Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@07:25:41 GMT

مشکلات کودکی که دعوای والدینش را می‌بیند

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۹۵۴۴

مشکلات کودکی که دعوای والدینش را می‌بیند

دعوا و جر و بحث بخشی از یک زندگی معمولی می‌باشد و هیچ راهی وجود ندارد که بتوان به طور کامل از آن جلوگیری کرد، اما همه ما وظیفه داریم به عنوان والدین، مسائل کاری و خانواده را از یکدیگر جدا کنیم تا بتوانیم آرامش بیشتری را برای فرزندان فراهم کنیم و از طرفی جر و بحث ما در مقابل فرزندان می‌تواند تاثیرات ناخوشایندی روی آن‌ها بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش از نمناک می‌توان به برخی از اثرات جر و بحث در مقابل کودکان اشاره کرد.
تاثیرات منفی جر و بحث و دعوای والدین مقابل کودکان
در هر خانواده‌ای افراد دارای اختلاف عقاید می‌باشند که می‌تواند آرامش آن‌ها را به طور موقت به هم بزند، اما باید قبل از هر کاری فکر کرد که این اتفاقات چه تاثیرات منفی روی کودکان می‌گذارد.

۱. اضطراب عاطفی

خانواده‌هایی که در مقابل کودک خود جر و بحث می‌کنند، نوعی اضطراب را به کودک القا می‌کنند. دعوای پدر و مادر می‌تواند تاثیرات منفی را از لحاظ عاطفی روی کودک بگذارد و این کار باعث احساس ناامنی در کودکان خواهد شد و در نتیجه این احساس نا امنی باعث می‌شود که کودکان در آینده از مشکلاتی مثل اضطراب و افسردگی رنج ببرند.

۲. پرخاش

خانواده‌هایی که جلوی فرزندان خود دعوا می‌کنند، در واقع به فرزند خود این گونه یاد می‌دهند که برای حل مشکلات باید پرخاش کرد و دعوا راه انداخت و بنابراین کودکان سعی می‌کنند که مشکلات خود را از همین طریق حل کنند و نتیجه این اتفاق باعث روابط شکست خورده و پرخاش گری می‌شود.

۳. شکست در روابط

کودکان سعی می‌کنند در روابط خود مانند پدر یا مادر شان رفتار کنند و اگر شما هم مدام در حال جر و بحث باشید، کودک تان در آینده همین رفتار را در رابطه به کار می‌گیرد و در نتیجه روابط کودک‌های شما در آینده دچار شکست خواهد بود و او نیز همیشه از این شکست‌ها آسیب می‌بیند.

۴. مشکلات جسمی

دیدن دعوای خانواده می‌تواند باعث احساس اضطراب و افسردگی و درماندگی در کودک شود و در نتیجه این احساسات منفی بر روی سلامتی انسان تاثیر می‌گذارد و گاهی اوقات در بعضی از کودکان باعث غذا نخوردن و در بعضی دیگر باعث پرخوری می‌شود که تمام این‌ها روی سلامت جسمی آن‌ها نیز تاثیر گذار است.

۵. خواب ناآرام

مشاجرات والدین روی الگوی خواب کودکان تاثیر منفی دارد و خواب آرام را از کودکان می‌گیرد و باعث زودرنجی و بهانه جویی کودک می‌شود.

۶. ناتوانی در تمرکز برای مطالعه و افت تحصیلی

دعوا کردن در مقابل کودک باعث می‌شود که ذهن او یکسره مشغول باشد و در نتیجه نمی‌تواند فکر خود را از این دعوا‌ها به درس هایش متمرکز کند و تمرکز او پایین خواهد آمد.

۷. اعتماد به نفس پایین

ترکیب احساساتی مثل گناه، خجالت، بی ارزشی و نا امیدی در کودکی با این شرایط ایجاد می‌شود و باعث می‌شود که او به طور کلی احساس اعتماد به نفس پایینی داشته باشد.

۸. مشکلات ارتباطی با همسالان

مشاجرات والدین کودکان را غمگین، مشوش، پرخاشگر، لجباز می‌کند و سبب می‌شود مشکلات ارتباطی با همسالان خود داشته باشند.


خانواده‌هایی که در حضور کودک جر و بحث و دعوا می‌کنند، ممکن است که نشانه‌های زیر را در کودک خود مشاهده کنند:

در اولین دقیقه از دعوای والدین شروع به گریه و زاری می‌کند.
هنگام دعوای آن‌ها کاملاً ساکت می‌شود.
به گونه‌ای رفتار می‌کند یا صحبت می‌کند که انگار احساس نا امنی دارد.
کودک هنگام بحث و دعوا به شدت می‌ترسد.
کودک نیز همیشه سعی دارد با هم سن و سالان خود دعوا کند و هرگز با آن‌ها کنار نمی‌آید.
رفتاری ضد اجتماعی را از خود نشان می‌دهد.
علائمی از رفتار‌های غیر طبیعی را از خود بروز می‌دهد.
هنگام دعوای والدین علائمی مثل خجالت زدگی را از خود نشان می‌دهد.
نشانه‌های افسردگی دارد.
در مدرسه ضعیف عمل می‌کند و نمی‌تواند در فعالیت‌های گروهی باشد.
همیشه مایل است که دور از والدین باشد.
دائما از مشکلاتی مثل سردرد، دل درد و دیگر مشکلات سلامتی و کمبود توجه شکایت می‌کند.
نکته:

اگر کودک شاهد نزاع والدین نباشد و تنها تنش را در محیط خانه حس کنند ممکن است دچار علائم بالا شوند.


مواردی که باید هنگام دعوا در مقابل کودکان به یاد داشته باشیم؟
شاید هنگام دعوا کردن این موضوعات را فراموش کنید، اما باید این مطالب را آنقدر بخوانید که در این زمان‌ها هم بتوانید از آن‌ها استفاده کنید و به گونه‌ای باید این نکات مهم را ملکه ذهنتان کرده باشید.

هم شما و هم همسرتان نباید با الفاظ بد یکدیگر را صدا کنید و سر یکدیگر داد نزنید و از تهدید کردن هم بپرهیزید، زیرا تاثیر بسیار منفی روی کودک شما خواهد گذاشت.
کاملاً طبیعی است که با همسر خود در مورد مواردی اختلاف نظر داشته باشید، اما هرگز کودکان را در آن دخالت ندهید.
سعی کنید که جلوی بلند کردن صدای یکدیگر را بگیرید و یکدیگر را به آرامش دعوت کنید تا از مشکلات جدی در او جلوگیری شود.
هرگز دعوا را طولانی نکنید و اگر احساس کردید که بحث شما به جایی نمی‌رسد، سکوت پیشه کنید و ادامه آن را به زمان دیگری موکول کنید.
فرزندان را در موقعیتی قرار ندهید که مجبور به طرفداری از یکی از والدین شوند.
برای پذیرش حرف هایتان توسط همسر از فرزندان استفاده نکنید.
اگر حتی موضوع دعوا فرزندتان است هرگز او را سرزنش نکنید.
از فرزندان نخواهید که در اختلافات شما نقش قاضی را داشته باشند.
از فرزندان نخواهید پیام شما را به همسرتان برساند.
در هنگام مشاجرات همسر خود را تهدید به ترک منزل نکنید، زیرا بیش از تاثیر در رفتار همسر تان، در آرامش و امنیت روانی کودک تاثیر می‌گذارد.
اطمینان حاصل کنید که کودک شما اصلاً درگیر دعوا نشده و متوجه نمی‌شود.
کاری نکنید که کودک مجبور باشد یکی از شما دو نفر را انتخاب کند که این موضوع به او احساس شکست زیادی می‌دهد.
کنترل خود را در مقابل کودک از دست ندهید و فحاشی نکنید که با فحاشی در مقابل کودک، او نیز یاد می‌گیرد که هر موقع از پس حل مشکلی بر نیامد، شروع به فحاشی کند.
کشمکش‌ها و مخالفت‌ها بخشی از زندگی مشترک می‌باشد و کاملا این مسائل را می‌توان فهمید، اما مهم این است که چگونه آن‌ها را مدیریت کنید تا کمترین تأثیر منفی روی خود و اطرافیان نگذارید.

در هنگام اختلاف با همسرتان بهتر است چه اقداماتی انجام دهید؟
اگر صحبت شما به مشاجره کشیده شد، کودکان را از حضور در آن مکان منع کنید.
برای حفظ آرامش خانواده گذشت داشته باشند و رفتارتان را کنترل کنید.
برای رشد وسلامت خانواده و فرزندانتان هم شده مهارت‌های ارتباطی مؤثر را بیاموزید.
زمانی را به کودکتان اختصاص دهید تا راجع به نگرانی هایش درباره این مشاجرات با شما صحبت کند.
روابط کودکتان را با پدربزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها تقویت کنید، زیرا موجب می‌شود تا کودکان در هنگام مشاجرات والدین آسیب کمتری ببیند.
هنگام مشاجره به فرزندانتان بگویید این مشکل شما و همسرتان است که حل می‌شود و آن‌ها را دوست دارید.
اگر با همسرتان مشاجره دارید سبب نمی‌شود که در سایر زمینه ها، برای انجام مسائل مربوط به فرزندان همکاری نداشته باشید.
اگر از یکدیگر جدا شده اید
برای آینده کودک خود اختلاف را کنار گذاشته و مسئولیت پذیر باشید و بیشتر از قبل به کودک محبت کنید، زیرا او نیازمند توجه و حمایت است و در صورت عدم حمایت دچار مشکلات روحی و آسیب خواهد شد.

در زمان طلاق هر دو والد باید کودک را دوست داشته باشند، زیرا این توجه و دوست داشتن باعث افزایش اعتماد به نفس او می‌شود. آن‌ها باید یکدیگر را در نظر کودک تخریب نکنند، زیرا او به هر دو والد یعنی پدر و مادرش نیاز و علاقه دارد.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کودکان دعوای والدین پارسی خبر مقابل کودک دعوای والدین داشته باشند هنگام دعوا جر و بحث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده‌ای درخشان از آن فرزندان شماست!

مهد کودک جایی برای رشد شخصی و پرورش ابعاد مختلف روحی و جسمی فرزندان شماست. مهد کودک آغازی برای درخشیدن استعدادهای فرزندانتان است؛ جایی که به فرزندتان اجازه رشد و پرورش می‌دهد و کودکانی منحصر به فرد و آموزش دیده را تربیت می‌کند.

اگر به دنبال یک مهد کودک ایده‌آل برای مراقبت، نگهداری و آموزش و پرورش کودکان خود هستید، بهتر است تا در ادامه این مطلب همراه ما باشید و با ویژگی‌های یک محیط پویا و درجه یک برای رشد فرزندان خود آشنا شوید.

یک مهدکودک پویا و ایده‌آل چه ویژگی‌هایی دارد؟

برخورداری از برنامه‌های آموزشی مدرن:

امروزه در مهدکودک‌ها برنامه‌های آموزشی متنوع و مدرنی ارائه می‌شود که هر کدام به رشد و پرورش یک بعد خاص جسمانی و روحی کودکان می‌پردازد. به عنوان مثال، کلاس‌های آموزش ریاضیات و هندسه، می‌تواند ذهن ریاضی کودکان را پرورش دهد و خلاقیت آن‌ها را افزایش دهد.

فضایی برای فعالیت جسمی و آزادانه:

مهد کودکی پویا و ایده‌آل دارای یک فضای باز، مجهز به فضاهای سبز و وسایل بازی می‌باشد تا کودکان بتوانند آزادانه فعالیت داشته باشند و حرکت کنند. بازی کردن و فعالیت در فضای آزاد به افزایش انرژی و بالا بردن روحیه در کودکان کمک کرده و می‌تواند تاثیر مثبتی بر روی روح و روان کودک داشته باشد.

خانه کودک پیشروپلاس نه تنها از تجهیزات بای در داخل فضای مهد برخوردار است، بلکه حیاطی بزرگ و دلباز دارد تا کودکان بتوانند در زیر نور خورشید، فعالیت آزادانه داشته باشند.

محیطی امن و بهداشتی:

ایمن بودن فضای یک مهد کودک از واجبات است!‌ چرا که کودکان در سنین ۳ تا ۶ سال کنجکاو هستند و تمایل به یادگیری از طریق لمس اجسام دارند. به همین جهت است که اغلب مهد کودک‌ها فضاهای خطرناک مانند پریز برق‌، لبه دیوار یا پله و یا کف زمین را که می‌توانند برای سلامتی کودکان خطرناک باشند را به کمک محافظ و یا کفپوش نرم و ضد حساسیت می‌پوشانند.

پس لازم نیست تا نگران سلامتی کودک باشید و می‌توانید با خیال راحت فرزندتان در یک مهدکودک ایده‌آل و ایمن ثبت نام کنید.

کادر مربیان مجرب و باسابقه:

در تمامی مهدکودک‌ها مربیانی باسابقه، با تجربه و دارای صلاحدید وزارت آموزش و پرورش حضور دارند تا نه تنها از کودکان شما مراقبت کنند، بلکه کلاس‌های آموزشی متنوعی را برای فرزندان شما برگزار کنند. اغلب مربیان مهدکودک‌ها علاوه بر سابقه کار با کودک، سابقه تحصیل در رشته‌های مربوط به کودکان را دارند و بسیار قابل اعتماد هستند.

برخورداری از برنامه غذایی سالم:

یک مهد کودک خوب و ایده‌آل از نظر والدین، مهد کودکی است که برنامه غذایی اختصاصی تحت نظارت متخصص تغذیه داشته باشد. در یک برنامه غذایی مناسب برای کودکان، از غذاهایی با ارزش غذایی بالا و سرشار از مواد مغذی استفاده می‌شود تا منابع معدنی و منابع ویتامین در بدن کودکان، به طور کامل تغذیه شود. همچنین یک برنامه غذایی سالم به فرزند شما کمک می‌کند تا سیستم ایمنی قوی تری داشته باشد.

مجهز بودن به تجهیزات ایمنی و لوازم کمک‌های اولیه:

تمامی مهدکودک‌هایی که به عنوان محیطی ایمن شناخته می‌شوند، نه تنها محیطی امن دارند، بلکه از تجهیزات ایمنی و لوازم کمک‌های اولیه نیز برخوردار هستند. وجود این تجهیزات در مهدکودک‌ها ضروری است، چرا که اگر اتفاق ناگوار و غیر منتظره‌ای رخ داد، بتوان به کمک تجهیزات از آن‌ها جلوگیری کرد.

هزینه ثبت نام در یک مهد کودک لاکچری و ایده‌آل چقدر است؟

فاکتورهای متعددی در تعیین قیمت و شهریه‌ی مهدکودک‌ها تاثیر گذار هستند. اما یک شهریه ثابت و پایه به صورت سالانه از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین می‌شود. اگر امکانات و برنامه‌های خاصی مانند هر یک از موارد زیر در لیست فعالیت‌های مهد کودک باشد، می‌تواند موجب نوسان شهریه مهدکودک شود:

منطقه قرارگیری مهدکودک هزینه کلاس‌های فوق برنامه ساعات حضور در مهد کودک هزینه صبحانه، نهار و میانوعده

با این حال، برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه و شهریه مهدکودک پیشروپلاس می‌توانید با شماره‌های تماس اینم مجموعه در ارتباط باشید.

چرا پیشروپلاس؟!

مهدکودک پیشروپلاس در شرق تهران، یکی از لاکچری‌ترین مهدکودک‌هایی است که از امکانات و برنامه‌های آموزشی متنوع برخوردار می‌باشد. این مجموعه جایی برای رشد فردی فرزندان شما بوده و مربیانی که در این مجموعه مضغول به فعالیت هستند، ابعاد مختلف جسمی و روحی فرزندان شما را به کمک آموزش از طریق بازی، تقویت می‌سازند.

شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با مهدکودک پیشروپلاس و همچنین کلاس‌های آموزشی این مجموعه، از وبسایت خانه کودک پیشروپلاس به آدرس (kindergarten.city) دیدن کنید.

کد خبر 745078

دیگر خبرها

  • شوآف ممنوع، خودتان باشید
  • شهادت نزدیک به ۱۴ هزار کودک به دست صهیونیست‌ها
  • آمار هولناک کودکان شهید در غزه اعلام شد
  • اکران برنامه تلویزیونی سر سفره خدا با ضبط جدید
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل است
  • کودکی در قرن بیست‌ویکم | ببینید
  • این درد را در سنین رشد کودکان را جدی بگیرید
  • استفاده از زبان کودکانه در انتقال مفاهیم
  • آینده‌ای درخشان از آن فرزندان شماست!