Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی میرزایی» روز سه شنبه به ایرنا، گفت: در همین رابطه جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان تشکیل و ضمن تاکید بر آمادگی دستگاه های اجرائی و امدادی، تدابیری برای کاهش خسارت احتمالی از این سامانه بارشی اتخاذ شد.

وی اظهار کرد: قرار شد کمیته‌ای شامل شهرداری، امور منابع آب و راهداری نسبت به کنترل وضعیت حوضه‌های آبریز، دهانه پل‌ها و مسیل ها به صورت روزانه فعالیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته فرماندار ساوه مقرر شد که مدیریت سد الغدیر با همکاری امور منابع آب، راهداری، راه و شهرسازی از پل تاریخی «سرخ ده» بازدید میدانی داشته باشند تا در صورت لزوم نسبت به جابجایی مسیر رودخانه تحت این پل اقدام شود همچنین با هماهنگی پلیس راهور تردد وسایل نقلیه سنگین بر روی پل‌های در معرض تخریب نیز ممنوع خواهد شد.

ایمن سازی تیرهای برق مسیر چاههای آب که در معرض تهدید هستند توسط شرکت آب و فاضلاب و تیرهای برق جاده روستای احمدآباد نیز از سوی بخشداری مرکزی از دیگر مصوبات ستاد بحران ساوه است که فرماندار به آن اشاره کرد.

میرزایی گفت:یکی از مصوبات این ساد در رابطه با بیماری کرونا است و بر اساس آن قرار شد در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری ویروسی با هماهنگی میان هلال احمر، علوم پزشکی و شهرداری ساوه کار ضدعفونی بیمارستانها، مراکز بهداشتی و وسایل حمل‌ و نقل عمومی با آب ژاول انجام شود.

فرماندار ساوه گفت:‌ستاد بحران این شهرستان با تجاربی که در سیل اوایل امسال به دست آورده، تلاش خواهد کرد که در صورت وقوع سیل میزان خسارت های احتمالی را به حداقل کاهش دهد.

سیلاب بهار امسال در ساوه باعث تخریب شماری از پل ها، منازل مسکونی روستائی و جاده های دسترسی شد و در مجموع حجم خسارت های وارده 400 میلیارد ریال ارزیابی شد.

برچسب‌ها ساوه سیل سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه سیل سازمان هواشناسی ساوه سیل سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمره قبولی مدیریت بحران سیل

  درحالی که این موج بارشی در کشورهای حاشیه خلیج فارس و همسایه‌های شرقی تلفات بالایی بر جای گذاشت با هشدار به موقع هواشناسی و آماده‌باش نیروهای امدادی در ایران با خسارت و تلفات کمتری نسبت به حوادث مشابه قبلی همراه بود و تنها نگرانی خسارت سدهای خاکی و جاری شدن سیلاب به داخل روستاها و شهرها است.
یکی از این حوادث، مفقود شدن سه دختر ۱۲ ، ۱۷ و ۲۰ ساله بود که از روز سه‌شنبه مفقودی آنان اعلام شد. در حالی‌که بیم آن می‌رفت هرسه قربانی سیلاب شده باشند، امدادگران هلال‌احمر آنها را زنده پیدا کردند. به گفته یزدان افشاری فرماندار عنبرآباد،اداره کل عشایری جنوب کرمان و فرمانداری به خانواده‌های عشایری اعلام کرده بودکه محل را هنگام سیلاب ترک‌کنند، اما خانواده‌ها حاضر به جابه‌جایی نشدند تا این‌که سه دختر عشایری درگیر سیلاب شدند.
یعقوب دادالهی، دهیار روستای‌کوشکمور درباره این حادثه به جام‌جم می‌گوید: «این سه دختراز عشایر بوده و در روستای سرجنگل عشایر، یکی از روستاهای بخش مردهک درگیر حادثه و بارندگی شدید شدند. آنها هفت خواهر هستند و چون هیچ پسری در خانواده نیست، این سه دختر معمولا گوسفندان را برای چرا به مراتع می‌برند. روز سه‌شنبه چند گوسفند این دختران درگیر سیلاب شدند و سه خواهر تصمیم گرفتند احشام خود را نجات دهند، اما با شدت یافتن بارندگی و این احتمال‌که درگیر حوادث ناگوار شوند، به خانه یکی از عشایر رفتند تا پس از فروکش کردن سیلاب به خانه خود برگردند.»
در مدتی‌که سه خواهر برای درامان ماندن از سیلاب به خانه یکی از هم‌عشیره‌های خود پناه برده بودند، خانواده آنها نگران از وضعیت نامعلوم دختران خود از نیروهای امدادی درخواست‌کمک‌کردند. به گفته دادالهی، دخترها منتظر بودند سیل فروکش‌کند که خوشبختانه این اتفاق افتاد و با کمک‌ نیروهای امدادی هر سه صحیح و سالم نزد خانواده خود برگشتند: « خسارت‌های زیادی به مناطق سیل‌زده وارد شده و به دلیل تخریب جاده‌های ارتباطی، هیچ رفت و آمدی نداریم. متاسفانه محصولات‌کشاورزی مانند هندوانه وگوجه‌ که مردم ‌کاشته بودند، از بین رفت و محصولات خودم نیز آسیب دیده است.»
گرچه حادثه مفقودی سه نوجوان در سیلاب عنبرآباد ختم به خیر شد، اما در جاسک قربانی‌گرفت. علی مهرانی فرماندار جاسک گفت:«دو جوان ۱۴ و ۲۰ ساله اهل روستای زهریکارسورک شهرستان جاسک در گودال آب ناشی از سیلاب مشغول شنا کردن بودند، اما به دلیل گل‌آلود و باتلاقی بودن زمین، هر دو گرفتار شده و جسدشان توسط اهالی بیرون کشیده شد.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر نیز در خصوص آخرین اقدامات امدادی در سیل جنوب‌ کشور گفت: «ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد روز گذشته، ۴۳ مسافر دو دستگاه اتوبوس‌که در جاده کنارک به نیکشهر گرفتار سیلاب شده بودند، نجات داده شدند. بر اساس آخرین گزارش‌ها، با توجه به شدت سیلاب سیستان و بلوچستان ۲۰ تیم واکنش سریع و امداد و نجات سیلاب شامل ۱۰۰ نجاتگر از هلال احمر استان‌های فارس و یزد به کنارک و زر‌آباد اعزام شدند. 
سیلاب علاوه بر ایران در کشورهای همسایه از جمله عمان هم قدرت‌نمایی می‌کند. در شرایطی‌که ۲۱ خدمه یک نفتکش سریلانکایی در اثر طوفان در حال غرق شدن در دریای عمان بودند، با اعلام مرکز جست‌وجو و نجات اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به مرکز برج کنترل دریایی جاسک، یک شناور امداد و نجات جاسک به محل اعزام شد و تمام خدمه را نجات داد. پنج نفر نیز که نیاز به مراقبت درمانی داشتند توسط اورژانس جاسک خدمات دریافت کردند و وضعیت جسمی این دریانوردان خوب است.

دیگر خبرها

  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • نمره قبولی مدیریت بحران سیل
  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • قدردانی از خادمین و خیرین موکب باب الحسین (ع) بخش تنکمان
  • خدمت رسانی به گردشگران و مسافران بهاباد به نحو احسن
  • محور پارگ به بخش پیرسهراب چابهار و مسیر دج‌ها مسدود است
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • مدارس این دو شهر تعطیل شد
  • تمهیدات فرودگاه‌های سیستان‌وبلوچستان در مقابله با بحران سیل