Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمد هاشمی شهری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه عملیات ساخت بیمارستان ایرانمهر از سال ۹۴ آغاز شده و هم‌اینک به اتمام رسیده است،اظهارداشت: حدود ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل تجهیزات این بیمارستان موردنیاز است که امیداریم این اعتبارات از وزارت بهداشت با توجه به نیاز منطقه تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  تامین منابع انسانی را جزو مهمترین پیش نیازهای راه‌اندازی واحدهای جدید ارائه خدمات درمانی عنوان کرد و گفت: بخشی از نیروی انسانی موردنیاز برای آغاز فعالیت بیمارستان ایرانمهر در آزمون استخدام سراسری اخیر تامین شده و برای تامین نیروی انسانی موردنیاز به منظور راه‌اندازی این بیمارستان نیز پیگیری‌ها لازم و اخذ مجوزهای قانونی و ردیف‌های اعتباری در حال انجام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اهمیت راه‌اندازی هر چه سریعتر بیمارستان جدید سراوان گفت: پس از رفع نواقص سازه‌ای و تامین زیرساخت‌های مرتبط توسط پیمانکار و اداره راه و شهرسازی آماده تحویل موقت سازه بیمارستان هستیم و اگر این تحویل موقت در تعطیلات نوروز هم اتفاق بیافتد برنامه‌ریزی شده تا فرایند نصب تجهیزات از قبیل آشپزخانه، تجهیزات هتلینگ، ارتباطات الکترونیک و رایانه‌ای، آزمایشگاه، رادیولوژی و امثال آن شروع شود.

او  افزود: تامین منبع برق پایدار از شبکه شهری، خطوط مخابراتی و اینترنت و حفاظت فیزیکی و محوطه سازی آخرین مراحل تکمیل سازه بیمارستان بوده که از سوی سازمان‌های ذیربط در حال انجام است.

هاشمی اظهار داشت: با توجه به نیاز سیستان و بلوچستان به تخت‌های بستری بیشتر، مجوز فعالیت بیمارستان ایرانمهر به عنوان بیمارستان جدید شهرستان سراوان اخذ شد تا به صورت همزمان امکان دریافت خدمات در بیمارستان رازی نیز ادامه داشته باشد.

سراوان با وسعتی حدود ۱۳ هزار و ۹۰۵ کیلومترمربع و ۱۷۵ هزار و ۷۲۸ نفر جمعیت و داشتن سابقه‌ای تاریخی و تمدن کهن، شرقی ترین شهرستان سیستان و بلوچستان است که در ۳۴۷ کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز این استان و در همسایگی کشور پاکستان قرار دارد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی استانداری سیستان و بلوچستان بیمارستان ایرانمهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور

قباد محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سالی که گذشت، سخن گفت.

وی اظهار کرد: دسترسی آسان و مناسب اقشار مختلف جامعه به ویژه بیماران خاص به خدمات باکیفیت بهداشت و درمان یکی از دغدغه‌های جدی و دارای اولویت استان بوده که در راستای پیگیری مداوم این دغدغه از سوی استاندار، مجموعه مدیریتی استان و دانشگاه علوم پزشکی، خدمات امیدبخشی در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات در حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه رقم خورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این اتفاقات مثبت البته، با همراهی و تلاش ویژه اساتید علمی و کادر بهداشت و درمان استان رقم خورده و سبب افزایش رضایتمندی در بیماران و مراجعین شده است.

وی افتتاح مرکز پت‌اسکن با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان را به عنوان کار‌های مهم صورت گرفته در سال گذشته بیان کرد و افزود: دستگاه پت‌اسکن در بیمارستان امام رضا شهر کرمانشاه یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری تشخیص سرطان در غرب کشور است که با راه‌اندازی آن نیاز نیست بیماران به تهران یا استان‌های دیگر مراجعه کنند و مهمترین قابلیت این دستگاه تشخیص سرطان است.

محمدی بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان اسلام آبادغرب با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، بهره‌برداری از اولین مگا ICU غرب کشور در بیمارستان فارابی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان و افتتاح بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی روانسر با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان را از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته دانست و گفت: متأسفانه علی‌رغم جمعیت ۳۰ هزار نفری روانسر، این شهرستان فاقد بیمارستان بود، بنابراین طی سال‌های گذشته توانستیم ظرف ۹ ماه بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی آن را که به‌عنوان مطالبه جدی مردم شهرستان مطرح بود، به بهره‌برداری برسانیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی، یک‌هزار عمل IVF برای زوج‌های نابارور و ۱۰۰ عمل فوق تخصصی شامل کاشت حلزون، پیوند مغز استخوان، پیوند قرنیه و پیوند کلیه انجام شده است.

بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان؛ احداث ۲۱ خانه بهداشت، پایگاه سلامت، پانسیون پزشک و مرکز جامع سلامت؛ کسب رتبه یک کشوری در بیشترین ارجاعات به مقالات هیأت علمی استان؛ افتتاح مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساخت؛ احداث و بهسازی ۱۱ هزار مترمربع مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی؛ موفق‌ترین برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در کشور و تکمیل بیمارستان بهارستان (مرکز جامع درمان سرطان) و رساندن پروژه به مراحل پایانی از دیگر گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سال ۱۴۰۲ بود که محمدی یادآور آنها شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش تصویربرداری پزشکی بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان
  • افزایش بودجه شهرداری تهران در زمینه بهسازی مدارس
  • آمبولانس دریایی در جزیره خارگ راه‌اندازی می‌شود
  • نشست نخبگان فرهنگی زاهدان با معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی
  • تکمیل بیمارستان عطار نیشابور نیازمند ۱۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • بازدیدمدیر بنیاد مسکن همدان از اراضی ملی مجاور خط محدوده طرح هادی جهت تامین زمین موردنیاز توسعه روستا‌ها
  • سامانه پیامکی سلامت برای اولین بار در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد
  • راه اندازی سامانه پیامکی با هدف آشنایی مردم به خدمات حوزه سلامت
  • تکمیل بیمارستان عطار نیشابور نیازمند هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور