Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، «مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری» (CDC) آمریکا روز سه شنبه به شهروندان این کشور هشدار داد که آماده سازی خود در برابر شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را آغاز کنند.

این اخطاریه نشاندهنده تغییرِ لحن این مرکز بهداشت و درمان در آمریکا است که به طور گسترده‌ای بر اقدامات در جهت متوقف ساختن ورود ویروس کرونا به آمریکا و قرنطینه سازی افرادی که به چین سفر می‌کنند، متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «نانسی میسونیر»، رئیس بخش بیماری‌های تنفسی این مرکز در یک کنفرانس تلفنی به خبرنگاران گفت: «ظرف هفته گذشته، داده‌های مربوط به شیوع [این بیماری] در سایر کشورها باعث تشدید نگرانی و پیش بینی‌های ما از شیوع این بیماری در آمریکا شد».

وی در ادامه افزود: «آنچه که نامشخص است، زمان ورود این ویروس به کشور و شدت شیوع آن در آمریکا خواهد بود. اختلال در زندگی روزمره ممکن است شدید باشد و کسب و کارها، مدارس و دانشگاه‌ها و همچنین خانواده‌ها باید گفتگو در مورد تأثیر احتمالی شیوع این ویروس را آغاز کنند».

دکتر «آن شوچات»، معاون مراکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا نیز روز سه شنبه در یک کنفرانس تلفنی جداگانه اظهار داشت: «پرسش این نیست که آیا [این ویروس شیوع می‌یابد یا خیر]. بلکه پرسش در مورد زمان و شدت شیوع آن است».

افزون بر این، «آلکس آزار» وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا نیز در نشست یک کمیته فرعی مجلس سنا از احتمال موارد ابتلای بیشتر در خاک آمریکا خبر داد و از قانونگذاران در کنگره خواست تا بودجه ۲.۵ میلیارد دلاری دولت ترامپ را برای مقابله با شیوع این بیماری تصویب کنند؛ درخواستی که از دید قانونگذاران دموکرات، «نامناسب» و «ناکافی» تلقی کرده و «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که مجلس به نوبه خود بسته مالی راهبردی و پُر و پیمانی را برای مقابله با بیماری تدارک خواهد دید.

گفتنی است که شیوع ویروس کرونا نخستین بار از شهر ووهان استان هوبئی چین آغاز شد؛ اما اکنون دامنه آلودگی آن به اکثر کشورهای جهان رسیده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار پنومونی ایرج حریرچی محسن طاهری حسنی مبارک آمریکا ویروس کرونا شیوع بیماری کنترل بیماری پیشگیری کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار پنومونی ایرج حریرچی محسن طاهری حسنی مبارک ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: تب مالت بیماری هزار چهره و مشترک بین انسان و دام است.

دکتر متقی با بیان اینکه دام مبتلا باکتری را از راه شیر، ادرار و ترشحات در هنگام زایمان و سقط می‌تواند منتشر کند، افزود: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود برای جلوگیری از بیماری تب مالت شیر را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه به طور کامل بجوشانند و یا از شیر و لبنیات به صورت پاستوریزه استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی