Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق شناس در سی و چهارمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی استان اظهارکرد: خوشبختانه ۵۰ درصد اول مبالغ بلاعوض کشاورزان پرداخت شده و پس از ابلاغ ۵۰ درصد دوم توسط وزارت کشور این رقم هم به آنها در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

استاندار گلستان با اشاره به روند بازسازی هفت هزار و ۷۰۷ واحد مسکونی سیلزده، افزود: ۹۹ درصد واحد های مسکونی پی کنی شده و بیش از ۷۹ درصد واحد های مسکونی به مرحله سقف رسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تلاش داریم هر چه سریعتر واحدهای مسکونی سیلزدگان را به آنها تحویل دهیم، ادامه داد: تاکنون ۵۵ هزار تن سیمان رایگان برای بازسازی و بهسازی واحدهای مسکونی توزیع شده و ۲۰۲ میلیارد تومان به صورت بلاعوض در اختیار واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل قرار گرفته است.

حق شناس با اشاره به همکاری بانک ها در جریان سیل یادآور شد: برای ۱۲۰ پرونده از مجموع هفت هزار و ۷۰۷ پرونده نیازمند بازسازی، انعقاد قرارداد صورت نگرفته که طی ۱۰ روز آینده روند انعقاد قرارداد در بانک ها ۱۰۰ درصد خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور گفت: این ویروس خطرناک تر آنفلوانزای H۱N۱ نیست و تنها نیاز است همه مردم مسائل بهداشتی را رعایت کنند و از دست دادن و روبوسی پرهیز کنند.

حق شناس ادامه داد: مردم به شایعاتی که پراکنده می شود توجه نکنند و مانع انتشار فضای ناامیدی و ترس در جامعه شوند و تلاش کنند اخبار را با منابع موثق دریافت کنند.

استاندار گلستان خاطر نشان کرد: خوشبختانه پرسنل پزشکی، پزشکان و پرستاران گلستان با جدیت مشغول به فعالیت هستند و امیدواریم با خود مراقبتی های مردم و همکاری رسانه ها و صداوسیما هرچه زودتر این بیماری از کشور دور شود.

کد خبر 4863293

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان هادی حق شناس استانداری گلستان انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر تعطیلی مدارس بارش برف شهرکرد گرگان قزوین شیراز بیرجند بارش باران یاسوج واحدهای مسکونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش قدس آنلاین، «محمد آیینی» افزود: برنامه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده در سال جاری آغاز شده است و مطابق برنامه ریزی انجام شده، دست‌کم ۱۰۰ هزار واحد تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران خاطرنشان‌کرد: اکنون ۲۵ هزار واحد از واحدهای نوسازی شده در سراسر کشور آماده بهره‌برداری است که به‌تدریج افتتاح خواهند شد.

گفتنی است؛ دولت مردمی سیزدهم رکورددار نوسازی مسکن در بافت فرسوده است. در حالی که در نخستین جلسه قرارگاه مسکن با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی، آمار صدور پروانه ساخت در این بافت‌ها ۱۲۳ هزار واحد اعلام شده بود، تا پایان سال ۱۴۰۲ این آمار از مرز ۲۵۰ هزار واحد عبور کرد که در ۷۳ هزار نقطه واقع شده ‌است.

در اجرای طرح نهضت ملی مسکن نیز بیش از ۷۱ درصد از برنامه بازآفرینی شهری محقق شده ‌است. فقط در اسفند ماه گذشته ۲۲ هزار واحد پروانه صادر شد و به گفته مسوولان چنانچه هر ماه ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد صدور پروانه ثبت شود، برنامه ساخت ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده محقق می‌شود.

همچنین، سند دار کردن اراضی تصرف سکونتگاه‌های غیررسمی بزرگ‌ترین خدمت به ساکنان این بافت‌ها است و تاکنون ۲۵ هزار نفر متقاضی دریافت سند در اراضی تصرف ثبت نام کرده‌اند.

 تاکنون بسته‌های تشویقی احیای بافت‌های فرسوده در ۴۴۴ شهر اجرایی شده است که از این تعداد شهر ۱۹۴ شهر بسته بومی را تصویب و اجرایی کرده‌اند.

۴۴۴ شهری که بسته تشویقی نوسازی در آنها در حال اجرا است، ۷۹ درصد جمعیت شهری و ۷۸ درصد سطح شهرهای دارای بافت فرسوده را در بر می‌گیرند؛ بسته‌هایی که باید توسط شهرداری‌های همه شهرها اجرایی شود.

در دولت سیزدهم تسهیلات خوب مالی، اداری و شهرسازانه برای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است که بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی مهم‌ترین آن‌هاست.

برپایه این گزارش، صدور پروانه ساختمانی در کمترین زمان، ارائه ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف در هزینه‌های صدور پروانه (الزام قانونی تخفیف ۵۰ درصد)، حفظ انشعابات قبلی و ارائه انشعابات جدید خارج از نوبت توسط اداره‌های آب، برق، گاز، مخابرات و غیره و صدور پایان کار در کمترین زمان از جمله این مشوق‌هاست.

اعطای طبقه تشویقی، تغییر کاربری ارزش‏‌افزا، پارکینگ راحت‏‌تر (درب اضافی)، زمین و واحد معوض در این بسته پیش‌بینی شده است.

استان‌ها می‌توانند بر اساس ضوابط بالادستی و طرح‌های جامع و تفصیلی، بسته تشویقی جداگانه‌ای را تدوین و به تصویب کمیسیون ماده پنج برسانند. در این زمینه تاکنون ۳۶۰ شهر اقدام کرده و بسته تشویقی خودشان را تدوین و اجرایی کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده تکمیل شدند
  • مقاوم سازی حدود ۷۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی البرز
  • تاخیر در واحدهای مسکن ملی قابل تحمل نیست
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • آغاز نوسازی ۲۶۰ هزار واحد مسکونی در کشور
  • افتتاح طرح‌های هادی در ۷ روستای خوی
  •  واگذاری بیش از هزار واحد مسکونی به مددجویان هرمزگانی
  • نوسازی ۲۶۰ هزار واحد مسکونی در کشور آغاز شده است