Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، تاکنون سه استان هرمزگان بوشهر وفارس مورد هجوم این آفت خطرناک قرار گرفته‌اند. بررسی‌های کارشناسان سازمان حفظ نباتات نشان می‌دهد در حال حاضر تراکم ملخ‌های صحرایی در هرمتر مربع اراضی این سه استان که مورد هجوم قرار گرفته‌اند به‌طور میانگین 100 ملخ است که آماربالایی به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمد رضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات تصریح کرد: این هواپیماها در هر سورت پرواز قابلیت حمل یکهزارو ۵۰۰ لیتر محلول سم را دارند. به گفته وی هرچند اولویت ما در مبارزه با ملخ‌ها مبارزه زمینی است اما در مناطق صعب العبور و زمین‌هایی که به علت بارندگی خیس و گل آلود شده سمپاشی هوایی بهترین گزینه است.

هرچند در حال حاضر به جز محصول خرما که در برخی نخلستان‌ها مورد هجوم ملخ‌ها قرار گرفته محصول دیگری در زمین و باغ‌های این استان‌ها نیست، اما مردم نگران هستند مبادا سمپاشی علیه ملخ‌های صحرایی اثر نامطلوبی برمحصولات کشاورزی داشته باشد. سخنگوی سازمان حفظ نباتات در این خصوص توضیح داد: با توجه به اینکه سلامت مردم و امنیت غذایی آنها که وابسته به محصول سالم است نخستین اولویت بخش کشاورزی است در مبارزه با ملخ صحرایی از سمی استفاده می‌شود که دوره ماندگاری آن در محصول کشاورزی و خاک تنها ۴ روز است که اگر کشاورزان محصول را چهار روز برداشت و به بازار نفرستند هیچ سمی در آن باقی نمی‌ماند. درواقع باقیمانده این سم پس از چهار روز در محصولات کشاورزی در حد صفر است و این مسأله از طریق آزمایش قابل اثبات است پس مردم به هیچ وجه نگرانی در این زمینه نداشته باشند ضمن اینکه در این خصوص اطلاع‌رسانی گستره‌ای بین کشاورزان صورت گرفته است.

 میر گفت: از روز دوشنبه تاکنون استان‌های درگیر با هجوم ملخ‌ها کماکان همان استان‌های فارس، هرمزگان و بوشهر هستند البته سطح مبارزه ما در این دو روزه از ۷ هزارو ۵۰۰ هکتار به ۸ هزارو ۳۴۳ هکتار رسیده است. وی همچنین با اشاره به اینکه دوره سفر این میهمان ناخوانده از حاشیه دریای سرخ و شبه جزیره عربستان به کشور ما سپس به هند و پاکستان و بالعکس حدود یکسال طول می‌کشد افزود: خبرهایی که از وجود ملخ‌ها در سیستان و بلوچستان می‌شنوید مربوط به دور قبلی هجوم آنها است که در این استان در حال مبارزه در سطح ۷۷۱هکتار هستیم و هنوز دسته‌های جدید به این استان وارد نشده‌اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ملخ سازمان حفظ نباتات ملخ های صحرایی ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  بابک مومنی در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ با بیان اینکه استان مازندران یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی است، گفت: مازندران دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت و ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی است.

وی با اشاره به اینکه مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد، افزود: کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش بنیان حفظ می‌کنند و ارتقاء می‌دهند.

مومنی اظهار کرد: برنامه ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم و در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

او گفت: توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقاء عملکرد محصول توت فرنگی موثر خواهد بود و حمایت جدی خواهد شد.

مومنی اضافه کرد: در بازار عرضه محصول توت فرنگی درصدد تدوین راهبرد‌هایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشور‌های منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

دیگر خبرها

  • چسب مو چیست و چه کاربردهایی در حالت دهندگی مو دارد ؟
  • «دیدار در سنگلج» محصول شبکه مستند
  • روز نحس وجود دارد؟
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان
  • نقض حریم هوایی افغانستان در قندهار