Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل یک شرکت داروسازی گفت: به جهت تحریم‌ها واردات محصولات و تجهیزات مرتبط با درمان دیالیز صفاقی با برخی مشکلات همراه بود و ما اگر اقدامی انجام نداده بودیم، ۱۷۰۰ بیمار دیالیز صفاقی فوت می‌کردند.

مجید طبسی امروز، ۶ اسفند ماه، در مراسم رونمایی از دانش فنی و تولید فیلم‌های چندلایه فرآورده‌های تزریقی و ملزومات دیالیز صفاقی تولید داخل اظهار کرد: محصولات تولیدشده توسط شرکت ما قبلا در داخل کشور و در سبد درمانی وجود نداشت و این محصولات یا برای نخستین مرتبه است که وارد سبد درمانی کشور شده یا از طریق واردات وارد کشور می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسالت ما هماهنگی، همکاری و ارتباط با مراکز درمانی و تولیدی است تا محصول وارداتی را تولید کنیم.

وی در خصوص ویژگی‌های بیماران نیازمند به دیالیز صفاقی گفت: ما در کشور ۳ درصد دیالیز صفاقی داریم. از ۷۰ هزار بیمار کلیوی، ۵۰ درصد همودیالیز، ۴۷ درصد پیوندی و ۳ درصد دیالیز صفاقی هستند. میانگین بیماران نیازمند به دیالیز صفاقی در دنیا ۱۰ درصد است. حتی بسیاری از کشورها شیوه درمان دیالیز صفاقی ندارند. دیالیز صفاقی نسبت به همودیالیز امن‌تر، مناسب‌تر و اقتصادی‌تر است. اگر نتوانستیم در عرض ۲۵ سال فعالیت، این رشد را داشته باشیم، علتش وابستگی به خارج از کشور است. اگر بتوانیم وابستگی به خارج را قطع کنیم، پتانسیل این را داریم که رشد بهتری در تولید این محصولات داشته باشیم.

مدیرعامل این شرکت داروسازی افزود: حتما این کار در سال‌های آینده اتفاق خواهد افتاد و نوید خوبی برای بیماران کلیوی است. هزینه همودیالیز ۹۶ هزار تومان است اما هزینه دیالیز صفاقی ۶۲ هزار تومان محاسبه می‌شود. این نشان می‌دهد کار ما یک اقدام به صرفه از نظر اقتصادی است به شرط اینکه وابستگی‌ها را حل کنیم. دیالیز خونی مشکلات و محدودیت‌هایی دارد اما دیالیز صفاقی به لحاظ اقتصادی برای کشور مقرون‌ به صرفه‎تر است. 

وی با بیان اینکه تنوع قطعات و حجم محصولاتی که از خارج کشور وارد می‌کردیم، ‌همیشه سالانه ۶.۵ میلیون‌ یورو بوده، عنوان کرد: در سال ۹۸ اگر قرار بود واردات انجام دهیم، ۸ میلیون یورو باید صرف می‌کردیم اما از ابتدای امسال برای تجهیزات دیالیز صفاقی یک یورو هم هزینه نکردیم. این هزینه می‌تواند در سال‌های آینده به ۱۵ میلیون یورو افزایش یابد.

طبسی بیان کرد: البته در مسیر تولید این تجهیزات با چالش‌هایی مواجهیم. تا امروز که محصولات ما تولید می‌شود، قیمت محصولات همان نرخ مرداد سال ۹۷ است. یکی از مشکلات ما در تولید داخلی این است که وقتی از تولید داخلی به خارجی تغییر جهت می‌دهیم، متضرر می‌شویم و انگیزه نداریم. ما برای ساخت داخل زحمت می‌کشیم اما قیمت‌های خرید مناسب نیست که باید راهکاری اندیشیده شود. در تولید داخل صرفه‌جویی ارزی اتفاق افتاده و تولید در داخل انجام شده اما ‌محصولات ما با زیان تولید می‌شود. اگر این اتقاق نیفتد، این کار متوقف خواهد شد، کمااینکه الان هم‌ توجیه‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: ما مشکلات مالیاتی نیز داریم. در سال ۹۳ مالیاتی برای ما تعیین شد که نباید می‌شد و می‌ترسیم حساب‌های ما بسته شود. با بیمه سلامت نیز کار می‌کنیم که بخشی از وجوه ما دریافت نشده است. امروز تولید نیارمند حمایت است. باید اجازه دهند ما به کار تولید خود برسیم. ما دانش و سفارشات را داریم و تعدادی شرکت را بسیج کرده و تولید کرده‌ایم اما این‌ها برای تولید انبوه کافی نیست. باید زمینه سرمایه‌گذاری را فراهم کنیم. معاونت ریاست‌جمهوری حمایت کنند تا این کار را حتی برای صادرات هم انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی داروسازي دیالیز صفاقی شرکت ثامن دیالیز صفاقی تولید داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاه‌میرزایی روز گذشته در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاه میرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاه میرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاه میرزایی افزود: توجه به مسئولیت اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاه میرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵ درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاه میرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

کد خبر 6087332 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • آشنایی با محصولات و نمایندگی ABB
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • ارز مورد نیاز برای تامین دارو تخصیص داده شود
  • تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور