Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر عباس عابدینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره قرار گیری ایران در لیست سیاه fatf توسط جوامع بین‌الملل بیان کرد: برخی از جریانات داخل کشور همسو با گروهک‌های ضد انقلاب سعی دارند تا از قرار گرفتن ایران در لیست سیاه جوسازی‌های رسانه‌ای به نفع خود انجام دهند.

وی با بیان اینکه پذیرش fatf توسط ایران و عضویت در آن به نفع کشور نبود، گفت: کشورهای اروپایی و آمریکا از طریق fatf قصد داشتند تا حساب‌های مالی ایران را مورد موشکافی قرار دهند و ایران را در کمک به سایر کشورهای مسلمان محدود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه کاشان ناکارآمدی دولت‌مردان را عامل هرج و مرج در بازارهای کشور دانست و گفت: بازارهای ایران در چند سال گذشته که موضوع fatf مطرح نبود درگیر آشوب و دلال‌ بازی‌های ریز و کلان بود که جز ناکارآمدی مسئولان عامل دیگری نداشت.

عابدی ادامه داد: در چند سال گذشته رهبر انقلاب اسلامی بارها با نام گذاری و شعار سال‌ها بر اساس مباحث اقتصادی به مسئولان کشور بحران اقتصادی را گوشزد کردند، اما متاسفانه دولت مردان به این هشدارها توجه لازم را نداشتند.

این فعال دانشجویی با تاکید بر اجرای اقتصاد مقاومتی به عنوان تنها راهکار مقابله با بحران‌های اقتصادی عنوان کرد: اگر مسئولان کشور به رهنمودهای رهبری مبنی بر اجرای اقتصاد مقاومتی گوش فرا داده بودند و بر ظرفیت‌ها و توان داخلی به جای مذاکره توام با ذلت سرمایه گذاری کرده بودند، قطعا شاهد تلاطم در بازارهای کشور با هر مسئله‌ای نبودیم.

وی با اشاره به بازار سکه و دلار بیان کرد: در سال‌های گذشته بازار سکه و دلار به دست برخی از سودجویان می‌چرخد که کم و زیاد قیمت در این بازار به صورت مستقیم بر قیمت بسیار از اقلام دیگر اثر گذار است اما دولت تا به حال نتوانسته که جلوی این بی‌سامانی در بازار ارز را بگیرد. این عدم کفایت دولت ربطی به قرار گیری ایران در لیست سیاه ندارد بلکه حاصل قرار گیری افراد نا صالح در راس امور کشور است.

انتهای پیام/

300 / 320 fatf قرار گرفتن ایران در لیست سیاه بحران اقتصادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: قرار گرفتن ایران در لیست سیاه بحران اقتصادی ایران در لیست سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز کالای قاچاق در چهارراه استانبول/ بازار غیررسمی آرام می‌شود

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با تاکید بر این که نوسانات بازار غیررسمی ارز متاثر از تنش‌های سیاسی منطقه است. گفت:در این بازار فقط نیاز ارزی کالای قاچاق و یا فرار سرمایه تامین می‌شود. با کاهش تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی جو سازی در آن متوقف شده و به زودی آرام خواهد شد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «یحیی آل اسحاق» رئیس اتاق مشترک ایران و عراق در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تلاطمات به وجود آمده در بازار ارز اظهار کرد: نوسانات این بازار تابع عوامل متعددی است. وضعیت عرضه و تقاضای ارز و همینطور نحوه تامین و تخصیص آن، سیاست‌های بانک مرکزی برای حفظ ارزش پول ملی و کنترل نرخ ارز از یک سو و در کنار آن عوامل جانبی مانند انتظارات تورمی، حوادث غیر مترقبه ناشی از تنش‌های منطقه‌ای، جو روانی حاکم بر اقتصاد کشور هم از جمله مواردی هستند که هرگونه تغییر در آن بازار را با نوسان همراه می‌کند.


رئیس اتاق ایران و عراق افزود: در حال حاضر تمام نیاز ارزی فعالان اقتصادی کشور از محل مرکز مبادله ارز و طلای بانک مرکزی پاسخ داده می‌شود. ارز مورد نیاز برای پاسخ‌گویی به این موارد عمدتاً با صادرات نفت، پتروشیمی و یا سایر کالا‌های غیرنفتی تامین می‌شود.


وی با اشاره به مثبت شدن تراز ارزی کشور در پایان سال ۱۴۰۲ گفت: خوشبختانه مجموع درآمد‌ها و یا منابع ارز موجود به مراتب بیشتر از مصارف ارزی کشور است. در حال حاضر نرخ ارز نیمایی در شرایط با ثباتی قرار دارد و حتی عرضه آن بیشتر از تقاضای فعالان اقتصادی است؛ لذا، در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.


آل اسحاق درباره بازار غیررسمی ارز هم خاطرنشان کرد: تقاضا‌های موجود در این بازار عمدتاً برای امور غیر اقتصادی مانند تامین ارز کالای قاچاق، خروج سرمایه و سوداگری است. بر خلاف مرکز مبادله ارز و طلا، بازار غیررسمی تابع تنش‌های سیاسی منطقه و یا سایر امور تشدید کننده انتظارات تورمی است. با کاهش تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی جوسازی در بازار غیررسمی متوقف شده و به تناسب آن قیمت دلار هم روند کاهشی به خود خواهد گرفت.


این فعال اقتصادی در پایان تاکید کرد: نوسانات به وجود آمده در طول هفته‌های اخیرا صرفاً روانی بوده است. البته باید این نکته را هم یادآور شد که بازار غیررسمی، حجم چندانی نداشته و شاید میزان ارزش آن نهایتا ۴ تا ۵ میلیون دلار باشد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ارز ، بازار ارز ، نرخ ارز ، مرکز مبادله ، بانک مرکزی ، بازار غیررسمی ارز ، کالای قاچاق ، خروج سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9I

دیگر خبرها

  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • رئیسی: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد
  • رئیسی: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است/قدردانی شریف از رئیسی
  • تامین ارز کالای قاچاق در چهارراه استانبول/ بازار غیررسمی آرام می‌شود
  • ترسیم «چشم انداز» اقتصاد ایران در ۱۴۰۳