Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@14:40:42 GMT

کارآفرینان به پول دولت متکی نباشند

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۳۱۹۴

کارآفرینان به پول دولت متکی نباشند

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که بعدازظهر امروز در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد از شرکت‌های کارآفرینی در استان خصوصی است، لذا پتانسیل بالایی در استان در این حوزه وجود دارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه این پتانسیل موجود در استان مسئولیت ما را نیز سنگین می‌کند، ابراز کرد: تا می‌توانید در حوزه کارآفرینی از پول دولت فاصله بگیرید، چراکه کمک‌های دولت به عنوان نوعی اهرم مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته دولت سعی می‌کند کمک بلاعوض داشته باشد، اما باید سعی کنید که در این حوزه بیشتر پول بخش خصوصی را مد نظر داشته باشید.

ستاری همچنین گفت: باید اکوسیستمی تولید کنیم که سازمان‌های مختلف به دلخواه حدود ۱۵ درصد سرمایه خود را در حوزه پژوهش سرمایه‌گذاری کنند. هیچ محصولی از حوزه پژوهش بیرون نمی‌آید مگر اینکه بخش خصوصی در آن حوزه سرمایه‌گذاری کرده باشد.

دانشگاه‌ها با وابستگی به پول دولت، پیشرفتی نخواهند داشت

وی همچنین گفت: اگر دانشگاه‌ها به پول دولت وابسته شوند، سقف پیشرفت آنها پایین خواهد آمد، لذا باید گفت که محصول و تولید آن مربوط به بخش خصوصی است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه مطلب افزود: نزدیک به پنج هزار شرکت در حوزه فناوری فعال است. این مسئله نشان دهنده آن است که اتفاق جدیدی در حوزه کسب و کار و کارآفرینی در حال شکل گرفتن است. دولت نباید وارد کار بخش خصوصی شود، بلکه صرفاً باید ساختار سازی کند.

مشهد پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به شهر هوشمند دارد

وی با بیان اینکه کار دولت کاهش ریسک بخش خصوصی است، عنوان کرد: شهر مشهد پتانسیل بالایی در ایجاد و تبدیل شدن به یک شهر هوشمند را دارا است. شهر هوشمند در واقع محیطی برای اجرای ایده‌های جوانان است.

در ادامه علیرضا رزم حسینی، استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: خوشبختانه علیرغم خروج آمریکا از برجام، با تلاش مسئولین و شرکت‌های کارآفرین، اتفاقات خوبی در زمینه اقتصاد و شرکت‌های دانش بنیان افتاده است و امیدواریم که بتوانیم در زمینه اقتصادی به خوبی عمل کرده و موفق شویم.

همچنین علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: تاکنون ۱۸۶ شرکت و نهاد، وظیفه توسعه در روستاها و سطح استان را بر عهده گرفتند.

وی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری از دیگر اتفاقات خوبی است که در این زمینه حاصل شده است، افزود: هزار و ۱۰۰ پروژه با اعتباری حدود صد و ۱۲ هزار میلیارد تومان بودجه در دست اقدام است.

رسولیان با بیان اینکه در این پروژه‌ها برای ۱۵۲ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است، تصریح کرد: این پروژه‌ها حدود ۴۸ درصد تاکنون پیشرفت داشته اند و ۱۰۵ پروژه نیز صددرصد آماده بهره‌برداری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در ادامه ابراز کرد: فرصت‌های سرمایه گذاری استان در زمینه فناوری مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته و آماده ارائه به سرمایه‌گذاران است.

۹۰ درصد از شرکت‌های فناوری در بخش خصوصی است

وی با تاکید بر اینکه حدود ۹۰ درصد از شرکت‌های فناوری در بخش خصوصی است، ابراز کرد: در حوزه صنعت و معدن نیز حدود ۱۰ درصد و در زمینه برق صنعتی نیز ۱۱ درصد پیشرفت داشته ایم.

رسولیان با اشاره به برگزاری نمایشگاه تولید داخل در بهمن ماه، اظهار کرد: یک رصد خانه انرژی نیز در محل استانداری خراسان رضوی، در حال پایلوت است که می‌تواند در زمینه انرژی کمک شایانی باشد.

گفتنی است، در حاشیه این مراسم دو تفاهم نامه تحت عنوان، مثلث اقتصادی و شعبه جدید پارک علم و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد به امضا رسید.

کد خبر 4863276

منبع: مهر

کلیدواژه: سورنا ستاری مشهد کارآفرینی علیرضا رزم حسینی انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر تعطیلی مدارس بارش برف شهرکرد گرگان قزوین شیراز بیرجند بارش باران یاسوج استانداری خراسان رضوی بخش خصوصی سرمایه گذاری پول دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن های پلی ساکاریدی و ایمپلنت های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری می‌باشد.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • پروژه‌های نیمه‌تمام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شود
  • پروژه‌های نیمه‌تمام ایلام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شوند
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳
  • عقب نشینی از خصوصی‌سازی اصولی با حکم رد دیون ۱۳۰ همتی بودجه
  • شعار سال چگونه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق می‌شود؟