود، مطابقت با واقعیت‌های یادگیری از خانه می‌شود.

اکبری افزود: والدین باید با نظارت و ترویج بر رفتارهای مناسب آنلاین، اطمینان یابند کودکان به خدمات مشاوره‌ای مدرسه دسترسی دارند.

وی با اشاره به نقاط منفی آموزش‌های مجازی، گفت: استمرار آموزش‌های مجازی می‌تواند تفاوت‌های فردی و هدایت تحصیلی را به چالش بکشد.

این استاد دانشگاه آزاد، عدم آموزش معلمان در دانشگاه‌ها و مراکز تربیت‌معلم منطبق بر آموزش از راه دور الکترونیکی و مجازی را به عنوان یکی از نقاط ضعف آموزش‌های مجازی برشمرد و ابراز کرد: با توجه به نبود امکانات در برخی مناطق به خصوص خانواده‌هایی که به لحاظ مالی امکان فراهم نمودن وسایل ارتباط جمعی را برای کودکان ندارد و نبود محتوا و طراحی برنامه‌های درسی کتب موجود به ویژه دروسی همچون ریاضی و علوم مناسب آموزش‌های مجازی نیست.

اکبری اذعان کرد: عدم آشنایی با شیوه‌ها و فنون تعامل در فضای مجازی و گرما بخشی به کلاس درس و کاهش مناسبات انسانی در دراز مدت می‌تواند به جایگزینی فناوری و وسایل آموزشی به جای روابط چند وجهه کلاسی بین شاگردان و معلم و شاگردان با یکدیگر شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • افزایش میزان استفاده از فضای مجازی در نوروز و ضرورت حفظ امنیت کودکان
  • هرگونه توسعه و پیشرفت کشور از آموزش و پرورش آغاز می شود
  • ارائه خدمات مراکز مشاوره روانشناختی به ۲۷۵۶ دانش آموز همدانی
  • اسکان ۱۷ هزار مسافر در مدارس و مراکز اقامتی فرهنگیان پایتخت
  • یک زن و پنج کودک در باتلاقی در حوالی شیراز جان باختند
  • فرخ‌رو پارسا نخستین وزیر زن ایرانی در نوروز ۴۸: نخست‌وزیری خیلی هم خوب است و اگر بتوانم می‌شوم/ مدرسه‌ی چهارهزار نفره تاسیس می‌کنم
  • اسکان بیش از ۲۶ هزار فرهنگی در ستاد‌های اسکان هرمزگان
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید
  • حوادث جاده‌ای ساوه در ایام نوروز