Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - فائزه مومنی؛ حجت نظری در پاسخ به پرسشی مبنی بر عدم سودآوری مجموعه برج میلاد به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: این برج زیان ده نیست و بر اساس گزارشی که مدیرعامل برج  چند روز پیش در کمیسیون فرهنگی اجتماعی ارائه کرد مشخص شد که در سال جاری بر اساس درآمدهایی که داشته‌اند توانسته اند هزینه‌هایشان را تامین کنند و با توجه به این که حتی یک ریال شهرداری در سال جاری به برج میلاد کمک نکرده نشان می‌دهد تراز مالی‌شان منفی نیست و حتی شاید بتوان گفت مثبت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اما در مورد برج دو نکته اساسی وجود دارد؛ نکته اول اینکه متاسفانه برج میلاد مثل دیگر پروژه های عمرانی دوران مدیریت شهری گذشته نیمه کاره افتتاح شد و فقط دو بخش از کل فازهای پیش بینی شده برج یکی ساختمان خود برج و دومی ساختمان مرکز همایش‌ها شروع به کار کرد.  تا همین امروز ساختمان اداری برج میلاد احداث نشده و به بهره برداری نرسیده و وضعیت گود کنار مرکز همایش‌ها را همه مشاهده می‌کنند.

نظری با بیان اینکه کل مجموعه برج باید تکمیل و راه‌اندازی می‌شد تا از از ابتدا سودآور باشد، اضافه کرد: اما وقتی این اتفاق نیفتاده، به طور طبیعی نمی‌توان انتظار سودآوری اولیه که پیش بینی شده را از برج میلاد داشت. در کنار آن باید هزینه های نگهداشت که بسیار بالاست را اضافه کرد. بسیاری از قطعاتی که در آنجا به کار رفته قطعاتی است که مشابه ایرانی ندارد و حتی اگر هم داشت در یک رده بودن یا نبودن کیفیت آن‌ها بازهم مشکل ایجاد می‌کرد.

این عضو شورا با بیان اینکه همه این مشکلات هزینه‌های نگهداشت را بالا می‌برد، اضافه کرد: مثلا پیش‌بینی می‌شود در شهربازی 20 وسیله بازی نصب شود و از این وسایل درآمد کسب کرد. وقتی ده وسیله بازی نصب می‌شود به طور طبیعی پیش بینی درآمد کمتر خواهد بود.

او ادامه داد: نکته دوم در مورد برج این است که برج میلاد از سال‌های گذشته و در دوره های قبل بدهی انباشته دارد. بدهی قابل توجهی که از چند دوره مدیریتی پیشین به ارث رسیده و شامل هزینه های برق، آب و پیمانکاران مختلف است و باید همه این بدهی‌ها تسویه شود.

نظری گفت: اگر شهرداری امروز می‌خواهد از برج میلاد درآمدزایی کند نیاز دارد هزینه‌هایی در آنجا انجام دهد که این هزینه‌ها شامل دو بخش می‌شود؛ یکی تکمیل فازهای اجرا نشده و ترمیم فازهای اجرا شده از منظر نگهداشت و دوم تسویه بدهی‌هایی که برج میلاد دارد.

نظری همچنین درباره صحت سنجی هزینه‌های انجام شده در برج میلاد طی سال‌ها گفت:  مدیریت برج این آمادگی را دارد که تمام اسناد و مدارک لازم را در اختیار شورای شهر بگذارد اما حتما شورا هم این آمادگی را دارد که در صورت عدم همکاری مجموعه اداری برج رأسا ورود کند و در قالب تحقیق و تفحص تمام اتفاقات گذشته را بررسی کند.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در واکنش به این پرسش که تامین نشدن تجهیزات سازه‌ای برج چه مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد، گفت:  حتما اگر به موضوع تامین نبودن تجهیزات رسیدگی نشود مشکل ایجاد می‌کند و الان به شدت در تلاشیم که از طریق کمیسیون به برج میلاد کمک کنیم تا بتواند مشکلاتش را حل کند و بخش هایی که ضروری‌تر هستند را با اولویت برایشان هزینه کند. همچنین از برج خواستیم اولویت هزینه کردهای خود را برای ما ارسال کند تا بتوانیم برایش تعیین تکلیف کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برج میلاد شورای شهر تهران شهرداری تهران پروژه عمرانی حجت نظری سالن همایش های برج میلاد برج میلاد پیش بینی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، میزان ارز تأمین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید. تأمین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن (۱۴۰۱) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده‌اند.

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

کد خبر 6086328

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • بررسی تامین ناوگان حمل و نقل شهری در کمیسیون اصل نود