Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن صالحی نیا مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در جمع مسئولان و فعالین اقتصادی شهرستان چناران،  گفت: برنامه‌های جامعی برای تأمین نیاز‌های واحد‌های صنعتی و تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سراسر کشور اجرا شده تا صنایع مختلف به خصوص صنایع کوچک و متوسط برای افزایش تولید و نیز ارزش افزوده بالا بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در جهت تأمین نیاز‌های اساسی واحد‌های صنعتی برداشته شده،  ادامه داد: بر اساس سیاست‌های دولت تمام برنامه‌های حمایتی با توجه به اولویت و ضرورت‌های کشور برای واحد‌های صنعتی انجام شده تا کمبودی نباشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اشتغال واحد‌های صنعتی در کشور، گفت: به منظور برنامه‌های حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، توسعه فضای کسب و کار و اشتغال مولد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سراسر کشور به صورت مستمر در حال انجام بوده که اشتغال ۹۰۴ هزار و ۵۳۷ نفر را تاکنون فراهم کرده است و تا پایان سال با سیاست‌های حمایتی دولت، شاهد تولید بیشتر و افزایش اشتغال در واحد‌های صنعتی در سطح کشور خواهیم بود.

صالحی نیا افزود: ۹۹۳ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۵۷۱ مورد شهرک صنعتی و ۴۲۳ نواحی صنعتی بوده که تعداد ۴۴ هزار و ۸۹۹ واحد صنعتی در آن‌ها مشغول فعالیت هستند.

او تصریح کرد: در مسیر توسعه بیشتر واحد‌های صنعتی در کشور از تمام امکانات و مزیت‌ها برای صنعتگران استفاده می‌کنیم تا علاوه بر ثبات، توسعه اقتصادی پایدار صاحبان صنعت روند رو به رشد داشته باشد.

دو پروژه شبکه جمع آوری آب‌های سطحی و کلنگ زنی جدول گذاری و آسفالت معابر در شهرک صنعتی چناران و پروژه شبکه جمع آوری آب‌های سطحی در شهرک صنعتی ماشین ابزار با اعتبار ۱۲۲ میلیارد ریال افتتاح و کلنگ زنی شد.

شهرک صنعتی چناران واقع در ۴۵ کیلومتری جاده مشهد به قوچان با مساحت ۱۱۶۷ هکتار و با سرمایه گذاری ۶ هزار ۵۴۶ میلیارد ریال زمینه اشتغال برای ۶ هزارو ۶۵۲ نفر را فراهم کرده است.

انتهای پیام//ف. س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایدارسازی دشت قزوین باید اولویت بخش کشاورزی باشد چرا که اهمیت دشت قزوین بر کسی پوشیده نیست و نجات این دشت با ۴۷۰ هزار هکتارکه بنیانگذار کشاورزی مدرن در کشور است می‌تواند آغاز کننده توسعه بخش کشاورزی باشد.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: مقام معظم رهبری از سال ۸۲ تاکید ویژه‌ای بر روی دشت قزوین دارند. در اجرای رهنمود‌های ایشان باید ساختارسازی صورت گیرد و حرکت‌های جهادی انجام شود. مدیران ارشد استان از پارسال کمیته‌ای برای احیای دشت قزوین تشکیل داده اند. موضوعات در حال پیگیری است.
امانپور گفت: ۲۲ سال است که کاری برای دشت قزوین انجام نشده است. برای احیای دشت قزوین باید امید ایجاد کنیم. عزم راسخ داشته باشیم. تمدن سازی با محتوای مدیریت جهادی شکل می‌گیرد. الگوی جهادی برای توسعه پایدار تدوین شده است. اگر احیای دشت مهم است این اهمیت باید در همه شئون عمل شود. اینگونه نیست که یک نفر راه بیفتد و دشت قزوین را احیا کند. موضوع نهایی استان آب است و اگر حکمرانی نتواند برای آن کاری بکند همه کار‌ها بر زمین می‌ماند. نمی‌شود که از چاه‌های مجاز و غیرمجاز استان آب برداشت شود.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: بحران آب یک مساله جهانی است و در کشور ما هم یک موضوع ملی است. ما در استان قزوین به اندازه دو برابر آب قابل برنامه ریزی استفاده می‌کنیم. برای استان ما ۷۵۲ میلیون مترمکعب آب برنامه ریزی شده است که دوبرابر آن استفاده می‌شود. ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان داریم و نتیجه این اضافه برداشت‌ها فرونشست زمین، خشک شدن درختان، فرسایش خاک و سایر مسائل بحران زاست.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در ادامه تصریح کرد: ما نیازمند تهیه سند بالادستی هستیم که عنوان آن مدیریت جامع حوزه آبخیز از آن یاد می‌شود. تولید اطلاعات با عنوان آمایش سرزمینی از آن یاد می‌شود. تعیین کاربری منابع که آب و خاک و اکوسیستم را شامل می‌شود. تهیه دستورالعمل‌های استفاده از آن است. تبعیت بهره برداران از آن است. همه اقدامات باید ذیل این سند قرار گیرد.
امانپور گفت: تغذیه سفره آب استان با آبخیزداری و آبخوانداری است. برای اولین بار در کشور بخش خصوصی برای ارائه و اجرای الگوی آبخیزداری در استان اجرا می‌شود. باید سراغ مردم برویم و به مردم اعتماد کنیم.
نظری گفت: بهره وری در حوزه کشاورزی در دشت قزوین وضعیت ما از متوسط کشوری بهتر است، اما باتوجه به اقلیم قزوین، بیش از ۹۰ درصد محصولات کشاورزی آب بر هستند. ما باید محصولات آب بر را وارد کنیم و در حفظ آب که برای نسل‌های آینده است توجه بیشتری داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • زندانیان گواهینامه‌ فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی