Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-ویروس کرونا حدود یک هفته‌ای است که به صورت جدی به ایران وارد شده و این موضوع بر بازارهای اقتصادی به ویژه خرده و عمده فروشی کالا تاثیر گذاشته است که دست فروشان مترو نیز از کاهش تقاضا بی نصیب نبوده‌اند و در سوی دیگر بازار خرده فروشی قیمت میوه و سبزه رشد داشته است.

 در چند وقت اخیر بیماری کرونا در سطح جهانی شیوع پیدا کرده و حتی بازارهای جهانی همچون بورس های بسیاری از کشورها را تحت تاثیر قرار داده و در برخی موارد به تعطیلی کارخانجات منجر شد که با ورود این ویروس به ایران، شرایط فعالیت داروخانه‌ها و واحدهای عرضه محصولات بهداشتی به شدت رونق پیدا کرد، اما این تمام ماجرا نیست زیرا در سوی دیگر بازار، واحدهای خرده فروشی و عمده فروشی تحت الشعاع ویروس کرونا قرار گرفته اند و کسادی در بازارهای مختلف همچون فروشگاه های مواد غذایی، شیرینی فروشی‌ها مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما قبل از اشاره به واحدهای فروشگاهی، حضور در مترو تهران نشان دهنده آن خواهد بود که میزان حضور افراد به شدت در مترو کاهش یافته و بسیاری از افراد در چند روز اخیر از مترو استفاده نمی کنند، به نظر می رسد این کاهش جمعیت در مترو در کسب و کار دست فروشان مترو نیز تاثیرگذار بوده است زیرا تعداد آن ها کاهش یافته است.

در گذشته در مترو تهران و کرج دست فروشان هر آنچه که جابه جایی آن آسان است را عرضه می کردند از این موارد می توان به مسواک، خمیردندان، کرم دست، جوراب، آدامس، دفتر نقاشی، خودکار، باطری، پیراشکی داغ، آب معدنی و ... اشاره کرد، البته ناگفته نماند در قسمت بانوان محصولات آرایشی و بهداشتی نیز عرضه می‌شد. اما در روزهای اخیر محصولات دست فروشان به آدامس و جوراب های مردانه خلاصه می شود و محمد که جوانی بیست و چند ساله است در مورد شرایط کاری و تاثیر کرونا بر کسب و کار آن ها می گوید، در روزهای اخیر با کاهش میزان استفاده افراد از مترو، میزان فروش ما کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کرده و هرچه به ساعات پایانی روز و هفته نزدیک می شویم علاقه مردم برای خرید کمتر می شود و این در حالی است که حتی قیمت ها را کاهش دادیم اما مردم به خرید ترغیب نمی شوند.

وی بیان می کند در روزهای گذشته برخی از دست فروشان مترو به عرضه ماسک و دستکش روی آورده‌اند و برای فروش بیشتر از مترو خارج شده و در ورودی‌های مترو مستقر شده‌اند.

حال اگر از مترو تهران خارج شده باشید و گذری در سطح شهر داشته باشید متوجه خواهید شد که نسبت به روزهای گذشته حجم تقاضا برای خرید شیرینی کاهش یافته و بر میزان تقاضا در واحدهای میوه فروشی افزایش یافته است، این افزایش تقاضا مرتبط با توصیه‌های پزشکی بوده و میوه‌هایی همچون کیوی، پرتقال آبگیری، نارنگی و هویج از پرفروش ترین میوه های سطح شهر است. البته به نظر می رسد با افزایش تقاضا برای این دست میوه ها که دارای ویتامین بوده و در افزایش قدرت ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، رشد قیمت به ثبت رسیده است.

بررسی ها از سطح شهر گواه آن است که هر کیلو نارنگی بندری ۲۲ هزار، پرتقال خونی ۱۵ هزار، پرتقال شمال ۱۲ هزار، پرتقال جنوب ۱۸ هزار، لیموشیرین ۱۹ هزار، کیوی ۲۰ هزار و هویج ۸ هزار تومان است که قیمت مصوب میدان میوه و تره بار هر کیلو نارنگی بندری از ۷ تا ۱۱ هزار، پرتقال خونی ۳.۵ تا ۵.۵ هزار، پرتقال شمال ۲.۵ تا ۵.۵ هزار،   پرتقال جنوب ۴ تا ۱۰ هزار، لیموشیرین ۴ تا ۷.۵ هزار، کیوی ۴.۵ تا ۱۰ هزار، هویج ۱ تا ۲.۵ هزار تومان اعلام شده است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دست فروشان ۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲۲ تهران گفت: با توجه به لزوم ارائه خدمات مطلوب به شهروندان در حوزه حمل و نقل عمومی و با پیگیری‌های مکرر این معاونت از شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، ناوگان اتوبوسرانی در بخش خصوصی و ملکی شرکت واحد اتوبوسرانی افزایش یافت.

فرهاد خدابخشی افزود: افزایش ناوگان اتوبوسرانی منطقه همزمان با نوسازی ناوگان صورت گرفته است که این افزایش ناوگان منجر به کاهش سر فاصله اعزام ناوگان خطوط و کاهش زمان انتظار مسافر در ایستگاه‌ها و به دنبال آن افزایش رضایت‌مندی شهروندان می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۲۲ گفت: براین اساس خطوط اتوبوسرانی ۴۳۵ از مترو ایران خودرو به پایانه شهید باقری با ۹ دستگاه مینی بوس، خط ۳۲۵ از پایانه شهید باقری به مترو چیتگر با ۷ دستگاه اتوبوس، خط ۳۲۴ از پایانه شهید باقری به استادیوم آزادی با ۵ دستگاه اتوبوس و خط ۳۲۶ از مترو چیتگر به پایانه همت-شریعتی با ۹ دستگاه اتوبوس تقویت شدند.

دیگر خبرها

  • نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • آخرین وضعیت پلمب شیرینی فروشی قدیمی در خیابان انقلاب/ عکس
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران
  • بیشترین نارضایتی مردم از خودرسازان چیست؟ | ویدئو
  • رسیدگی به ۲ هزار شکایت از خودروسازان در شورای رقابت