Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲ عضو هیأت داوران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اشتباه خود در نادیده گرفتن بازی جواد عزتی و هادی حجازی‌فر اذعان کردند.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، فریدون جیرانی و مازیار میری دو عضو هیات داوران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در برنامه کافه آپارات به نادیده گرفتن بازی جواد عزتی در «شنای پروانه» و هادی حجازی‌فر در «آتابای» اذعان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 میری در این برنامه گفت: ما دوتا اشتباه در داوری کردیم و آن نامزد نشدن جواد عزتی «شنای پروانه» و هادی حجازی فر «آتابای» بود که ما این دو نفر را باید نامزد می کردیم و اشتباه کردیم. دلایلش بین ماست اما باید گفتگو می کردیم و اینها را نامزد می کردیم. 

در بخش دیگری از برنامه فریدون جیرانی گفت: «من متاسفم که «آتابای» جایزه نگرفت» که مازیار میری در پاسخ به او گفت: «همه می‌دانیم چرا نگرفت! حیف که ما قول و قرار می گذاریم هر آنچه در اتاق هست بسته می ماند و من از بعضی داورها گله مندم که بعضی گفت و گوها بیرون آمده».

 این صحبت‌ها با واکنش ابراهیم داروغه‌زاده در توییتر همراه شد و دبیر جشنواره فجر نوشت: اختلاف نظر در داوری ها طبیعیه و کاندیداهای هر بخش هم جز در موارد خیلی خاص حداکثر ٥ نفر. اضافه شدن دو کاندیدای بازیگری، یعنی حذف دونفر از کاندیداهای اعلام شده که همین موضوع کار را سخت میکرد. ولی آنچه مسلم است برندگان نهایی با رای قاطع داوران انتخاب شدند.

به گزارش فارس، پیش‌تر عنوان شده بود ممانعت سعید راد موجب کاندیدا نشدن جواد عزتی شده است. 

* روایت نادیده از شهیدی که ۱۰ هزار «مین» را خنثی کرد

فیلم مستند «زمین می‌لرزد» به کارگردانی عادل انیسی و محمدجواد رحیمی با روایتی دیده نشده از شهید ابراهیم خلیلی که در جریان جنگ سوریه بیش از ده هزار مین را خنثی کرد، آماده نمایش شد.

دو سال قبل داعش در هنگام عقب نشینی از منطقه بحرالسد در شمال شرق سوریه بیش از صد هزار مین ضد نفر در زمین جاسازی کرد و جان صدها هزار نفر از مردم سوریه در خطر قرار گرفت و فرماندهی شجاع از لشکر 27 محمد رسول الله توانست قبل از شهادت با کمک نیروهای خود بیش از ده هزار مین را خنثی کند.

مستند «زمین می‌لرزد» روایتی از شهید ابراهیم خلیلی از فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسول الله است که همراه با نیروهایش با حضور در سوریه به پاکسازی مناطق تحت کنترل داعش از وجود مین‌های ضد نفر پرداختند. در این فیلم برای اولین بار نشان داده می‌شود که نیروهای ایرانی در شرق حلب و در ۸ دقیقه‌ای خط مقدم نبرد با داعش چگونه به کمک مردم سوریه شتافتند و زمین را از غرش مین‌های داعشی در زیر پاهای مردان و زنان و کودکان سوری نجات دادند.

فیلمبرداری فیلم مستند «زمین می‌لرزد» در شرایط بسیار سخت جنگی به مدت یکهفته با محوریت شهید ابراهیم خلیلی در نزدیک‌ترین منطقه به خط مقدم نبرد با داعش در شرق حلب انجام شد و پس از 4 ماه تدوین آماده نمایش شد.

فیلم مستند «زمین می‌لرزد» به کارگردانی مشترک عادل انیسی و محمدجواد رحیمی و تهیه کنندگی مهدی مطهر تولید شده در خانه مستند و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است.

* اطلاعات ارزشیابی هنرمندان سینما منتشر شد

در راستای سیاست شفاف‌سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در چارچوب قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، دفتر نظارت بر مراکز، مشاغل و مجامع سازمان سینمایی اطلاعات ارزشیابی هنرمندان سینما را منتشر کرد.

 جزییات اطلاعات ارزشیابی هنرمندان سینما بر اساس نام و نام خانوادگی، رشته، درجه هنری و تاریخ تنظیم شده است.

ارزشیابی هنری سینماگران بر اساس رشته تخصصی ارزیابی و معادل آن درجه هنری یک تا پنج به متقاضیان اعطا می‌شود.

درجه هنری که در پنج سطح ارزشیابی می‌شود شامل درجه یک معادل دکتری، درجه دو معادل فوق لیسانس، درجه سه معادل لیسانس، درجه چهار معادل فوق دیپلم و درجه پنج معادل دیپلم است.

برای دیدن این جدول می‌توانید روی این لینک کلیک کنید.

انتهای پیام/​

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر ناداوری جواد عزتی هادی حجازی فر زمین می لرزد جواد عزتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عباس حسین نژاد دبیر جشنواره با اشاره به استقبال خوب در این دوره به خبرنگار ما گفت : ۱۱۲۹ اثر در پنج بخش به جشنواره رسیده است .
این جشنواره ۱۱ اردیبهشت در فومن برگزار می شود و آثار رسیده  به این جشنواره در بخش های داستان ،شعر طنز ، چند رسانه ای ، نثر طنز و کاریکاتور است؛ که در هر بخش ۴ اثر برگزیده خواهند شد.
دبیر جشنواره ، اصلاح گری اجتماعی را هدف طنز بیان کرد و گفت : بیشترین آثار رسیده برای تهران ، اصفهان ،فارس ،قم و خراسان رضوی است.

دیگر خبرها

  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • «احمد» در هند جایزه گرفت
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • نمایش «ملودی» در جشنواره انیمیشن «ورونژ»