Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران گفت: کمیته ضدبحران مسجدمقدس جمکران باعضویت همه معاونین و مدیران این مکان مقدس جهت تصمیم گیری‌های ضروری برای مقابله با بیماری کرونا تشکیل شده است.

ابراهیم صدوقی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به کلام امام علی (ع) که می‌فرمایند «ایمانتان را با صدقه حفظ کنید و اموالتان را با زکات، و امواج بلا را با دعا از خود دورکنید» اظهار کرد: مناسب است مردم عزیز کشورمان به ویژه همشهریان قمی در ماه مبارک رجب درکنار رعایت موارد بهداشتی جهت پیشگیری از بیماری، دست به دعا برداشته و از خداوند رحمان و رحیم طلب رفع بلا را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باعنایت به اهمیت جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در مسجد مقدس جمکران در دو حوزه فرهنگی و خدماتی بهداشتی در کنار دستگاه‌های خدوم استانی اقدامات پیشگیرانه گسترده‌ای را انجام دادیم.

معاون خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران افزود: پیرومصوبات جلسه کمیته اجرایی ستاد پیگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم، ضمن تقدیر و تشکر از همدلی و مودت مسئولین استان، کمیته ضدبحران مسجدمقدس جمکران باعضویت همه معاونین و مدیران این مکان مقدس جهت تصمیم گیری‌های ضروری تشکیل شد.

صدوقی با اشاره به اینکه مراسم رسمی مسجد از جمله دعای توسل، کمیل و ندبه به مراسم غیر رسمی تبدیل شده و به صورت خلاصه توسط حوزه معاونت فرهنگی این مکان مقدس برگزار می شود، ابراز کرد: تمامی برنامه‌های تجمعی مسجد از قبیل کارگاه‌های آموزشی، قرآنی، موزه دین و دنیا، حلقات معرفت و نمایشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند.

وی افزود: کفش‌داری‌ها پلاسیتک‌های یک‌بار مصرف در اختیار زائرین و نمازگزاران قرار می‌دهند تا از انتقال ویروس جلوگیری شود؛ همچنین برگزاری تمامی سمینارها، همایش‌ها، برنامه‌های فرهنگی اردویی و کاروانی تا اطلاع ثانوی به صورت تعویق درآمد.

معاون خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه به کاروان‌ها اعلام شد که به مدت دو هفته از حضور در مسجد مقدس جمکران خودداری کنند، بیان کرد: محراب و دیواره‌های مسجد مقام و مسجد حضرت زهرا (س) شستشو و ضد عفونی شده و آموزش لازم به نیروهای واحد خدمات جهت شستشو و ضدعفونی کردن داده شده است و در هر سه شیفت کاری، تمامی موارد سرویس‌های بهداشتی برادران و خواهران به صورت دائم شستشو و ضدعفونی می‌شود.

صدوقی با بیان اینکه پوسترهای پیشگیری و مراقبت که از اداره بهداشت در اختیار این مجموعه قرار گرفته درکلیه سرویس بهداشتی‌های نصب شده است، گفت: بامواد ضدعفونی کننده‌ای که در اختیار خود مجموعه بوده و موادی که مرکز بهداشت در اختیار مسجدمقدس جمکران قرارداده کلیه سرویس‌های بهداشتی برادران و خواهران بصورت کامل تحت نظارت کارشناسان مرکز بهداشت به صورت دائم درحال ضدعفونی کردن است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه دعا و توسل به حضرات معصومین (ع) برای رفع این بلا باید سرلوحه کارمان قرارگیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت جمعی هر چه سریعتر بیماری کرونا در کشور ریشه کن شود.

انتهای پیام/78009*40

منبع: فارس

کلیدواژه: بحران مسجد جمکران مسجد امام علی ع مسجد مقدس جمکران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم

  حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اولین کمیته استانی صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم در سال 1403 گفت: توزیع شیر در مدارس سیستان و بلوچستان باید نوید بخش سلامتی دانش آموزان باشد و تمام شرایط و استانداردهای بهداشتی در توزیع آن رعایت شود.

وی ادامه داد: شیر برای سلامتی و رشد کودکان بسیار مهم و ضروری است، دانش آموزان در دوران رشد جسمی و ذهنی هستند و شیر سالم کمک زیادی به تقویت و رشد آنان می کند.

دکتر غزنوی با بیان اینکه سلامت یک مقوله بین بخشی است گفت: 25 درصد سلامت جامعه به بهداشت و درمان مربوط می شود و 75 درصد آن مربوط به سایر ارگان هاست.

وی افزود: جهت تحقق فراگیر شدن سلامت در جامعه باید همه ی سازمان پای کار باشند و هر کدام سهم و نقش خود را به خوبی انجام دهند.

دکتر احمد زاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز گفت: یکی از وظایف دولت توزیع شیر سالم بین دانش آموزان است که در این بین نقش اساسی بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی، دامپزشکی، آموزش و پرورش و... است.

وی با بیان اینکه واحد های تولیدی شیر در استان فعال هستند گفت: باید از این واحدهای تولیدی حمایت کنیم البته حفظ و ارتقاء سلامت دانش آموزان نکته بسیار حائز اهمیتی است و به هیچ وجه قصور در این زمینه قابل اغماض نیست.

وی افزود: بازرسی ها از نحوه تولید و توزیع شیر توسط نیروهای بهداشتی سطح استان با دقت و حساسیت به صورت ویژه انجام می شود و ارگان های مرتبط ملزم به همکاری با کارشناسان بازدید به عمل می آید.

آقای جهانتیغ نماینده آموزش و پرورش استان نیز گفت: 27 میلیون پاکت شیر در سال در بین مدارس توزیع می شود، که از دو شرکت تولیدی خریداری می شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیر شهریه‌ای استان تهران
  • نیت خاص آیت‌الله امامی‌کاشانی در تشرف ۴۰ هفته‌ای به جمکران با پای پیاده!
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد
  • مخبر: نخبگان سرمایه‌های اصلی کشور هستند/ نظام سلطه جرات مقابله نظامی با ایران را ندارد