Web Analytics Made Easy - Statcounter

« اگنس بوزن » وزیر بهداشت پیشین فرانسه ۲۵بهمن/۱۴فوریه از مرگ نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در پاریس خبر داده بود. پیرزن ۸۰ ساله، یک توریست چینی بود که از ۲۵ ژانویه در پاریس بستری شد. او نخستین قربانی در خارج از قاره آسیا و اولین در اروپا بود.

مورد جدید مرگ در فرانسه در حالی رخ داده که « اولیویه وران » وزیر جدید بهداشت این کشور عصر دوشنبه(۵ اسفندماه) نسبت به بروز موارد جدید ابتلا نیز هشدار داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش روز چهارشنبه « لا پُرووَنس »، وزارت بهداشت فرانسه در تازه‌ترین گزارش خود با اشاره به شناسایی ۱۷مورد افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد، از میان آنها، یک مرد ۶۰ ساله فرانسوی جان خود را از دست داده است.

به گفته « ژروم سالومون - Jérôme Salomon » مدیرکل سازمان بهداشت عمومی فرانسه و نفر دوم وزارت بهداشت این کشور، این فرد در بیمارستان « پیتیه سالپتریه » تحت آزمایش قرار گرفت و سه‌شنبه‌شب‌ جان خود را از دست داد.
وزیر بهداشت فرانسه دو روز پیش در حالی از بهبود آخرین فرد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر و از طرف دولت این اطمینان را داده بود که دیگر هیچ بیمار مبتلا به کرونا در این کشور وجود ندارد اما در عین حال این تاکید را داشت که برای جلوگیری از آلوده شدن موارد جدید از طریق ایتالیا، کشوری که بیشترین میزان آسیب ناشی از ابتلا به این ویروس را در اروپا متحمل شده، ‌هوشیار است.

بستن مرزها با ایتالیا بی‌اثر است
طبق تازه‌ترین آمار براساس گزارش روزنامه « نوول ابزروتوآر » فرانسه از خبرگزاری آنسا ایتالیا، تاکنون ۳۰۰ نفر در ایتالیا به ویروس کرونا مبتلا شده و ۱۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
با این آمار، ایتالیا به کانون ویروس کرونا در اروپا بدل شده است؛ اما همسایگان این کشور  بستن مرزها را اقدامی متناسب با شرایط نمی‌دانند.
دیروز(سه‌شنبه) همزمان با ظهور موارد تازه ابتلا در اروپا و بخش مرکزی و جنوبی ایتالیا، وزیران بهداشت فرانسه، آلمان، ایتالیا و کمیسیون اتحادیه اروپا در نشستی تاکید کردند که مرزها با ایتالیا را باز نگاه دارند.

وزیر بهداشت فرانسه در تازه‌ترین اظهارات خود گفته که در زمان حاضر «هیچ گونه اپیدمی کرونا در ایتالیا وجود ندارد.»
به گزارش شبکه تلویزیونی «ب. اف. ام» فرانسه، « اولیویه وران » ایزوله کردن ایتالیا را اقدامی نامناسب و ناکارآمد می‌داند.
او می‌گوید: طبق تصمیم ما، قرار نیست مرزها{با ایتالیا} بسته شود. زیرا این اقدام بی‌اثر است.

یک سوم فرانسوی‌ها موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند
براساس تازه‌ترین مطالعه موسسه « ایفوپ » فرانسه، در این کشور قوانین بهداشتی خاصی توسط همه افراد رعایت نمی‌شود.
این مطالعه که در ماه فوریه(بهمن‌ماه) برای موسسه « دیوژن » انجام شده، نشان می‌دهد که رعایت بهداشت عمومی مردم فرانسه از دهه ۱۹۵۰ به طرز چشمگیری بهبود یافته اما برخی فرانسوی‌ها همه قوانین را رعایت نمی‌کنند.

براساس این مطالعه، ۷۶ درصد مردم فرانسه عادت به شست‌وشوی روزانه دارند اما ۲۴درصد بقیه این کار را انجام نمی‌دهند.
طبق این مطالعه، به طور کلی همه فرانسوی‌ها به بهداشت دست‌های خود در طول روز خیلی توجه نمی‌کنند. ۲۹ درصد از مردم این کشور اذعان می‌کنند که پس از رفتن به توالت دست‌های خود را به طور سیستماتیک نمی‌شویند. ۳۳ درصد پیش از پخت‌وپز به طور منظم دست خود را نمی‌شویند و نیمی از مردم فرانسه نیز پیش از غذا خوردن دست‌های خود را نمی‌شویند.

پزشک فرانسوی: تاثیر داروی مالاریا برای درمان مبتلایان به کرونا
« دیدیه رائولت » مدیر انستیتوی مدیترانه‌ای بیماری‌های عفونی در شهر مارسی می‌گوید تجویز یک داروی رایج که برای معالجه مالاریا از آن استفاده می‌شود، در درمان مبتلایان به ویروس جدید کرونا «موثر» است.
این پزشک سرشناس فرانسوی با اشاره به نتیجه تحقیقی که در یک کلینیک چین انجام شده است به خبرگزاری فرانسه گفت: «می‌دانیم که کلروکین در آزمایش درون کشتگاهی (in vitro) برای مقابله با نوع جدید ویروس کرونا موثر بود و حالا بررسی کلینیکی آن در چین نیز این امر را ثابت کرده است.»

وی افزود: «در نهایت شاید راه درمان این بیماری عفونی [ابتلا به ویروس جدید کرونا] ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین مورد در بین عفونت‌های ویروسی باشد.»
انستیتوی مدیترانه‌ای بیماری عفونی مارسی یکی از فعالترین موسسه‌های علمی و پژوهشی در فرانسه برای تحقیق در مورد نوع جدید ویروس کروناست.

سلام به سبک ایرانی، تایلندی، ژاپنی؛ سه راه برای پیشگیری از کرونا
رئیس گروه دوستی پارلمانی فرانسه و ایران، سلام دادن به سبک ایرانی، تایلندی و ژاپنی را سه راه برای سلامتی بدون شتاب بخشی در انتقال ویروس کرونا می‌داند.
« آن ژنته » ویدئویی در صفحه توئیترش منتشر کرده که در آن با اشاره به اپیدمی کرونا در ایتالیا و راه‌ها یانتقال ویروس شامل عطسه و آب‌دهن هنگام صحبت کردن، می‌گوید: سلام کردن فرانسوی‌ها همراه با تماس دست و زدن مشت‌ها به هم و یا بوسیدن است.
او، رعایت فاصله یک متری مانند ایرانی‌ها با قرار دادن دست‌ها روی سینه، تایلندی‌ها و یا ژاپنی‌ها را توصیه می‌کند.
2023

برچسب‌ها کرونا فرانسه ایتالیا چین پاریس پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا فرانسه ایتالیا چین پاریس کرونا فرانسه ایتالیا چین پاریس ویروس کرونا ویروس کرونا بهداشت فرانسه فرانسوی ها تازه ترین دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۳۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو دست به دامن فرانسه شد

المیادین به نقل از منابع فرانسوی گزارش داد که نتانیاهو از پاریس خواسته تا تحرکات خود را برای آرام کردن جبهه جنوب لبنان از سر بگیرد و طرحی که چند ماه قبل به این منظور ارائه داده بود را مجددا فعال کند.

به گزارش مشرق، درحالی که از ابتدای جنگ غزه و بعد از ورود حزب‌الله به نبرد طوفان الاقصی، رژیم صهیونیستی بارها مقامات آمریکایی و غربی را برای متقاعد کردن مقاومت لبنان جهت عقب‌نشینی از عملیات‌های خود ضد مواضع اسرائیل، به لبنان فرستاده است، این بار منابع آگاه اعلام کردند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر برای آرام کردن جبهه جنوب لبنان دست به دامن فرانسه شده و از این کشور خواسته تلاش‌های خود را در این زمینه از سر بگیرد.

منابع پاریس در این زمینه به المیادین گزارش دادند که نتانیاهو از فرانسه خواسته تا برای آرام کردن جبهه جنوب لبنان اقدام کند. بر همین اساس فرانسه تحرکات جدیدی را در لبنان آغاز کرده که در پاسخ به درخواست نتانیاهو بوده است. این تلاش‌های پاریس درحالی از سر گرفته می‌شود که طرح آن برای آتش‌بس میان حزب‌الله و ارتش اسرائیل طی چند ماه گذشته بدون رسیدن به هیچ نتیجه‌ای متوقف شد.

بر همین اساس اخیرا دیدارهایی میان «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه و «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت موقت لبنان و «ژوزف عون» فرمانده ارتش این کشور در پاریس به منظور بررسی دوباره طرح قبلی فرانسه برای آرام کردن مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی برگزار و قرار شده اصلاحاتی در آن صورت بگیرد. در طرح قبلی پاریس از حزب‌الله خواسته شده بود در ازای توقف حملات اسرائیل، چند کیلومتر از مرز با فلسطین اشغالی عقب نشینی کند اما هم مقامات لبنانی و هم حزب‌الله آن را رد کردند.

پاریس در این پیشنهاد دو صفحه‌ای خود گفته بود که گروه‌های مسلح لبنانی که مشخصا منظور آن حزب‌الله است، همه تاسیسات نظامی خود در مرز فلسطین اشغالی را منحل کرده و حداقل ۱۰ کیلومتر از این مرزها عقب‌نشینی کنند و ۱۵ هزار نیروی ارتش لبنان در مناطق مرزی در جنوب این کشور مستقر گردند.

در این سند تحت عنوان «ترتیبات امنیتی بین لبنان و اسرائیل» آمده بود که مجموعه‌ای از اقدامات با هدف کاهش شدت درگیری‌ها به صورت تدریجی و مرحله‌ای میان لبنان و اسرائیل به موازات شروع آتش‌بس در غزه انجام می‌شود و دو طرف در آن متعهد به توقف درگیری‌ها می‌شوند و باید از اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت که هدف آن برقراری ثبات در مرزها (بین لبنان و فلسطین اشغالی) است مطمئن شد.

در این سند همچنین پیشنهاد داده شده بود که یک گروه متشکل از آمریکا، فرانسه، لبنان و اسرائیل برای نظارت بر اجرای ترتیبات امنیتی مورد توافق و رسیدگی به شکایاتی که ممکن است از جانب دو طرف درگیری مطرح شود، تشکیل گردد. اما مسئولان لبنانی به هیئت فرانسوی گفتند که اساسا چیزی به نام ترتیبات امنیتی بین لبنان و اسرائیل وجود ندارد و لبنان خودِ این پیشنهاد پاریس را نقض قطعنامه ۱۷۰۱ می‌داند. همچنین لبنان هرگز در گروه یا کمیته‌ای که اسرائیل در آن شرکت دارد حاضر نمی‌شود.

همچنین فرانسه به لبنان وعده داده بود که در صورت توقف عملیات‌ها در جنوب، پرونده سیاسی این کشور را فعال می‌کند و در زمینه اکتشاف انرژی در آب‌های سرزمینی لبنان هم اقداماتی انجام می‌شود.

اما بعد از اینکه دولت و پارلمان لبنان رسما این پیشنهاد پاریس را رد کردند، منابع آگاه امروز گزارش دادند که فرانسه یک سری اصلاحات اساسی در طرح خود ایجاد کرده که مهمترین آن مربوط به کنار گذاشتن بند مربوط به عقب نشینی حزب‌الله از مرزها با فلسطین اشغالی بوده و پیشنهاد داده شده که به جای آن، مقاومت لبنان تجهیزات نظامی ویژه خود را از مرزها دور کند. البته فرانسه دقیقا مشخص نکرده که منظور آن کدام تجهیزات است.

بر اساس این طرح اصلاح شده فرانسه، رژیم صهیونیستی هم همه عملیات‌های نظامی و حتی نقض حریم هوایی لبنان را متوقف می‌کند.

به گفته منابع آگاه پاریس، ماکرون میقاتی را در جریان جزئیات این طرح خود قرار داده و منتظر پاسخ طرف‌های مربوطه در لبنان است. این طرح فرانسه که نتانیاهو درخواست اجرای آن را داشت، از حمایت آمریکا برخوردار است و بنابراین مشخص می‌شود که چرا به یکباره رئیس جمهور فرانسه مجددا تحرکات خود را در لبنان از سر گرفت.

محافل فرانسوی گزارش دادند که این تغییر موضع و اصلاحاتی که فرانسه در طرح مذکور خود انجام داده ناشی از تحولات اخیر بعد از عملیات ایران ضد اسرائیل در پاسخ به حمله این رژیم به کنسولگری ایران در دمشق است و بر همین اساس پرونده لبنان یکی از موضوعات اساسی در جریان اجلاس سران اتحادیه اروپا در بروکسل بود.

این درحالی است که مقامات حزب‌الله و شخص سید حسن نصرالله بارها تاکید کرده‌اند مقاومت لبنان به موضع خود در حمایت از غزه پایبند است و بدون توقف تجاوزات اشغالگران به غزه، هیچ آتش‌بسی در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی نخواهد بود.

شیخ نعیم قاسم، معاون دبیر کل حزب‌الله در همین زمینه دیروز در مصاحبه با شبکه ان بی سی نیوز آمریکا تاکید کرد که ما در حزب‌الله رویارویی در جنوب را با آنچه در غزه اتفاق می‌افتد مرتبط می‌کنیم. زمانی که جنگ در غزه متوقف ‌شود، خود به خود در جنوب نیز متوقف می‌شود اما در غیر این صورت هیچ راهی برای توقف عملیات‌های ما در جنوب لبنان علیه دشمن صهیونیستی وجود ندارد.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • آقای گل تاریخ فرانسه قدم در راه مسی گذاشت!‏
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • نخستین قربانی اقتدار مقاومت در سرزمین های اشغالی
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • به دلیل مصدومیت: ستاره فرانسه در یورو غایب است
  • وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است
  • نتانیاهو دست به دامن فرانسه شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران