Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بسته خبری کرونا، از ورود کرونا به خوزستان، مرگ یک بیمار اندیمشکی، راه اندازی دو آزمایشگاه فوق تخصصی تشخیص کرونا و دیگر اخبار روز این ویروس در خوزستان را بخوانید.

به گزارش فارس از دزفول، در بسته خبری کرونا، از ورود کرونا به خوزستان، مرگ یک بیمار اندیمشکی، راه اندازی دو آزمایشگاه فوق تخصصی تشخیص کرونا و دیگر اخبار روز این ویروس در خوزستان را بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتلای ۳ خوزستانی به کرونا/ فوت بیمار اندیمشکی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به ابتلای سه خوزستانی به کروناویروس، از مرگ یکی از این بیماران خبر داد و اظهار داشت: ابتلای سه خوزستانی از اهواز، اندیمشک و هندیجان به کروناویروس تایید شده است و متاسفانه بیمار اندیمشکی مبتلا به کروناویروس فوت کرده است.

فرهاد ابول نژادیان گفت: در حال حاضر ۲۳ مورد مشکوک به کروناویروس در خوزستان وجود دارد که آزمایش‌های لازم از این بیماران اخذ شده و منتظر جواب آزمایش‌ها هستیم. این بیماران اکنون در قرنطینه هستند.

ممنوعیت ملاقات در بیمارستان رازی اهواز / بیماران پذیرش می‌شوند

فرهنگ کره بندی اظهار داشت: به منظور پیشگیری از انتقال ویروس، ملاقات بیماران در بیمارستان رازی اهواز ممنوع شده است و مراجعه‌کنندگان به بیمارستان حق ورود به بیمارستان را ندارند و خانواده‌های بیماران می‌توانند وضعیت بیماران خود را از پرسنل جویا شوند.

رییس بیمارستان رازی اهواز با اشاره به تعیین این بیمارستان به عنوان بیمارستان معین کرونا، گفت: بیمارانی که با علائم مشکوک به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، پذیرش می‌شوند و مراحل درمان آن‌ها انجام می‌شود.

 در خصوص لغو ابتکار تصمیم نهایی ابلاغ نشده است

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار نمود: برای لغو مراسم اعتکاف ماه رجب پیرو تصمیم شورای تامین استان و سازمان تبلیغات اسلامی کشور هستیم.

حجت‌الاسلام سید علی جزایری افزود: چنانچه قرار به برگزاری مراسم اعتکاف شد، مساجد حتما موازین بهداشتی که از سوی مسئولان بهداشت کشور اعلام شده است را رعایت کنند تا مردم در مراسم معنوی آسیب نبینند.

از شایعه تا واقعیت آمدن 9 بیمار کرونایی از کویت به خوزستان

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با رد خبر بازگرداندن 9 بیمار ایرانی مبتلا به کرونا توسط کشور کویت به سمت مرزهای ایرانی، گفت: این 9 نفر بیمار نبودند بلکه زندانیانی هستند که در کشور کویت بودند و اکنون پس از آزادی به کشور بازگشتند.

حبیب الله آصفی معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان بیان نمود: فرمانداری آبادان نیز پیگیر قضیه است و بازگشت این افراد  به هیچ عنوان ربطی به بیماری کرونا ندارد.

آزمایشگاه فوق تخصصی کرونا در اهواز راه اندازی شد

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان اظهار نمود: زمینه تشخیص سریع افراد آلوده به ویروس کرونا در خوزستان با راه‌اندازی آزمایشگاه کرونا در اهواز فراهم شد.

شریعتی بیان کرد: به منظور انجام تست‌های کرونا ویروس، دو آزمایشگاه در اهواز تجهیز شده که آزمایشگاه واقع در امانیه جنب مرکز جامع سلامت، مخصوص بیماران استان خوزستان است و آزمایشگاه دوم واقع در منطقه زیتون برای بیماران استان‌های مجاور در نظر گرفته شده است که با مهیاشدن امکانات تشخیص جای نگرانی وجود ندارد.

تشکیل قرارگاه مبارزه با کروناویروس در خوزستان

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از تشکیل قرارگاه مبارزه با کروناویروس در خوزستان خبر داد.

فرهاد حمزه لویی با تایید موارد مثبت کروناویروس در خوزستان اظهار کرد: در آماده‌باش صد درصدی هستیم و همه مرخصی‌های پرسنل و کادر درمانی دانشگاه لغو و در حال حاضر بیمارستان رازی اهواز برای پذیرش بیماران حاد تنفسی ناشی از کروناویروس قرنطینه شده است. در هر شهرستان نیز یک بخش از یک بیمارستان برای پذیرش این بیماران آماده شده است.

 

موزه باستان شناسی ایذه تعطیل شد

فرماندار ایذه گفت: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، موزه باستان‌شناسی شهرستان ایذه تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

وی تصریح کرد:  تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری در شهرستان ایذه مشاهده نشده است و اقدامات لازم نیز برای جلوگیری از انتشار آن انجام شده است.

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان تا ۱۵اسفند

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان اعلام کرد: مدارس و دانشگاه خوزستان به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تا ۱۵ اسفند ماه تعطیل است.

سرماخورده ها در مقابل کرونا مقاوم‌ترند

مدیرعامل جدید هلال احمرخوزستان اظهار داشت: کسانی که در چند روز گذشته سرما خوردند یا به آنفلوانزا مبتلا شده‌اند مقاومتشان نسبت به ابتلا به ویروس کرونا بالاتر است.

خدادادی گفت: درحال حاضر شرایط کنترل شده است اما اعتماد ازدست‌رفته جامعه باید به جامعه برگردد، البته در جامعه اعتماد به قشر پزشکی وجود دارد و باید از آن صیانت کنیم.

وی با اشاره به تقاضا برای ماسک، گفت: در زمان بحران نباید بحران دیگری ایجاد کنیم. هم‌اکنون شاهد بحران کروناویروس هستیم و بحران کمبود ماسک و الکل نیز به آن افزوده شده است.

چند توصیه کرونایی برای انجام امور بانکی

رییس کمیسیون هماهنگی بانک‌های خوزستان گفت: به منظور پیشگیری از انتشار احتمالی ویروس کرونا مردم تا حد امکان کمتر به بانک‌ها و خودپردازها مراجعه کنند و به کمک نرم‌افزارها، عملیات بانکی موردنظر خود را انجام دهند.

رضا طاهری افزود: بانک ها بع دلیل نحوه ارتباطات کاری از مدارس و سایر مراکز عمومی خطرناک تر هستند از این رو مردم سعی کنند در این مدت کمتر به بانک ها مراجعه کنند.

 

کرونا بازار بندر هندیجان را تا اطلاع ثانوی تعطیل کرد

 درپی تائید یک مورد ابتلا به کروناویروس‌ در شهر بندری هندیجان در جنوب خوزستان، اتاق اصناف این شهر با صدور اطلاعیه ای از امروز تا اطلاع ثانوی بازار این شهر را تعطیل اعلام کرد و تاکید کرد در صورت عدم توجه، واحدهای متخلف پلمپ‌ خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان مدارس کرونا تشخیص الکل کرونا در خوزستان کروناویروس در خوزستان بیمارستان رازی اهواز ویروس در خوزستان خوزستان اظهار ویروس کرونا راه اندازی یک بیمار بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۴۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟

همشهری آنلاین - حوادث: یکی از رسالت‌های حقوق کیفری پاسداری و حمایت از حیثیت و آبروی افراد جامعه است. به همین دلیل در قانون برای فردی که به افشای اسرار دیگران بپردازد، مجازات درنظر گرفته ‌شده است.

زهرا ملکی، کارشناس‌ارشد حقوق و داوری عمومی داخلی در این باره به همشهری می‌گوید: افرادی که به‌دلیل داشتن حرفه و شغل خود نسبت به برخی از اسرار افراد آگاهی پیدا می‌کنند ملزم هستند که حافظ اطلاعات اشخاص باشند و افشای اسرار و اطلاعات مذکور در قانون جرم‌انگاری شده است. حرفه طبابت و وکالت و ضابطین دادگستری از آن دسته مشاغلی هستند که مراجعان جهت نتیجه گرفتن و حل مشکل خود به ناچار اطلاعات و اسرار خود را در اختیار ایشان قرار می‌دهند و چنانچه اسرار ایشان از طریق متصدیان آن مشاغل افشا شود جرم و بزه افشای اطلاعات و اسرار محقق شده است و متخلف مستحق اجرای مجازات است و در برخی موارد علاوه بر مجازات برخورد انتظامی مربوط به حرفه و شغل خود مانند سلب امتیاز را در پی خواهد داشت.

او ادامه می‌دهد: ماده«648» قانون مجازات اسلامی مقرر می‌دارد: اطبا و جراحان و ماماها و داروفروشان و کلیه کسانی که به مناسبت شغل یا حرفه خود محرم اسرار می‌شوند، هر گاه در غیراز موارد قانونی، اسرار مردم را افشا کنند، به 3 ‌ماه و یک روز تا یک سال یا به یک میلیون و 500 هزار تا 6 میلیون ریال جزای نقدی، محکوم می‌شوند. این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که در برخی موارد محدود و خاص اشاعه اسرار بیماران تحت شرایط ویژه از شمول جرم‌انگاری خروج موضوعی پیدا می‌کند که به برخی از مصادیق آن اشاره می‌شود:

۱- درصورت رضایت بیمار

ممکن است در مواردی بنابر وجود جهاتی مانند اطلاع‌رسانی به افراد جامعه یا پیشگیری از شیوع یک بیماری یا سایر موارد ویژه فرد بیمار به افشای اسرار بیماری خود رضایت دهد که در این صورت به شرط آنکه مفسده دیگری را در پی نداشته باشد اشاعه اسرار بیمار بلامانع باشد.

۲- دفاع مشروع

برملا کردن بیماری یک بیمار در مورد دفاع مشروع از موارد تجویز افشای اسرار فرد بیمار است. به‌عنوان مثال زمانی که فرد بیماری روحی و روانی دارد و قادر به کنترل خود نیست، چنانچه فرد، بیماری او را جهت حفظ سلامتی خود یا دیگران فاش کند فاقد وصف کیفری و عنوان مجرمانه خواهد بود.

۳- مبتلا بودن فرد بیمار به بیماری‌های واگیردار

در این خصوص باید گفت همه کسانی که به لحاظ وظایفی که قانون بر عهده آنان گذاشته، چنانچه به مناسبت شغل خود از اسرار مردم (خواه سر، جرم باشد یا نباشد)آگاه شوند، مکلف به گزارش به مقامات ذی‌صلاح هستند و مشمول اصل کلی ماده (648) قرار نمی‌گیرند، بنابراین اگر ماما یا پزشک هنگام معالجات خود متوجه شد که بیمار وی دارای بیماری‌های مقاربتی و جنسی است صرفاً موظف است مراتب را با رعایت موارد محرمانه جهت جلوگیری از اشاعه آن به مقامات ذی‌صلاح گزارش دهد. (مواد (19)، (14)، (13) قانون جلوگیری از بیماری‌های آمیزشی)

این حقوقدان در ادامه می‌گوید:‌اما اگر پزشک یا ماما حین معالجه متوجه شود که بیمار وی محلی را برای قمارخانه یا شرب خمر دایر کرده است چنانچه اسرار بیمار خود را در این زمینه افشا کند مشمول عنوان اتهامی فاش کردن اسرار بیمار و مستوجب مجازات خواهد بود.

۴- الزام به اعلام فوت اشخاص توسط مأموران انتظامی یا کدخدا و همچنین تکلیف به اعلام ولادت توسط ماماها به ثبت احوال که این موارد نه‌تنها افشای اسرار نیست بلکه الزام قانونی مبنی بر اعلام آن است.

تفاوتی در افشای اسرار بیماران چه در عالم واقع و چه در فضای مجازی وجود ندارد، چرا که علاوه بر ماده ۶۴۸ قانون مجازات اسلامی مطابق قانون افشای اطلاعات خصوصی قانونگذار صراحتا در ماده ۷۴۵ ماده ۱۶ قانون جرائم‌ رایانه‌ای، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را جزای‌ نقدی و تا 2 سال حبس درنظر گرفته است.

کد خبر 846467 برچسب‌ها حقوق شهروندی پزشکی قانونی وکیل بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • پیگیری علت فوت مادر باردار در اندیمشک
  • بیمارستان شهید جلیل یاسوج آبروی استان است/ کاهش اعزام بیمار
  • کشف محموله پوشاک قاچاق در اندیمشک
  • انجام بیش از یک میلیون آزمایش در مراکز تامین اجتماعی خوزستان
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی در خوزستان ۱۲ درصد کاهش داشت
  • جان دوباره پدر به ۳ بیمار
  • تکمیل بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان