Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، در متن پیام دکتر ابراهیم متولیان آمده است: هدف از تأسیس بسیج جامعه پزشکی، دستیابی به آرمان‌های امام (ره) ‌ و ‌منویات مقام معظم رهبری است؛ بنابراین برخورداری از نیروهای ‌متعهد، متخصص، کارآمد و ولایتمدار، سازمانی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

نقش بسیج جامعه پزشکی، نظارت فعال و روشنگرانه در پایش و حراست از ‌آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اصل رسالت این سازمان، گسترش و اشاعه تفکر دینی، ایثار، جهاد، شهادت و فرهنگ بسیجی در جامعه پزشکی است. ‌

ازجمله اهداف کلان سازمان بسیج جامعه پزشکی می‌توان به گسترش ارزش‌های اسلامی و فرهنگ بسیج و اخلاق پزشکی ‌در دانشگاه‌ها و جامعه ‌پزشکی ‌کشور، تبیین نقش جامعه پزشکی در دفاع مقدس، ترویج و ارتقاء اخلاق پزشکی، ‌آموزش و اطلاع‌رسانی و خدمات فرهنگی، ‌تقویت، ‌سازمان‌دهی و ارتقاء توانمندی‌های گروه‌های اضطراری بسیج جامعه ‌پزشکی، تقویت و توسعه ‌سازمان بسیج جامعه پزشکی، افزایش ‌انگیزه ‌و کارایی مدیران بسیج جامعه پزشکی اشاره کرد. ‌پزشکان و پرستاران بسیجی همواره با رشادت و فداکاری در میدان های خدمت رسانی حضوری پررنگ داشته اند . روزهای دفاع مقدس از میهن اسلامی یادآور خاطرات از جان گذشتگی های بزرگمردان و شیرزنان جامعه پزشکی در جبهه های حق علیه باطل است و اینک نیز در دوران پس از جنگ خدمت رسانی به مناطق کمتر برخوردار سرلوحه کار بسیجیان جامعه پزشکی قرار گرفته است.

8 اسفندماه در واقع روز ارج نهادن به این دلاوری هاست و بهانه ای است برای زنده نگه داشتن یاد شهیدان والامقام جامعه پزشکی که با نثار جان خود در راه خدمت به این مرز و بوم تا همیشه در دل تاریخ پرافتخار ایران اسلامی نامشان و راهشان جاودانه شد.

در بخش دیگری از این پیام با توجه به شرایط دشوار این روزهای کشور و شیوع گسترده ویروس کووید 19، آمده است: امروز که کرونا ویروس هم وطنانمان را به رنج انداخته و دل جامعه پزشکی کشور را بی قرار ساخته تا بار دیگر حماسه ای از جنس حضور و از خودگذشتگی همانند آن چه در مقابله با وبا و طاعون و آنفولانزا و بسیاری دیگر از بیماری هایی از این قبیل دیده شد، بیافرینند، بسیج جامعه پزشکی کشور نیز همانگونه که در روزهای گذشته با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح و از طریق دستورالعمل های اجرایی به مسئولین این سازمان در سراسر کشور ابلاغ شد، برای پیمودن  این مسیر دشوار بار دیگر آمادگی همه جانبه خود را در مواردی از قبیل اعزام نیرو و کادر درمانی موردنیاز از نقاط مختلف کشور به مناطق درگیر با کرونا ویروس،ایجاد بیمارستان های صحرایی در نقاط هدف، ویزیت رایگان در نقاط محروم و ارائه آموزش های لازم درجهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری شایع و ... اعلام می کند. 

در پایان؛ اینجانب با آرزوی پایان یافتن شیوع بیماری کرونا و بهبود هم وطنان عزیزمان ، ضمن پاسداشت تمامی رشادت ها و از خودگذشتگی های دریادلان بسیج جامعه پزشکی، فرارسیدن 8 اسفندماه را تبریک عرض نموده و توفیق خدمت خالصانه و عمری باعزت را از درگاه ایزدمنان برای همه بسیجیان جامعه پزشکی مسئلت می نمایم.


 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا انقلاب اسلامی بیمارستان جامعه پزشکی وزارت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بسیج جامعه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس نشانگر تحقق وعده‌های خداوند است
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی یزد
  • خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد