Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سرپرست روابط عموی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی درخصوص انتقال 5 مبتلا به کووید-19 از حوزه علمیه خاتم الانبیاء اراک به بیمارستان توضیحاتی را عنوان و تاکید کرد که این افراد برای انجام اقدامات تشخیصی به بیمارستان منتقل شده اند.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، بدنبال انتشار خبری در این خبرگزاری تحت عنوان " انتقال ۵ مورد مثبت مبتلا به کرونا از حوزه علمیه خاتم الانبیا اراک " که حاوی سخنان معاون اورژانس استان در جلسه کمیته سلامت و پیشگیری از بیماری کرونا در شورای شهر اراک که امروز برگزار شد، بود، سرپرست روابط عمومی علوم پزشکی استان، درخصوص سخنان معاون اورژانس استان توضیحاتی را به این خبرگزاری ارسال کرد که به شرح ذیل است:
یاسر قربانی در این رابطه اظهار کرد: پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی با توجه به وظیفه ذاتی که دارند خدمات درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی را در صورت تماس مردمی با مراجعه به محل ارائه می کنند و بیماران و افرادی را که نیازمند دریافت خدمات تخصصی تر هستند به مراکز درمانی در استان اعزام خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در مورد مطروحه نیز با توجه به تماس با اورژانس 115 استان، تیم درمانی به محل اعزام شده اند و با توجه به اینکه علائم کووید 19 و آنفولانزا و سرماخوردگی تا حدودی شبیه یکدیگر هستند ، افراد دارای این علائم به منظور انجام اقدامات تشخیصی تکمیلی به بیمارستان اعزام می شوند.
قربانی در پایان تاکید کرد: دریافت نتیجه قطعی آزمایش تشخیصی کووید-۱۹ از زمان ارسال نمونه 12 تا 48 ساعت زمان خواهد برد و تشخیص بیماری با معاینه شخص بیمار غیرممکن خواهد بود.
گفتنی است، اسناد خبر درج شده در ایسنا در این خصوص موجود است و آنچه در این خبر نقل شده کاملا براساس سخنان معاون اورژانس در این جلسه بوده است. برچسب ها: کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ غلامعلی جاودان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.
وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.
جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

بیشتر بخوانید؛ پذیرش بیش از ۷۷ هزار بیمار در اورژانس بیمارستان‌های هرمزگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.
جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.
وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.
جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.
وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.
منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.
حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.
در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • آغاز مرحله سوم طرح انتقال آب سد کمال صالح اراک
  • عملیات اجرایی کمربند جنوبی خط انتقال آب به اراک
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • آغاز عملیات اجرایی فاز ‌سوم طرح آبرسانی رینگ جنوبی اراک
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند
  • فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند