Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد روانشناسی دانشگاه تهران معتقد است: حفظ آرامش و نشاط معنوی، گشاده رویی و مثبت اندیشی ، تألیف قلوب و امید آفرینی، نیایش و توکل به خالق علیم و حکیم و قدیر، ما را در مقابله با آفات آسیب زا و ویروس کرونا پر توفیق خواهد نمود.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامعلی افروز عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی دانشگاه تهران در مطلبی در صفحه شخصی خود با عنوان "آرامش"، لازمه سلامت زیستی و تعادل روانی آورده است: چند روزی است، همه ما شاهد بوق و کرنای پرشتاب و تنش زا در وصف ویروسک نا خوانده ای به نام کرونا هستیم!

تردیدی نیست که همه ویروسهای عفونی می توانند به طور جدی آسیب زا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین است که تقویت ایمنی و مصونیت سلولی، آمادگی های زیستی و روانی در مقابله با این ویروسها امری بسیار حیاتی است.

لیکن در این رهگذر، نشر بسیاری از پیامهای صوتی و تصویری تنش آفرین، با هدف تولید اضطراب فراگیر، ایجاد ناامنی روانی، نگرانی عمومی و کلافگی فکری در بین اقشار مختلف مردم، به ویژه خانواده ها، کودکان و نوجوانان علاوه بر آنکه، آرامش مردم را مختل نموده و اعتماد به نفس و احساس خود ارزشمندی آنان را تضعیف می نماید، باعث سستی سیستم ایمنی شده و آمادگی روانی و نشاط و سر زندگی ایشان را به طور چشمگیری کاهش میدهد.

به سخن دیگر، اضطراب و تنیدگی های روانی حاصل از پیامهای پر تهدید و تبلیغات تنش زا و بعضاً مغرضانه که عموماً در خارج از کشور برای ایجاد ناامنی روانی و واکنش های حاد هیجانی در مخاطبان تولید و نشر می یابد، یقینا در کوتاه مدت و بلند مدت ، بیش از ویروس کرونا سلامت زیستی و روانی و پویایی اجتماعی انسان را متأثر نموده و احساس خود باوری و انگیزه تلاشمداری را کاهش می دهد.

یقیناً، اضطراب، ناامنی درونی، حاکم شدن احساس ناامیدی بر اندیشه و روان انسان، به تدریج کنشهای ذهنی و حافظه را دچار اختلال نموده و سیستم ایمنی بدن را متأثر می نماید. اضطراب شدید، فرایند گردش طبیعی خون و جریان تنفسی را دچار نارسایی نموده و غدد درون ریز و برون ریز را مختل و زمینه های احتمال سکته های قلبی و مغزی را مضاعف می کند در حقیقت، آرامش، سرمایه بی بدیل حیات زیستی و روانی انسان است، بدون تردید، در شرایط بحران، تقویت آرامش روانی مردم از بیشترین اهمیت برخوردار است. ایجاد هر گونه تنش و تعارض تحمیلی و افزایش اضطراب و تزلزل در آرامش خانواده ها ، رفتاری ناصواب و نابخردانه خواهد بود.

پر واضح است، در شرایط فعلی، حفظ آمادگی های کامل برای مقابله با پدیده نامیمون کرونا، امری است کاملا ضروری. در این مهم، رعایت اصول بهداشتی، تغذیه مناسب، خواب آرام شب هنگام، حضور کمتر در بین جمعیت ها، پرهیز از دست دادن ها و روبوسی ها، شستن مرتب دست ها، نوشیدن مایعات فراوان به ویژه آب گرم و چای کم رنگ می تواند بسیار مؤثر واقع گردد، شایان ذکر است که نوشیدن مکرر آب خیلی گرم زمینه شستشوی دهان و گلو، ریه ها و شش ها و روده ها را فراهم نموده و به طور قابل ملاحظه ای فرصت لانه گزینی و خوش نشینی از ویروس تاجدار کرونا در بدنمان سلب می شود.

 در نهایت، حفظ آرامش و نشاط معنوی، گشاده رویی و مثبت اندیشی ، تألیف قلوب و امید آفرینی، نیایش و توکل به خالق علیم و حکیم و قدیر، ما را در مقابله با آفات آسیب زا و ویروس کرونا پر توفیق خواهد نمود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس دانشگاه تهران آسیب زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ سومین نشست مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی در سال جدید به منظور هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت در سازمان بهزیستی با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد.

در این نشست که با حضور رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت جناب حجه‌الاسلام والمسلمین «خداداده» و جناب حجه‌الاسلام و المسلمین «مشرف» معاون فرهنگی آستان مبارک حضرت معصومه (س) برگزار شد، برنامه‌های ستاد مرکزی دهه کرامت اعلام و مقرر شد برنامه‌های با برش زنانه و با تنظیم برنامه‌ها با محوریت بانوان تصمیم سازی‌هایی انجام شود.

در این نشست ضمن ارائه برنامه‌های پیشنهادی مصوب شورای سیاستگذاری روز دختر با هدف ایجاد هماهنگی و انسجام اجرای برنامه‌ها در سراسر کشور از دستگاه‌های اجرایی خواسته شود برنامه‌های پیشنهادی خود را ارائه دهند.

از جمله برنامه‌های پیشنهادی این شورا می‌توان به دختران مشاور دستگاه‌های اجرایی، برگزاری پویش‌ها، دریافت نقطه نظرات و دیدگاه‌های دختران خطاب به رئیس جمهور، نمایشگاه روایت پیشرفت دختران، در حریم آستان، مراسم پدر دختری و چند ویژه برنامه دیگر که قرار است در ایام ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر برگزار شود.

انسیه خزعلی، از مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی خواستند برنامه‌هایی نظیر تجلیل از دختران شهدای مدافع حرم و تقدیر از نویسندگان کتاب‌هایی که با موضوع دختران و هویت دختران نگارش شده است، نیز مورد توجه قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده خبر داد و گفت: بعد از خبر تعطیل شدن برخی شیرخوارگاه‌ها و سپردن نوزادان به خانواده‌ها امروز خبر صفر شدن عدد زنان سرپرست خانوار در صف انتظار و مورد حمایت قرار گرفتن همه کسانی که در نوبت بودند، موجب آرامش شد.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • کارکنان سازمان فرهنگی سربازان مقابله با هجمه فرهنگی هستند
  • قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است
  • تفاوت مغز یک فرد سالم با کسی که آسیب روانی شدیدی دیده است (فیلم)
  • استفاده از ظرفیت هنر و موسیقی در پیشگیری از اعتیاد ضروری است
  • سرمربی تیم ملی کشتی آزاد: شکست تیلور به آرامش روانی تیم ما کمک می کند
  • کاوه: شکست تیلور به آرامش روانی تیم ما کمک می‌کند