Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوق تخصص عفونی با بیان اینکه مرطوب کردن محیط با استفاده از دستگاه‌های بخور، تأثیری در جلوگیری از انتقال کرونا ویروس ندارد، گفت: بهترین راه برای پاکیزه نگه داشتن هوای محیط سرپوشیده، باز گذاشتن پنجره‌هاست.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مسعود مردانی فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری درباره بیماران مشکوک به کرونای خفیف که به بستری نیاز ندارند و فقط علائم خفیف بیماری در خود احساس می‌کنند، بیان داشت: توصیه می‌شود این افراد با مصرف مایعات، کنترل درجه حرارت بدن و استفاده از تب بر استامینوفن در منزل در بستر خود استراحت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: اگر تب فرد قطع نشود یا دچار تنگی نفس و سرفه خلط دار شوند، باید مجدد به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت توسط فرد بیمار و اطرافیان وی، افزود: شست و شوی مداوم دست و رعایت بهداشت فردی، مهمترین نکته برای جلوگیری از انتقال بیماری تلقی می شود.

مردانی فوق تخصص عفونی با بیان اینکه مرطوب کردن محیط با استفاده از دستگاه های بخور، اثری در جلوگیری از انتقال کرونا ویروس ندارد، گفت: بهترین راه برای پاکیزه نگه داشتن هوای محیط های سرپوشیده باز گذاشتن پنجره ها در ساعاتی از شبانه روز و تهویه مناسب است.

وی با بیان اینکه تغییر دمای هوا در جلوگیری از انتشار ویروس موثر است، توضیح داد: از آنجایی که با گرم شدن هوا تجمعات در محیط‌های سرپوشیده کمتر می‌شود، انتقال بیماری از افراد به یکدیگر کاهش می‌یابد.

بیش از اپیدمی کرونا با اپیدمی ترس از کرونا رو به رو هستیم

 مردانی با اشاره به نگرانی افراد نسبت به ابتلا به بیماری کرونا، تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر با اپیدمی ترس و وحشت رو به رو هستیم نه اپیدمی بیماری؛ بسیاری از افراد یک عطسه و علامت خفیف را دلیل ابتلایشان به کرونا تلقی می‌کنند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توصیه کرد: مردم باید سعه صدر داشته باشند، به اخبار رسمی و توصیه‌های پزشکان متخصص توجه کنند تا با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی مشکلی برایشان ایجاد نشود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا بیماری مردم جلوگیری از انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۴۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با جوندگان شهری با راهکارهای جدید شهرداری مشهد

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و امینی شهرداری مشهد از آغاز فرآیند مطالعاتی شناخت تنوع گونه‌ای جوندگان آفت شهری و حاشیه شهر و ارائه راهکارهای نوین مبارزه تلفیقی با آنها برای اولین بار در کشور خبر داد. - اخبار استانها -

 محمد پذیرا  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد بیان کرد: جوندگان از جمله موش‌ها، محیط انسانی را به طریق مختلفی تهدید کرده و علاوه بر خسارات بهداشتی و اقتصادی فراوان، میزبان یا منبع بیماری‌های متعددی هستند.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده موش‌ها حدود 35 نوع بیماری مختلف از جمله هاری، طاعون، لپتوسپیروز، حصبه، یرسینیوزیس، تیفوس، تولارمی را به انسان منتقل می‌کنند که این مهم، به‌‌روزرسانی مستمر روش‌های مبارزه و شناخت پیوسته رفتار و عادات این حیوانات باهوش را می‌طلبد.

پذیرا خاطرنشان کرد: در سالیان اخیر با مطالعات علمی و استفاده از روش‌های متنوع در شهر مشهد، تعداد کانون جوندگان از 60 به 8 کانون کاهش پیدا کرده است.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفت: فرآیند مطالعاتی شناخت تنوع گونه‌ای جوندگان آفت شهری و حاشیه شهر و ارائه راهکارهای نوین مبارزه تلفیقی با آنها به صورت ویژه برای اولین بار در مشهد آغاز شده است و با برنامه‌ریزی بلند مدت، کاهش کانون‌های جوندگان شهری و توسعه پایدار بهداشت شهری امکان‌پذیر خواهد شد.

وی از شهروندان خواست با سالم‌سازی محیط و تخلیه نکردن باقیمانده مواد غذایی در معابر و جوی‌های آب، در مبارزه با این جوندگان نقش ایفا کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • کفش هوشمندی که به کمک افراد آلزایمری می‌آید
  • آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • حمله افراد ناشناس به کارشناسان اورژانس اهواز
  • ۶ ریزمغذی موثر در جلوگیری از ریزش مو
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکارهای جدید شهرداری مشهد
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد