Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با تعطیلی دانشگاه‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا، برخی دانشگاه‌ها اعلام کردند کلاس‌های نظری به صورت مجازی برگزار می‌شود و تاخیر در جلسات دفاع مشمول جریمه نخواهد داشت. ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزاش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در پی شیوع ویروس کرونا دانشگاه‌ها نیز برای جلوگیری از شیوع این ویروس در محیط‌های آموزشی خود  تدابیر خاصی اندیشیدند و اطلاع رسانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه‌های تهران و نه استان دیگر به دستور وزارت بهداشت تا پایان هفته تعطیل اعلام شدند. در همین راستا از سه روز گذشته دانشگاه‌های تهران در اطلاعیه‌های مختلف اعلام کردند که به منظور جلوگیری از شیوع این ویروس و ضدعفونی کردن خوابگاه‌ها و اماکن عمومی دانشگاه، دانشجویان ظرف مدت دو روز خوابگاه‌ها را تخلیه کنند.

دانشگاه تهران

معاونت آموزشی دانشگاه تهران اعلام کرد: متعاقب اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تعطیلی کلاس‌های آموزشی در برخی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای مقابله با گسترش ویروس کرونا، جلسه هیأت رئیسه دانشگاه تهران تشکیل و مقرر شد کلاس‌های نظری نیمسال دوم 99-1398 تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار شود.

مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی از 5 اسفند جهت پشتیبانی‌های لازم برای برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی اعلام آمادگی کرده است.

اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای کسب اطلاعات لازم به آدرس elearn.ut.ac.ir مراجعه کنند.

آموزش در دانشگاه تهران، شریف و علم و صنعت مجازی شد

همچنین تاکنون دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و علم و صنعت ایران اعلام کردند به منظور جلوگیری از وقفه در امور آموزشی کلاس‌های نظری دانشجویان به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در اطلاعیه دانشگاه علم و صنعت آمده است؛ کلاس‌های درسی در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه، به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه LMS ارائه خواهد شد. دانشجویان با اتصال به سامانه LMS از کلاس‌های آموزش الکترونیکی مربوطه استفاده خواهند نمود.

دانشگاه تهران نیز گفته است دانشجویان و اساتید برای توضیحات بیشتر و دسترسی به راهنماهای فراهم آمده در زمینه مجازی شدن کلاس‌ها، به آدرس https://utec.ut.ac.ir/web/academics/reference مراجعه کنند.

دانشگاه شهید بهشتی

جلسۀ هیئت رئیسۀ دانشگاه شهیدبهشتی (SBU) مورخ سه‌شنبه 1398/12/6 با حضور اعضا و مدیران آموزش مجازی دانشگاه تشکیل و دربارۀ فعالیت‌های آموزشی دانشگاه به‌صورت غیرحضوری و مجازی، تصمیمات زیر اتخاذ شد:

1- با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بخش آموزش حضوری دانشگاه در هفتۀ جاری، در صورت تداوم این وضعیت در هفته‌های آینده، دانشگاه کلاس‌های دروس نظری را به‌صورت غیرحضوری از روز شنبه مورخ 1398/12/10 تا پایان سال ارائه خواهد کرد.

2- برقراری غیرحضوری کلاس‌ها معادل حداقل دو هفتۀ درسی، به شیوه‌های مختلف ازجمله با استفاده از سامانۀ یادگیری آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه (http://lms.sbu.ac.ir/)، یا درس‌افزار دانشگاه (http://courseware.sbu.ac/) و روش‌های دیگری به اشتراک‌گذاری مناسب منابع درسی و تالار گفتگو بین استاد و دانشجویان، به دو صورت بر خط یا غیر برخط انجام می‌گیرد.

3- با فرض اینکه در هفته‌های آینده آموزش حضوری دانشگاه تعطیل باشد، کادر علمی و پرسنل دانشگاه تعطیل نخواهند بود و اعضای محترم هیئت‌علمی می‌توانند با حضور در دفاتر کار خود و با استفاده از امکانات دانشگاه، آموزش‌های غیرحضوری را آغاز کنند.

4- مرکز آموزش‌های مجازی و مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه حمایت‌های فنی و تخصصی لازم را در این خصوص ارائه می‌کنند.

5- از روسای محترم دانشکده‌ها/پژوهشکده‌ها انتظار می‌رود که تمهیدات لازم برای پیگیری و اجرای موارد فوق را به عمل آورند.

6- درصورتی‌که به هر دلیل، استاد موفق به ارائۀ درس به‌صورت غیرحضوری نشد، لازم است پس از بازگشایی کلاس‌ها معادل دو هفته درس را به‌صورت کلاس‌های جبرانی ارائه نماید.

7- معاونت آموزشی دانشگاه شیوه‌نامۀ اجرایی مربوط به اقدامات فوق را ابلاغ و پیگیری خواهد نمود.

 

دانشگاه صنعتی شریف

داود رشتچیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف در خصوص نحوه تشکیل کلاس‌های غیرحضوری و نحوه استفاده از سامانه‌های آموزش الکترونیکی، اطلاعیه‌ای را به روسای کلیه دانشکده‌ها و‌مراکز آموزشی این دانشگاه ارسال کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
با توجه به اعلام تعطیلی کلاس‌های دانشگاه‌های استان تهران توسط وزارت بهداشت از یکشنبه 4 اسفند لغایت چهارشنبه 7 اسفند 98 و با توجه به شرایط موجود و احتمال ادامه‌ی این شرایط، پیرو مصوبه هییٔت ریٔیسه و ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای دانشگاه مبنی بر جلوگیری از وقفه بیشتر در امور آموزشی و تشکیل کلاس‌ها، مقرر گردید اساتید محترم (اعضای محترم هییٔت علمی و اساتید محترم مدعو) با استفاده از یک یا تعدادی از راهکار‌های پیشنهادی زیر نسبت به پیگیری موارد آموزشی و ارایٔه آموزش‌های لازم برای دروس نظری (غیرعملی) معادل حداقل دو هفته درسی تا پیش از پایان اسفند 98 به صورت غیرحضوری اقدام نمایند.

الف) ارایٔه محتوای آموزشی شامل یک یا تعدادی از موارد زیر:
•ویدیو‌های آموزشی
•اسلاید‌های درسی (ترجیحا به همراه صوت توضیحات)
•جزوات و یادداشت‌های درسی (ترجیحا به همراه صوت توضیحات)

ب) ارایٔه کلاس به صورت برخط با استفاده از یکی از ابزار‌های زیر:
•سامانه کلاس‌های مجازی دانشگاه
vclass.ecourse.sharif.edu
•سامانه کلاس‌های مجازی دانشگاه
•سامانه‌های ارتباطات تصویری با قابلیت اشتراک گذاری صفحه نمایش مانند اسکایپ

مستدعی است همکاران و اساتید مدعو نسبت به تعیین بخش‌های مربوطه از کتاب مرجع درسی، ارایٔه تمرین‌های درسی و پیگیری مستمر پیشرفت آموزشی دانشجویان اهتمام داشته باشند.

از روسای دانشکده‌ها و مراکز تقاضا می‌شود که تمهیدات لازم برای اجرای موارد فوق را به عمل آورده و از اساتید (هییٔت علمی و مدعو) دروس مربوطه درخواست نمایند شیوه‌های انتخابی خود را از طریق فرم آنلاین به نشانی bit.ly/sharif-edu حداکثر تا پایان روز چهارشنبه مورخ 7 اسفند 98 تعیین نمایند.

اطلاع‌رسانی در خصوص نحوه استفاده از سامانه‌های آموزش الکترونیکی دانشگاه شامل سامانه کلاس‌های مجازی و درس‌افزار شریف متعاقبا از طرف مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه انجام خواهد شد.

 

کلاس‌های دانشگاه علم و صنعت تا پایان سال الکترونیکی شد

دانشگاه علم و صنعت در اطلاعیه ای اعلام کرد: جلسه فوق العاده شورای دانشگاه امروز یکشنبه 4 اسفندماه برگزار و در خصوص نحوه برگزاری کلاس­های درسی تا پایان سال جاری (سال 1398) تصمیم گیری شد که مفاد آن به شرح زیر است؛

پیرو اطلاع رسانی­ های انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص احتمال شیوع ویروس کرونا و لزوم انجام تدابیر پیشگیرانه و نیز درخواست­های گروه ­های مختلف دانشجوئی برای استفاده از امکانات غیر حضوری، به اطلاع می ­رساند بمنظور اطمینان از تداوم صحت و سلامت دانشجویان عزیز، از روز شنبه دهم اسفندماه تا پایان سال 1398، تمامی کلاس­های درسی در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه، به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه LMS ارائه خواهد شد.بدین ترتیب دانشجویان گرامی بدون نیاز به حضور در دانشگاه و با اتصال به سامانه LMS از کلاس­های آموزش الکترونیکی مربوطه استفاده خواهند کرد.در این زمینه مرکز آموزش الکترونیکی ضمن ایجاد امکانات دسترسی و کاربری مربوطه برای تمامی دانشجویان، فایل راهنمای لازم را نیز در اختیار آنها قرار خواهد داد.

در ضمن کلاس­های آزمایشگاهی، کارگاهی و عملی تا انتهای سال 1398 برگزار نخواهد شد و درخصوص برگزاری کلاس های جبرانی آنها، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.همچنین تمامی خوابگاه های دانشجویی از فردا پنجم اسفند جهت آماده سازی و ضدعفونی کردن، در اختیار امور خدمات و پشتیبانی قرار می ­گیرد تا بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه فوق العاده شورای دانشگاه، خوابگاه های دانشجویی برای بهره برداری آماده شوند.تمامی دانشجویان خوابگاهی نسبت به تخلیه اتاق­‌ها و خارج کردن وسایل شخصی خود حداکثر تا فردا پنجم اسفند اقدام کنند.

بسیج دانشجویی از تمام ظرفیت‌های خود برای مقابله با کرونا استفاده کندابتلای 4 دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس به کرونا کذب استابلاغیه کمیته مدیریت بحران دانشگاه تهران برای مقابله با ویروس کرونا

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

عبدالمجید خشنود، معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در خصوص آخرین تصمیم دانشگاه خواجه نصیر برای حضور یا عدم حضور دانشجویان گفت: تصمیم نهایی و جمع بندی که در دانشگاه داشتیم مبنی بر این است که امکان حضور دانشجویان در دانشگاه نیست.

وی افزود: به احتمال زیاد ما کلاس حضوری نخواهیم داشت و تدریس‌ها از طریق الکترونیک خواهد بود البته معاونت آموزشی نیز تصمیماتی در این خصوص اتخاذ خواهد کرد.
 

دانشگاه تربیت مدرس: تاخیر در دفاع از پایان نامه مشمول جریمه نمی‌شود

محمد حسن نصرتی مدیر روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس گفت: روز گذشته جلسه‌ای با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و مدیران آموزش دانشگاه برگزار شد و موضوع یادگیری الکترونیکی و یا ارائه محتوا به صورت مجازی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا آخر وقت فردا 7 اسفندماه این خصوص تصمیم گیری شود. این دانشگاه آمادگی برگزاری کلاس‌ها به صورت الکترونیکی را دارد.

فتح اللهی معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس نیز تاکید کرده است که تعطیلی دانشگاه‌ها جزو سنوات تحصیل دانشجویان محاسبه نمی‌شود. همچنین او در ادامه اعلام کرده است که تاخیر در دفاع از پایان نامه مشمول جریمه نمی‌شود. جلساتی که هماهنگی آنها از قبل صورت گرفته است، تصمیم در این باره به دانشکده‌ها تفویض شده تا با توجه به شرایط و تمایل ممتحنین و دانشجو تصمیم گیری نمایند.

 

دانشگاه علامه طباطبایی: تعویق دو هفته‌ای امتحانات

شجاع احمدوند معاون آموزشی دانشگاه علامه گفت: این دانشگاه نمی‌تواند کلاس‌های نظری را به صورت مجازی برگزار کند، چرا که زیر ساخت‌های آن در دانشگاه فراهم نیست؛ اما دانشگاه به دنبال این است که این سیستم را در دانشگاه ایجاد کند و اقدامات اولیه آن را از روز گذشته آغاز کرده است.

معاون آموزشی دانشگاه علامه افزود: با توجه به اینکه دانشگاه علامه کلاس‌ها را 2 هفته زودتر از سایر دانشگاه آغاز کرد، حتی اگر دانشگاه‌ها تا پایان اسفند تعطیل باشند، دانشجویان این دانشگاه متضرر نخواهند شد. تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که امتحانات را 2 هفته به تعویق بیندازیم.

وی همچنین درباره وضعیت برگزاری جلسات دفاع گفت: دانشجویان به دلیل تعطیلات پیش آمده و تاخیر در دفاع، مشمول جریمه نخواهند شد؛ البته در حال حاضر هم اگر استاد راهنما و مشاوران و دانشجویان با یکدیگر هماهنگ شوند، می‌توانند جلسه را حضوری برگزار کنند.

احمدوند خاطرنشان کرد: پس از آنکه دانشگاه به شرایط عادی بازگشت، همان مهلتی که قبل از این تعطیلات به دانشجو داده شده بود، همان زمان نیز همین مهلت به او داده خواهد شد.

دانشگاه شهید بهشتی: احتمال مجازی شدن جلسات دفاع

امیررضا اصنافی رئیس روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی به مهر خبر داده است که جلسه هیات رییسه دانشگاه ساعت 14 آغاز شده و در این جلسه در خصوص برگزار شدن مجازی کلاس‌ها و همچنین دفاع از پایان نامه تصمیم گیری خواهد شد. دانشجویان و اساتید با برگزاری الکترونیکی کلاس و حتی جلسات دفاع موافق هستند.

دانشگاه امیرکبیر: لغو جلسات پایان نامه باید به مدیر تحصیلات تکمیلی اعلام شود

دانشگاه امیرکبیر در خصوص وضعیت برگزاری جلسات دفاع از پیشنهاد رساله و پایان نامه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی اعلام کرده است در صورت توافق دانشجویان، اساتید راهنما و هیات داوران در این هفته بلامانع است و در صورت لغو جلسات، این موضوع باید از طریق معاونین تحصیلات تکمیلی دانشکده‌ها به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال شود.

شرایط برگزاری کلاس‌های مجازی در دانشگاه الزهرا (س) درحال بررسی است

روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) از برگزاری جلسه ویژه هیئت رییسه این دانشگاه برای تصمیم‌گیری درباره شرایط و امکانات برگزاری کلاس‌های مجازی برای دانشجویان در وضعیت کنونی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه خبر داد.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت وزارت علوم ویروس کرونا دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزارت علوم ویروس کرونا دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران وزارت بهداشت وزارت علوم ویروس کرونا دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران صورت مجازی برگزار دانشگاه تربیت مدرس استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی برگزاری کلاس صورت غیرحضوری شیوع ویروس کرونا برگزاری کلاس ها آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی کلاس های مجازی دانشگاه تهران عمومی دانشگاه دانشگاه علامه کلاس های نظری معاون آموزشی وزارت بهداشت تا پایان سال اطلاع رسانی مشمول جریمه تصمیم گیری دانشگاه ها دانشکده ها پایان نامه جلسات دفاع خوابگاه ها علم و صنعت خواهد شد ا موزشی ارای ه ه کلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شبکه‌ مجازی به یکی از تأثیرگذارترین ابزارها در زندگی افراد تبدیل‌شده است که بر جنبه‌های مختلف زندگی تأثیر می‌گذارد. در رشته‌های علوم پزشکی با توجه به پیشرفت‌های فراوان، استفاده از شبکه‌ مجازی در حال افزایش است؛ اما شبکه‌ مجازی می‌تواند سبب اتلاف­ وقت دانشجویان و کاهش ساعت مطالعه شود که بر دانش و مهارت عملی دانشجویان تأثیر منفی دارد.

در رابطه با این موضوع، پژوهشگرانی در دانشگاه علوم پزشکی (تهران، مشهد، گناباد، تربت جام) مطالعه‌ای انجام داده‌اند تا تأثیر استفاده از شبکه‌ مجازی بر دانش و مهارت عملی دانشجویان اتاق عمل را ارزیابی کنند.

این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی بوده و بر روی ۶۰ نفر از دانشجویان ترم ۶ و ۸ اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی ایران سال ۱۳۹۹ به روش سرشماری انجام شده است. دانشجویان در پایان ترم تحصیلی به‌منظور بررسی دانش تئوری به آزمون جامعی که شامل ۴۰ سوال بود و به‌منظور بررسی میزان استفاده از شبکه‌ی مجازی، به پرسش‌نامه­‌ پژوهشگرساخته پاسخ دادند. همچنین، مهارت عملی دانشجویان توسط نمره کارآموزی آنان سنجیده شد. در نهایت، از آزمون کولموگروف اسمیرنف و ضریب همبستگی پیرسون برای سنجش نرمال بودن داده‌ها استفاده‌شده و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها با نرم‌افزار SPSS انجام شد.

از یافته‌ها نتیجه‌گیری شد که میان دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معناداری وجود دارد و دانشجویان با دانش تئوری بالاتر، مهارت عملی بهتری در بیمارستان‌ها داشته‌اند

 بر اساس یافته‌های این پژوهش، بین میزان استفاده از شبکه مجازی و دانش تئوری رابطه معنی‌دار منفی وجود دارد. بدین‌صورت‌که با افزایش استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان کاهش می‌یابد. از سوی دیگر، بین دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معنادار مثبتی وجود دارد. ازطرفی بین میزان استفاده از شبکه­‌ مجازی و مهارت عملی دانشجویان رابطهی معنی‌داری مشاهده نشد.

نتایج این پژوهش، تفسیری بر ویژگی‌های شبکه مجازی است؛ به این معنی که در کنار داشتن اثرات مثبت آموزشی، می‌تواند سبب تضعیف دانش تئوری دانشجویان شود که این امر ضرورت فرهنگ‌سازی مناسب و آموزش استفاده بهینه از شبکه مجازی را نشان می‌دهد.

از نتایج دیگر این پژوهش، می‌توان به ارتباط دانش تئوری و عملی دانشجویان اشاره کرد؛ چراکه از یافته‌ها نتیجه‌گیری شد که میان دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معناداری وجود دارد و دانشجویان با دانش تئوری بالاتر، مهارت عملی بهتری در بیمارستان‌ها داشته‌اند.

از محدودیت‌های این پژوهش می‌توان به کم بودن جامعه آماری اشاره کرد. همچنین این پژوهش بر روی دانشجویان دوره کارشناسی رشته اتاق عمل انجام گرفت؛ بنابراین، قابلیت تعمیم‌دهی به همه مقاطع تحصیلی را ندارد.

در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، استفاده از شبکه‌ مجازی سبب تضعیف دانش تئوری دانشجویان می‌شود. بدین‌صورت­‌که، با افزایش نمره‌ پرسش‌­نامه­ پژوهشگرساخته (میزان استفاده از شبکه‌ مجازی)، نمره­‌ آزمون جامع کاهش‌ می‌یابد. از نتایج دیگر پژوهش می‌توان به ارتباط معنادار مثبت میان دانش تئوری و مهارت عملی اشاره کرد که با افزایش نمره‌ آزمون جامع، نمره‌­ به‌دست‌آمده در کارآموزی نیز افزایش می‌یابد.

گفتنی است، این یافته‌ها، به صورت یک مقاله علمی پژوهشی باعنوان «ارزیابی اثر استفاده از شبکه‌ی مجازی بر دانش و مهارت عملی دانشجویان اتاق عمل» تهیه شده که در دوماهنامه «پیاورد سلامت» منتشر شده است. این نشریه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • آزمون‌های آموزش و پرورش به صورت الکترونیک برگزار می‌شوند
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش