Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل رنجبر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این جشنواره در گروه‌های دانش‌آموزان دارای آسیب شنوایی، بینایی، چند معلولیتی، اتیسم و نیاز ویژه ذهنی  برگزار شده که از  ۲۶ بهمن جاری آغاز وتا پایان فروردین سال آینده با محوریت تمامی دروس ادامه دارد.

وی افزود: معلمان شاغل در پایه‌های مختلف تحصیلی پیش دبستان، ابتدایی، متوسطه دوره اول پیش حرفه‌ای و دوره دوم حرفه‌ای مدارس مستقل و ضمیمه شهری و روستایی شهرستان‌ها ومناطق تابعه می‌توانند طرح‌های خود را به دبیرخانه این جشنواره واقع در واحد آموزش اداره آموزش وپرورش استثنایی استان ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: دست سازه.ها در آموزش برخی مفاهیم که ارائه آنها به صورت توضیحات کلامی، نمادین و یا تصویری مبهم است می‌توانند جایگزین ارزشمندی برای رفع نیازمندیها و کمبودهای امکانات کمک آموزشی وپیشبرد اهداف عالیه آموزشی وپرورشی باشند.

وی یادآور شد: اغلب این دست سازه‌ها از مواد بازیافتی، در دسترس، ساده و ارزان تهیه شده و با ایجاد انگیزه و فراهم کردن زمینه مشارکت دانش‌آموزان در فرآیند تدریس باعث افزایش سطح کیفی آموزش، رشد خودشکوفایی و تفکر خلاق، افزایش اعتماد به نفس وکسب مهارت برای زندگی آینده در دانش آموزان می‌شود.

رنجبر تسهیل امر آموزش همراه با ایجاد نشاط، عملی کردن فرآیند یاددهی– یادگیری وخارج کردن آن از حالت انتزاعی، غنای برنامه درسی وتعمیق یادگیری را از اهداف اصلی برگزاری نهمین جشنواره ساخت وسایل کمک آموزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه اعلام کرد.

هشتمین دوره این جشنواره با شرکت ۱۲۰ نفر از معلمان مدارس استثنایی برگزار و ۷۶ طرح کمک آموزشی از ۱۰ شهرستان ومنطقه تابعه استان بعنوان منتخب برگزیده شد.


  

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا آموزش و پرورش اعتماد به نفس دانش آموزان شهری و روستایی مدرسه انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی

مهدی مروج گفت: میزان تعهد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان در مراکز و آموزشگاه‌های مرتبط شهرستان گناباد طی سال گذشته ۲۴ هزار نفر ساعت بود ولی به ۹۰ هزار نفر ساعت افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به رشد ۲۰۴ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گناباد طی سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: میزان تعهد دانشجویان از فراگیری آموزش‌های فوق ۱۲ هزار نفر ساعت بود در حالی که ۲۴ هزار و ۴۷۱ نفر ساعت محقق شد.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد گفت: میزان تعهد آموزش‌های رشته‌های فنی و حرفه‌ای زنان سرپرست خانوار این شهرستان هم طی سال گذشته پنج هزار نفر ساعت بود در حالی که ۱۲ هزار و ۹۷۹ نفر ساعت و ۲۶۰ درصد بیشتر از تعهد، دوره‌های آموزشی برگزار شد.

مروج با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای معتادان بهبودیافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، افراد دارای معلولیت و زندانیان شهرستان گناباد علت آن را کاهش نیازسنجی و تقاضای سازمان‌ها و ادارات متقاضی و علاقه مندی این افراد و یا کمبود مربی و نیروی انسانی برای آموزش این بخش برشمرد.

وی ادامه داد: ۴۱۸ هزار و ۴۳۱ نفر - ساعت آموزش برای متقاضیان مهارت آموزی شامل ساکنان مناطق روستایی، سربازان وظیفه، آسیب دیدگان اجتماعی (خانواده‌های آسیب دیده از اعتیاد)، زنان خانه دار، دانش آموختگان دانشگاهی، معتادان بهبود یافته، شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، دانش آموزان، دانشجویان، زندانیان ندامتگاه، افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار در ۱۴ گروه هدف آموزشی در گناباد برگزار شد.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد گفت: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر روان سازی کسب و کار بخش خصوصی ۲۴۸ هزار و ۴۶۶ نفر - ساعت از مجموع آموزش‌های سال گذشته در گناباد در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای خصوصی ارایه شد.

مروج افزود: از مجموع ۲ هزار و ۹۷۲ نفر که پارسال در آزمون‌های فنی و حرفه گناباد شرکت کردند هزار و ۴۹۵ نفر موفق به کسب گواهینامه مهارت شدند و ۴۷۲ نفر نیز در آزمون‌های اصناف شرکت و موفق به کسب گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای شدند.

وی اضافه کرد: برای نخستین بار ۴۰ نفر از مهارت آموختگان فنی و حرفه‌ای برتر گنابادی که طی پنج سال قبل پس از کسب مهارت‌های لازم، کارآفرین شده و برای تعدادی دیگر شغل ایجاد کرده بودند قدردانی شد.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد از راه اندازی ۱۲ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای جدید طی سال گذشته در شهرستان گناباد خبر داد.

مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد یکی از مراکز قدیمی این شهرستان در سال ۱۳۵۳ با نام صندوق کارآموزی فعالیت خود را آغاز کرد.

این مرکز هم اکنون دارای چهار مرکز آموزشی ثابت مخصوص زنان و مردان و امکانات و تجهیزات در رشته‌های مهارتی از جمله کارگاه اتومکانیک، کارگاه خودرو‌های سنگین و نیمه سنگین، کارگاه برق خودرو، کارگاه plc برق، جوشکاری، تاسیسات، سفال، چوب، گوهرتراشی، رباتیک، شبکه هوایی، جاجیم، صنایع غذایی، معرق و منبت است.

افزون بر ۳۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در شهرستان گناباد نیز در رشته‌های هنر‌های تجسمی، صنایع غذایی، طراحی، فناوری اطلاعات، معماری ساختمان، امورمالی و بازرگانی، خدمات آموزشی، کامپیوتر، حسابداری، عمران، مدیریت خانواده، خیاطی و رباتیک فعالیت دارند.

مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • دیدار فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت با دانش آموزان استثنایی گیلان
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی
  • جداسازی طیف اوتیسم از گروه کم توان ذهنی/متناسب سازی محتوای درسی برای دانش آموزان اوتیسم+فیلم