Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار برای مقابله با ویروس کرونا، تعرفه واردات ماسک از ٥٥ درصد به ٥ درصد تعدیل شد و محصولات بهداشتی در فهرست گروه یک کالا‌های اساسی قرار گرفت و مشمول کنترل قیمت و مبارزه با احتکار و گران فروشی شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با توجه به شرایطی که در تهیه مواد بهداشتی و ضد عفونی و همچنین ماسک رخ داد و داروخانه‌ها با کمبود این اقلام رو به رو شدند، معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت طی بخش نامه‌ای در قالب مصوبات کارگروه تنظیم بازار در تاریخ ٥ اسفند ماه، دستورات لازم را در این خصوص صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار، یکی از مصوبات در خصوص خطاب به دفتر مقررات صادرات و واردات گمرک صادرات مواد اولیه تولید ماسک‌های پزشکی تا اطلاع ثانوی ممنوع شد. همچنین در مصوبه دیگری بر اساس درخواست نماینده وزیر بهداشت در کارگروه تنظیم بازار، تعرفه واردات انواع ماسک از ٥٥درصد به ٥ درصد تعدیل یافت و اولویت ارزی آن از ٧-٢ به ١-٢ برای دریافت ارز نیمایی با اولویت ویژه به تصویب رسید.

گفتنی است، مصوبه دیگر این جلسه کارگروه تنظیم بازار، تمام کارخانجات بهداشتی و سلامت محور از جمله کارخانجات تولید محصولات سلولوزی و شوینده‌ها مکلف به تولید سه شیفت و عرضه حداکثری در بازار شدند. همچنین مقرر شد دو صورت هر گونه کاهش عرضه و عدم تولید مکفی، برای تأمین بازار اقداماتی، چون رفع ممنوعیت واردات و کاهش تعرفه اقدامات و دستورات لازم داده خواهد شد.

همچنین با توجه به درخواست وزارت بهداشت، مبنی بر لزوم تولید حداکثری محصولات بهداشتی به دلیل رشد غیر متعارف مقادیر تقاضای محصولات مذکور، مقرر شد حداکثر تا جلسه بعدی کارگروه تنظیم بازار، کمیته مخصوص محصولات پتروشیمی نسبت به در اولویت قراردادن تأمین مصارف داخلی LAB برای تولید شوینده‌ها (بر اساس تولید سه شیفت و تولید حداکثری) دور مقابل صادرات اقدام و پیشنهاد‌های سیاستی برای تخقق این هدف را به دبیرخانه ارائه کنند.

پنجمین مصوبه کارگروه تنظیم بازار در ٥ اسفند ٩٨ این است که بر اساس درخواست وزارت بهداشت مبنی بر ضرورت نظارت بر چرخه تولید و توزیع و .. محصولات بهداشتی از جمله ماسک، الکل، شوینده‌ها و ضد عفونی کننده ها، کالا‌های مذکور در گروه یک کالا‌های اساسی و ضروری قرار گرفته و مشمول کنترل قیمت، مبارزه با احتکار، گران فروشی، اختفا، عدم عرضه، کم فروشی و .. خواهد بود؛ بنابراین همه دستگاه‌های نظارتی مکلف شدند با تخلفات مربوطه از جمله عدم ثبت موجودی کالا‌ها در سامانه جامع انبارها، مانند سایر کالا‌های گروه یک مشمول دستورالعمل مبارزه با احتکار، برخورد شود.

بر اساس این گزارش، طبق مصوبات کارگروه تنظیم بازار این اقداماتی که ذکر شد باید بلافاصله در روز تصویب یعنی در ٥اسفند ماه ٩٨ اجرایی می‌شد و تنها مصوبه مربوط به تعرفه واردات انواع ماسک از ٥٥ به ٥ درصد دو روز کاری یعنی تا امروز٧ اسفند ما مهلت داده شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارگروه تنظیم بازار کرونا مصوبات کارگروه تنظیم بازار محصولات بهداشتی تعرفه واردات گروه یک کالا ها بر اساس ٥ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران با تاکید بر این نکته که بازار خودرو به دلیل کاهش تنش‌های اخیر به شرایط آرام و رکودی سابق خود بازگشته است، گفت: خودرو‌های وارداتی نه تنها باعث کاهش قیمت نشدند، بلکه به دلیل تعداد اندک و قیمت بالایشان رکود بازار را تشدید کرده‌اند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «اسد کرمی» رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون وضعیت فعلی بازار خودرو اظهار کرد: این بازار به دلیل تشدید تنش‌های ایجاد شده در هفته‌های قبل با افزایش قیمت همراه شد، اما با فروکش شدن این وقایع، الان شرایط آرامی را سپری می‌کند. اکنون تقریباً چند روزی است که بازار خودرو به رکود سابق خود بازگشته است.

وی درباره خودرو‌های وارداتی تزریق شده به بازار و قیمت آن‌ها گفت: این اتومبیل‌ها به سبب تعداد اندک آن‌ها قیمت‌های مناسبی ندارند. به عنوان مثال، الان قیمت خودرویی مانند تویوتا کرولا ۱۲۰۰ در بازار ۴ میلیارد تومان است؛ لذا وجود چنین اتومبیلی با این قیمت نمی‌تواند اثر مثبتی بر بازار خودرو بگذارد.


کرمی تاکید کرد: در ابتدای مطرح شدن موضوع واردات خودرو، دولت و مجلس اعلام کردند که یکی از اهداف واردات، کاهش قیمت در سطح بازار خواهد بود، اما با گذشت نزدیک به یک سال از واردات اولین محموله، واردات نه تنها نتوانست قیمت‌ها را کاهش دهد، بلکه رکود بازار را هم تشدید کرده است.


رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران تاکید کرد: واردات خودرو تاکنون نتوانسته انتظارات مردم را به خوبی برآورده کند.


وی با اشاره به کاهش فروش ۱۱ و ۱۲ درصدی ایران‌خودرو و سایپا در سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: در سال گذشته این دو شرکت ذیل سامانه یکپارچه فروش خودرو تعهداتی را در قبال متقاضیان خودرو قبول کردند، اما در نهایت نتوانستند در برخی موارد به وعده خود عمل کنند. در آن سال این دو خودروساز، یا نوع خودرو‌های درخواستی را تغییر دادن و یا اینکه مبلغی بیشتر از اعداد تعیین شده در سامانه را درخواست کردند. همین موضوع باعث انصراف بسیاری از آن مصرف‌کنندگان شد.


کرمی همچنین در پاسخ به این سوال که خبر تغییر قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها توانسته است بخش تقاضا در بازار خودرو را بهبود دهد؟، گفت: این موضوع تاثیر چندانی در وضعیت بازار خودرو نداشته و این بازار همچنان در وضعیت رکودی سابق خود قرار دارد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: خودرو ، بازار خودرو ، صنعت خودرو ، اسد کرمی ، اتحادیه نمایشگاه داران ، قیمت خودرو ، خودرو خارجی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9N

دیگر خبرها

  • صدور رای برای بیش از ۹۵ درصد از پرونده‌های تخلف طرح شده در تعزیرات گلستان
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش