Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدجواد کبیر روز چهارشنبه در جلسه آموزشی و توجیهی روسای اتحادیه‌های صنفی گنبدکاووس و برخی شهرهای همجوار آن با موضوع پیشگیری از کرونا افزود: در این راستا پیشنهاد لغو نماز جمعه این هفته به نماینده ولی فقیه در استان به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از سوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ارائه اما هنوز پاسخی دریافت نشده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طولانی بودن دوره کمون ویروس کرونا که بین ۲ تا ۲۴ روز است، اضافه کرد: علاوه بر این، بالا بودن سرعت انتشار و واگیری آن نسبت به دیگر ویروس‌ها، مراقبت‌های بهداشت فردی و اجتماعی با حساسیت بالا را ضروری کرده تا با حداقل خسارت از دوره گذر این بیماری عبور کنیم.

وی، دوره گذر ویروس کرونا را در بهترین حالت که رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در جامعه صورت گیرد، سه ماه و در غیر این صورت ۶ ماه و در شرایط حاد آن تا یک سال اعلام کرد و گفت: برای مقابله و پیشگیری از طولانی شدن دوره این بیماری، نیازمند همگرایی و همکاری همه آحاد جامعه هستیم.

 ** گلستان نیاز به راه‌اندازی کمپین اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی دارد

مشاور عالی و جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مردم نسبت به ویروس کرونا را برای مقابله و پیشگیری از شیوع این بیماری بسیار مهم دانست و افزود: همه افراد صاحب نفوذ و تاثیرگذار جامعه بالاخص بازاریان به دلیل جایگاه و ارتباطاتی که با مردم دارند، از بهترین ظرفیت‌ها برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به اعضای اتحادیه و مردم هستند.

دکتر کبیر اضافه کرد: روسای اتحادیه‌های صنفی و دیگر افراد صاحب نفوذ می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشت و درمان شهرستان‌ها و دریافت پیام‌ها و توصیه‌های بهداشتی و خود مراقبتی، آنها را به دیگران منتقل نمایند و افزون بر آن، از ظرفیت رسانه‌های ارتباط جمعی، شبکه فضای مجازی و تشکل‌های مردم نهاد نیز باید به درستی استفاده شود.

وی تاکید کرد: همه اقشار مردم بویژه گروه‌های آسیب‌پذیر باید از اطلاعات و آگاهی‌های اولیه و ضروری  نسبت به ویروس کرونا و راهکارهای پیشگیری و مقابله با آن، روش‌های خودارزیابی و خودمراقبتی مطلع شوند و همواره بایستی اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

دکتر کبیر بابیان اینکه فعلا گلستان شرایط خوبی نسبت به دیگر استان‌های کشور دارد و تنها یک مورد مثبت از ویروس کرونا در آن مشاهد شده است، خاطرنشان کرد: البته این به منزله کنترل بیماری نیست زیرا با توجه به دوره کمون آن به احتمال زیاد در هفته‌های آینده، شاهد افزایش آمار مثبت این ویروس در گلستان خواهیم بود.

وی تصریح کرد: با این حال فعلا تا زمان گذر این بیماری و عادی شدن شرایط کشور بایستی با حساسیت بسیار بالا، بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کنیم بویژه باتوجه با ماندگاری یک هفته‌ای ویروس کرونا روی اجسام خارجی، بهتر است، ضد عفونی کردن اجسام چه در منزل و چه در اماکن عمومی بالاخص ادارات، بانک‌ها و ناوگان حمل و نقل عمومی با استفاده از مخلوط شوینده سفیدکننده (وایتکس) و آب، با جدیت انجام شود.

مشاور عالی و جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در ادامه از آمادگی تیم‌های پزشکی و پرستاری در تمامی مراکز درمانی و بهداشتی درمناطق شهری و روستای استان برای پیشگیری، مقابله و درمان ویروس کرونا خبر داد و گفت: فعلا سه بیمارستان در غرب و یک بیمارستان در شرق گلستان برای بیماران احتمالی پیش بینی شده که از امروز بیمارستان صیاد شیرازی گرگان مختص بیماران مشکوک به کرونا خواهد شد.

دکتر کبیر همچنین از انتشار بالای ویروس کرونا از طریق استعمال قلیان خبر داد و بر لزوم تعطیلی مراکز عرضه قلیان در شهرستان‌های گلستان تاکید کرد و افزود: استفاده از ماسک‌های ساده تنها برای افرادی که سرما خورده هستند، سرفه می‌کنند یا آبریش بینی دارند، ضروری است و افراد سالم نیازی به زدن ماسک ندارند.

وی اضافه کرد: درمجموع پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا بسیار ساده است و تنها با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و شستشوی مستمر دست‌ها با آب و صابون می‌توان از این بیماری عبور کرد و نبایستی در مردم ترس و وحشت ایجاد کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس نیز دراین جلسه با اشاره به طولانی بودن دوره کمون ویروس کرونا، رعایت بهداشت فردی و اجتماعی را در پیشگیری از این بیماری بسیار مهم دانست و گفت: متاسفانه در مقوله پیشگیری عقب هستیم و هنوز در برخی ادارات و نهادها و اماکن عمومی و تجمعی مثل بانک‌ها و نانوایی‌های این شهرستان به رعایت اصول بهداشتی و ضدعفونی کردن سطوح خارجی کمتر توجه می‌شود.

دکتر فرهاد بدیعی افزود: علاوه بر مراکز بیمارستانی، ۲۸ مرکز بهداشتی و درمانی و ۱۱۱ خانه بهداشت درمناطق شهری و روستایی در گنبدکاووس که آماده ارائه خدمات به مردم هستند، بیمارستان پیامبر اعظم (س) این شهرستان نیز ویژه بیماران مشکوک شرق استان گلستان پیش بینی شده است.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت واقع درشرق استان گلستان هم اکنون تعداد ۵۲ اتحادیه صنفی با حدود ۱۲ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا ارائه خدمات به مردم بیمارستان حمل و نقل عمومی شبکه بهداشت و درمان قلیان انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بهداشت فردی و اجتماعی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،کلاس آموزشی بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوانات با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان میانجلگه در روستای حسین آباد جنگل از توابع شهرستاننیشابور همزمان با هفته سلامت برگزار شد.

دکتر غلامحسن کریمی معاون شبکه دامپزشکی و مدرس این کارگاه آموزشی گفت: این بیماری‌ها به جهت انتقال از حیوانات به انسان و خسارات اقتصادی فراوان برای دامداران و روستائیان دارای اهمیت ویژه‌ای هستند.

کریمی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و پرندگان برشمرد و پرورش طیور بومی در تراکم‌های بالا را باعث ابتلای پرندگان به بیماری‌های واگیر از جمله آنفلوانزا دانست و افزود: باید دستورالعمل‌های دامپزشکی برای بهره وری بهتر و افزایش ایمنی پرنده و در نتیجه سود اقتصادی بیشتر اجرا گردد.

وی همچنین بیماری‌های تب مالت و تب کریمه کنگو را از بیماری‌های شایع و خطرناک قابل انتقال از دام به انسان دانست وافزود: حتما دام‌های خود را علیه بیماری تب مالت واکسینه و از خوردن شیر خام و فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه جداً خودداری کنند همچنین برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز که گوشت حاصل از کشتار دام در کشتارگاه را عرضه می‌ کنندتهیه کنند.

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران