Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@08:33:45 GMT

اخلاق باید در نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۲۴۲۸

اخلاق باید در نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه در نظام آموزشی باید اخلاق باشد، تعلیم و تربیت صحیح باید مورد توجه ویژه نظام آموزشی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام « سید احمد رضا شاهرخی» امروز (7 اسفند ) در در دیدار با سرپرست و کارکنان معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان، افزود: توجه به تربیت صحیح مهم ترین رکنی است که در آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در استان لرستان با اشاره به اهمیت تقویت اخلاق در بین دانش آموزان، اظهار داشت: اخلاق باید در نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: ثمره کار در نظام آموزشی باید توجه به اخلاق و خدا محوری باشد.

 

حجت الاسلام شاهرخی آموزش و پرورش را کانونی برای تعلیم و تربیت آینده سازان جامعه دانست و افزود: باید در مراکز آموزشی نکات علمی و اخلاقی باید همراه با هم مورد توجه قرار گیرد.

 

نماینده ولی‌فقیه در لرستان اذعان داشت: برنامه‌های آموزشی کشورهای توسعه یافته از کیفیت لازم برخوردار بوده و این امر در رشد علمی، تکنولوژی، صنعتی و… این کشورها تأثیرگذار بوده است.

 

حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه باید مولفه‌هایی را در باب تربیت نوجوانان و جوانان در نظر بگیریم، ادامه داد: اولین مؤلفه ای که باید از سوی نظام تربیتی ما مورد توجه قرار گیرد این است که جوان، خدا محور تربیت شود.

 

وی افزود: کارها و فعالیت‌هایی که از سوی نوجوانان و جوانان انجام می‌گیرد، در راستای کسب رضایت الهی باشد.

 

نماینده ولی‌فقیه در لرستان همچنین تعبد محوری را یکی دیگر از مؤلفه‌های مهم در این زمینه عنوان کرد و گفت: نظام تعلیم و تربیت ما باید به گونه‌ای باشد که تعبد محوری بر دل و جان دانش آموز نقش ببندد.

 

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر نظام آموزشی ما باید در این زمینه برنامه مدون داشته باشد، اظهار کرد: باید از مفاهیم دینی در حوزه تربیت جوانان بهره گرفته شود.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: تربیت جوانان آموزش مورد توجه قرار گیرد حجت الاسلام شاهرخی نظام آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه‌های غنی تاریخی در حفط محیط زیست مورد توجه قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سلاجقه ظهر امروز در اولین همایش دانش سنتی محیط زیست در دانشگاه شهرکرد با اشاره به اهمیت دانش بومی اظهار کرد: نباید دانش بومی با دانش سنتی اشتباه گرفته شود.
وی تصریح کرد: در دانش بومی رابطه انسان و محیط زیست مورد بررسی قرار می‌گیرد و می‌تواند شروعی باشد بر پیوند دانش نوین و دانش بومی که به‌عنوان مکمل یکدیگر مطرح هستند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه توسعه و محیط زیست باید در توازن باشند، تاکید کرد: در درجه اول باید محیط زیست کشور ارزش‌گذاری شود و باید از لحاظ فیزیکی، خدمات ملموس و غیرملموس محیط زیست کشور ارزیابی اقتصادی شود و تا شهریورماه امسال ۹۲ درصد پهنه کشور در قالب ۱۳ شاخص ارزش‌گذاری اقتصادی می‌شود.

سلاجقه بیان داشت: دانش بومی، نرم‌افزار کاری است که تا امروز محیط زیست کشور را به ما تحویل داده است و استان چهارمحال و بختیاری گل سرسبد همه دانش‌های بومی است.

وی یادآور شد: در جای جای قرآن خداوند انسان را به درس گرفتن از طبیعت فرا خوانده، این در حالی است که بیشتر علوم ما اکتسابی از طبیعت بوده و گویش‌ها و فرهنگ مردمان ما مبتنی بر طبیعت است، اما اگر به دانش‌های بومی و فرهنگ‌های خرده‌‎پا توجه نشود این طبیعت با مشکلاتی دست به گریبان می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در گذشته مردم از طبیعت پیام‌های بسیاری دریافت می‌کردند و با استفاده از همین علائم اتفاقاتی که قرار بود در طبیعت رخ دهد را پیش‌بینی می‌کردند.

سلاجقه بیان داشت: دانش بومی اکتسابی است و ریشه در فرهنگ مردم دارد اما صنعت بدون توجه به آن توسعه یافت و در اثر این بی‌توجهی شاهد بروز توسعه ناپایدار در صنعت بودیم.

وی با اشاره به اینکه توسعه نامتوازن که بدون نگاه به داشته‌های هویتی سرزمین‌مان وارد کشور شده است، انقطاعی ایجاد کرد که منجر به ایجاد یک توسعه ناپایدار در کشور شد ادامه داد: برای وصله این شکاف، ایجاد توسعه پایدار و نگاه به همه توانمندی داخلی کشور باید محیط زیست کشور سازمان‌دهی شود و با ارتقای دانش بومی این سرزمین می‌توان به ان دست یافت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: دانش، فرهنگ و ریشه‌های غنی تاریخی در جهت حفظ محیط زیست در چهارمحال و بختیاری باید مورد توجه قرار گیرد و احیا شوند و مولد دانش روز ما این داشته‌ها قرار گیرند.

سلاجقه اذعان داشت: ما به دنبال مکتوب کردن دانش بومی نیستیم و باید این دانش عملیاتی شود و در دستور کار قرار گیرد، و مردم نیز از این موضوع استقبال می‌کنند.

وی به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: این شعار به‌عنوان حکم تلقی می‌شود، از دید ما محیط زیست کشور پشتوانه و زیرساخت اصلی جهش تولید پایدار است، بنابراین باید مؤلفه‌های چهارگانه محیط زیستی در کشور روز به روز تقویت شود تا تولید در صدر امور قرار گیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی حفظ محیط زیست بر عهده آحاد مردم است و ما بر اهمیت مشارکت مردم در حفاظت محیط زیست واقفیم، مردم نباید از موهبت‌های الهی محیط زیستی محروم شوند، بلکه رابطه انسان و محیط زیست باید به یک رابطه دوطرفه و قانون‌مدارانه تعریف شود.

سلاجقه اضافه کرد: در محیط زیست ایران بن‌بستی وجود ندارد، به شرط آنکه مؤلفه‌های زیست‌محیطی کشور حفظ شود. کد خبر 6079846

دیگر خبرها

  • جامعه نخبگان مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • اصلاح حکمرانی آموزشی بر پایه دانش و اخلاق
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • حجت الاسلام ادیانی با صدور پیامی روز ارتش را تبریک گفت
  • اخلاق خوب از کجا سرچشمه می گیرد؟
  • ۵۰۰مدرسه مختلط در کهگیلویه وبویراحمد
  • فرآیند اصولی دفع پسماند در شهرستان تنگستان مورد توجه قرار گیرد
  • ریشه‌های غنی تاریخی در حفط محیط زیست مورد توجه قرار گیرد