Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@21:15:44 GMT

«سپهر صادرات» به زودی عرضه خواهد شد

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۱۵۴۸

«سپهر صادرات» به زودی عرضه خواهد شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بانک صادرات، حجت‌اله صیدی درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در بانک صادرات ایران در راستای خروج از زیان و بهبود عملکرد گفت: بر اساس چشم انداز و نقشه راهی که در ابتدا اعلام کردیم، اولین گام ما برای بهبود شرایط در بانک کاهش زیان و ورود به سودآوری بود. این اقدام را با اصلاح ساختار مالی بانک شروع کردیم که شامل بهینه سازی ترکیب سپرده ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعی کردیم منابع گران قیمت را کاهش دهیم و به سمت سپرده های ارزان قیمت حرکت کنیم، با اقداماتی که صورت دادیم تلاش شد تا وزن سپرده های ارزان قیمت افزایش پیدا کرده و با جذب سپرده های بیشتر سهم از بازار بانک را افزایش دادیم.

مدیر عامل بانک صادرات ایران اظهار کرد: از موارد دیگری که در راستای بهبود آن اقدام شد این  بود که هزینه‌های مالی را کاهش دادیم.  گاهی برای تامین وجه از بازار بین بانکی به طور شبانه اقدام می‌شد و همین طور گاهی اضافه برداشت بانکی در  سال‌های 95 و 96 داشتیم که این موارد به طور کامل متوقف شد و این امر منجر به کاهش هزینه های مالی بانک شد.

وی افزود: از طرفی سمت دارایی‌های ترازنامه اقلام مهم ما مطالبات بود که تلاش شد برای اولین بار در سال 98 مطالبات معوق ما سیر کاهشی داشته باشد، این امر منجر می‌شود که از ذخیره‌گیری بیشتر در حساب‌ها کاسته شود و با کاهش حجم مطالبات، بخشی از ذخائری که مابه ازای وصول مطالبات گرفته بودیم، کاهش یابد.

صیدی گفت: از دیگر اقدامات که در راستای بهبود عملیات در بانک صورت گرفت بحث افزایش درآمدهای کارمزدی بود و خوشبختانه در دو بخش درآمدهای حاصل از فعالیت‌های ارزی و درآمد‌های کارمزدی همانطور که در صورت‌های 9 ماهه دیده می‌شود، نسبت به 6 ماهه و همچنین سه ماهه وضعیت درآمدها بهبود داشته است. انتظار داریم این روند تا پایان دوره مالی 12 ماهه سال جاری ادامه‌دار باشد و امسال را با سود به پایان ببریم.

مدیر عامل بانک صادرات ابراز  کرد:  البته این سود رقم قابل ملاحظه‌ای نخواهد بود چرا که اهتمام ما در این مرحله تماما بر کاهش زیان و خروج از زیان‌دهی بود که این مهم در حال عملیاتی‌شدن است و امیدواریم با تداوم مدیریت هزینه ها و افزایش درآمدها بتوانیم سال آینده سود مناسب تری را به نسبت سال جاری محقق کنیم.

صیدی درباره مطالبات این بانک از شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی نیز گفت: در مورد طلب از شرکت خوارزمی با این شرکت به توافق رسیدیم و بخشی از مطالبات را به صورت دارایی وصول کردیم و در جدول اقساط تجدید نظر کردیم. از طرفی با توجه به این که نیروگاه‌ها در دریافت وجوه حاصل از برق با تاخیر مواجه‌اند، بخشی از مطالبات را نیز در غالب اوراق بدهی تهاتر کردیم.

مقام ارشد مدیریتی بانک صادرات درباره برنامه بانک در خصوص فروش اموال مازاد هم گفت: در سال جاری فروش‌های خوبی داشتیم و در برنامه داریم تا در اسفندماه آگهی سراسری فروش ویژه برای املاک مازاد داشته باشیم و در سال جاری رقم خوبی را از بابت فروش اموال مازاد در صورت های مالی شناسایی کنیم.

صیدی به عرضه سهام شرکت‌های در اختیار بانک نیز اشاره داشت و گفت: عرضه سهام شرکت‌های زیر مجموعه توسط گروه مالی سپهر صادرات در حال طی کردن فرآیندهای اداری است، با توجه به این که برنامه عرضه گروه مالی سپهر صادرات را در دستور کار داریم، باید اقدامات لازم در راستای تبدیل شرکت به سهامی عام، آماده‌سازی صورت‌های مالی تلفیقی و ... را عملیاتی می‌کردیم که این اقدامات در حال اجراست. همچنین انتقال سهام شرکت‌های زیر مجموعه بانک به گروه مالی در دست اجرا بود که نهایی شد و انتظار داریم در آینده‌ای نزدیک شاهد عرضه سهام گروه مالی سپهر صادرات در بورس باشیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک صادرات سپهر صادرات بانک صادرات ایران حجت اله صیدی سپهر صادرات بانک صادرات گروه مالی سال جاری سپرده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • چه چیزی باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود؟
  • رئیسی کیا: عدم نظارت دولت باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟ | گام تازه برای برتری در مسابقات
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی