Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@22:47:46 GMT

راهکار شرکت‌های چین برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۱۹۲۳

راهکار شرکت‌های چین برای مقابله با کرونا

شیوع ویروس کرونا مردم را در سراسر جهان نگران کرده است اما شرکت‌های چینی راهکارهای مفیدی برای مقابله با این ویروس ارائه داده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویروس کرونا باعث تعطیلی بسیاری از مراکز آموزشی، تجاری، اداری و غیره در سراسر کشور چین شده است و علاوه بر تهدید جان مردم این شهر، مشکلات زیادی را برای اقتصاد این کشور به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات رسمی پکن، پایتخت جمهوری خلق چین، در تلاشند شرایط را بهبود دهند و مردم را یک بار دیگر به سمت بازار و تجارت جذب کنند. اما همچنان نگرانی گریبان‌گیر مردم این کشور و حتی سراسر جهان است و پیش‌بینی دقیقی از ریشه‌کن شدن این ویروس خطرناک و کشنده وجود ندارد. بااین حال، چیزی که در این میان بسیار جلوه‌نمایی می‌کند این است که مردم چین دست به دست هم داده‌اند تا به جنگی جهانی با ویروس کرونا بروند و تمام تلاش خود برای ریشه‌کن کردن آن را به کار گیرند. مدیران و کارکنان کارخانجات چینی در این میان بیشترین اقدامات را در پیش گرفته‌اند و با موفقیت‌های زیادی مواجه شده‌اند که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها پرداخته می‌شود.

حفظ عملکرد زنجیره‌های تأمین وسایل ضروری

تمرکز بر حفظ عملکرد زنجیره‌های تأمین یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که کارخانه‌های چینی در پیش گرفته‌اند چرا که این کار تأمین وسایل ضروری نظیر ماسک‌های بهداشتی، داروهای ضدعفونی، لباس‌های ایمنی و عینک‌های ایمنی برای افرادی که بیشتر در معرض ابتلاء به ویروس کرونا هستند، را تضمین می‌کند. بسیاری از مدیران کارخانه‌های معروف چینی مراکز بزرگی را به طور رایگان برای مراقبت سلامت، تأمین غذا و سایر خدمات در اختیار مردم شهر قرار داده‌اند. مسئولان در بعضی از کارخانه‌ها نیز بخشی از شرکت‌های خود را به تولید ماسک‌های بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده اختصاص داده‌اند.

کارخانه‌های فوق بر قیمت محصولات بهداشتی خود نظارت کامل دارند و از هرگونه افزایش قیمت خودداری می‌کنند. مدیران در بعضی از کارخانه‌های چین، رویکرد "کانال سبز" را در پیش گرفته‌اند و تلاش می‌کنند هر چه سریع‌تر تجهیزات پزشکی را از سراسر دنیا به مناطق آلوده به ویروس کرونا برسانند. بعضی از کارخانه‌های خودروسازی چینی نیز اتومبیل‌های خود را به طور رایگان دراختیار مردم ووهان قرار داده‌اند تا تردد را برای آن‌ها تسهیل کنند.

نوسازی زیرساخت‌های ضروری

کمبود تختخواب‌های بیمارستانی یکی دیگر از مشکلاتی است که این روزها گریبانگیر مردم چین شده است و باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد. گروهی از مدیران کارخانجات چینی با همکاری هم برای حل این مسئله دو اقدام مهم انجام داده‌اند؛ ساخت یک بیمارستان هزار تختخوابه و بیمارستانی هزار و ۶۰۰ تختخوابه در ووهان، مرکز ظهور ویروس کرونا، در کم‌تر از ۱۰ روز از جمله مهم‌ترین این اقدامات به شمار می‌رود.

مبارزه با اطلاعات نادرست

امروزه تبادل اطلاعات درست و نادرست در فضای مجازی با سرعتی باورنکردنی صورت می‌گیرد که شیوع ویروس کرونا و آمار اشتباه از کشته‌شدگان نیز از این امر مستثنی نیست. کارکنان بعضی از شرکت‌های چینی به منظور ارائه اطلاعات صحیح به مردم سراسر جهان ابزارهای جدیدی ارائه و آن‌ها را اغلب به صورت اپلیکیشن‌هایی قابل دانلود در اختیار مردم قرار می‌دهند. به عنوان مثال، وبگاه جستجوگر " بایدو" نرم‌افزاری ایجاد کرده است که از طریق آن مردم می‌توانند از مکان دقیق افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا باخبر شوند و در نتیجه از نزدیک شدن به این محله‌ها و افراد مبتلا خودداری کنند. مدیران شرکت نرم‌افزاری چیهو ۳۶۰ نیز برنامه‌ای طراحی کرده‌اند که از طریق آن مسافران می‌توانند بفهمند که آیا فردی که پیش از آن روی یک صندلی نشسته است به ویروس کرونا آلوده بوده است یا نه.

کمک به مردم برای بازگشت به محل کار و مدارس

شیوع ویروس کرونا در چین باعث تعطیلی حضوری مدارس و محل کار مردم شده است و چینی‌ها به صورت اینترنتی در فعالیت‌های خود حضور پیدا می‌کنند. میلیون‌ها نفر در حال حاضر با استفاده از ابزارهای مختلف فعالیت‌های روزانه خود نظیر شرکت در کنفرانس‌ها، چک‌آپ‌های آنلاین برای آگاهی از سلامت خود و انجام کارهای تجاری را دنبال می‌کنند. علاوه‌براین، بعضی از شرکت‌های معروف چینی به منظور جبران بسته شدن کامل مدارس و دانشگاه‌های سراسر کشور چین، نرم‌افزارهایی ایجاد کرده‌اند که از طریق آن‌ها دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و استادهای دانشگاه می‌توانند به صورت آنلاین در کلاس‌های خود حضور پیدا کنند.

به اشتراک گذاشتن راه‌حل‌های فنی برای تسریع واکنش‌های درمانی

مسئولان در بعضی از شرکت‌های چینی در حال ساخت یا اشتراک ابزارهای فنی خود برای تسریع کمک‌های پزشکی در مقابل ویروس کرونا هستند. به عنوان مثال، مدیریت محصولات پزشکی چین روش‌هایی را برای تسهیل و تسریع کشف ویروس کرونا به مراکز پزشکی سراسر کشور ارائه داده است که به کارکنان امکان انجام تست‌های مربوط به وجود این ویروس در بدن مردم را در مدت زمانی بسیار کوتاه می‌دهد. بعضی از شرکت‌ها نیز کیت‌های تست ویروس را به طور رایگان در اختیار مردم ووهان قرار می‌دهند که از این طریق مردم می‌توانند بدون مراجعه به مراکز پزشکی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن از وجود ویروس در بدن خود آگاه شوند.

کد خبر 412425

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا ابتلا به کرونا انواع ویروس کرونا درمان کرونا کرونا ویروس چیست شیوع کرونا کرونا چیست علائم کرونا مبتلایان کرونا چین تکنولوژی نوین تکنولوژی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بعضی از شرکت ها ویروس کرونا شرکت های چین کارخانه ها داده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۱۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • رویکرد ترکیبی دولت برای مقابله با چالش قیمت مسکن چیست؟
  • جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهرستان پیرانشهر
  • سند همکاری سه جانبه برای مقابله با تروریسم
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • تأمین اعتبارات لازم برای مقابله با خسارتهای سیلاب
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • هوش مصنوعی چینی در رقابت با ChatGPT
  • توجه به تعاونی‌ها و مبارزه با انحصارگرایی در مازندران؛ راهکار اجرایی شدن شعار سال
  • توجه به تعاونی ها و تولید آزاد راهکار تحقق شعار سال است
  • رکوردشکنی هوش مصنوعی چینی