Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در دیدار با رئیس دانشگاه ارومیه گفت: سیاست قوه قضاییه تفاهم و همکاری موثر و مستقیم با دانشگاه و استفاده از ظرفیت علمی بالای دانشگاه‌ها می‌باشد. تاریخ انتشار: 13:44 - 06 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۰۱۶۳

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، علی اکبر گروسی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در دیدار با رئیس دانشگاه ارومیه گفت: سیاست قوه قضاییه تفاهم و همکاری موثر و مستقیم با دانشگاه و استفاده از ظرفیت علمی بالای دانشگاه‌ها می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون بیش از هر زمانی نیاز است دانشگاه در کنار دستگاه قضایی باشد؛ چراکه اندیشه اساتید و نخبگان علمی استان می‌تواند کمک شایانی به دستگاه قضایی کند.   گروسی افزود: افزایش شعب دادگاه‌ها و دادسرا‌ها و یا جذب قضات و کارکنان زیاد، راه حل مناسبی برای کاهش دعاوی و پرونده‌ها نیست، باید از تمامی ظرفیت‌های موجود در کشور استفاده کنیم تا راهکار‌های مناسبی برای کاهش مراجعات به دادگستری و طرح دعاوی و پرونده‌سازی پیدا کنیم.   رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی ادامه داد: کشور ما باید کشور اسلامی، با فرهنگ غنی دینی و مذهبی باشد، آنچه که اسلام توصیه می‌کند صلح و سازش و نوع‌دوستی است. متاسفانه برخی از مردم توصیه‌های ارزشمند اخلاقی اسلام را غافل شده‌اند و رفتار، کردار و اخلاقشان اصلاً با موازین دین مبین اسلام سازگاری ندارد و اگر ما با اسلام واقعی عمل کنیم، یقیناً این همه اختلافات و دعوا بین مردم اتفاق نخواهد افتاد. لازم است هم‌اندیشی شود بین صاحبنظران اندیشه و اساتید دانشگاه و دادگستری برای رونق بخشیدن به اجرای احکام اسلامی و مقید شدن مردم به رعایت آموزه‌های دین مبین اسلام که یقیناً نجات در آن است.   بیشتر بخوانید: امضای تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه علمی کاربردی قوه قضاییه و دادگستری گلستان   این مقام قضایی افزود: شورای فرهنگ عمومی استان ظرفیت بسیار خوبی است برای آگاهی سازی و اعتماد سازی بین مردم و دعوت آن‌ها به رعایت اخلاق اسلامی در جامعه که به جرات می‌توان گفت ریشه و منشاء تمامی آسیب‌های اجتماعی در عدم رعایت اخلاق و شئون و سفارشات شرعی و اسلامی است.   گروسی در پایان ابراز امیدواری کرد این دیدار مقدمه و آغازی برای ارتباط مناسب و علمی و تخصصی دانشگاه و دادگستری برای بازکردن گرهی از مشکلات مردم باشد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری آسیب های اجتماعی دادگستری آذربایجان غربی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمدجواد صدری مهر در گردهمایی مدیران مراکز نوآوری که در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) برگزار شد، «مراکز نوآوری» را مراکزی مسئله محور خواند و اظهار کرد: در مراکز نوآوری، مسائل اساسی کشور تعریف می‌شود و به سمت حل مسئله حرکت می‌کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه در اکوسیستم نیازمند یک ارتباط منطقی هستیم؛ افزود: شبکه‌سازی و هم‌افزایی میان مراکز نوآوری و تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور میان آنها و اشتراک‌گذاری با یکدیگر یک ضرورت تلقی می‌شود که عدم شناخت این ضرورت در کشور احساس می‌شد.

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به ضرورت توسعه مراکز نوآوری در استان‌ها، گفت: استان‌ها نیز باید براساس ظرفیت‌ها خود اقدام به ایجاد مراکز نوآوری کنند. مثلا استان‌هایی مانند کرمان و یزد که مسائل معدنی زیادی دارند، باید دارای مراکز نوآوری معدنی باشند تا بتوانند به سؤالات صنایع معدنی استان خود پاسخگو باشند.

به گفته او، باتوجه به اینکه امسال ظرفیت تخصیص اعتبار مالیاتی به تحقیق و پژوهش برای حل مسائل اساسی کشور داریم، مراکز نوآوری کشور با شبکه سازی نقش جدی تری را بازی خواهند کرد.

وی همچنین از ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه جهت حل مسائل اساسی کشور برای سال جاری خبر داد.

صدری مهر ادامه داد: طی دو روز برگزاری این گردهمایی که روز دوم آن فردا در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری خواهد بود، مسائل ایجاد این مراکز را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا به مدل مناسب این مراکز در کشور برسیم.

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی در پایان ابراز امیدواری کرد که طی این گردهمایی، هسته اولیه ‌شبکه مراکز نوآوری شکل بگیرد.

کد خبر 6085558 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • ساخت و ساز غیرمجاز در زیارت گرگان پس از ۲۰ سال متوقف شد
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه برای حل مسائل
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور
  • از یافته‌های نوین رادیو دارویی در تراز جهانی رونمایی می‌شود
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید