Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-23@15:02:17 GMT

مبارزه با کرونا در اتوبوس های پایتخت

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۵۸۵۰

مبارزه با کرونا در اتوبوس های پایتخت

همشهری آنلاین- زینب زینال زاده: اکنون حدود ۵ هزار ۸۶۲ دستگاه اتوبوس در تهران وجود دارد و روزانه هزاران نفر از این وسیله حمل و نقل عمومی برای جابه جایی استفاده می‌کنند. وجود افراد مبتلا به ویروس کورونا و تماس این افراد با بخش‌های مختلف اتوبوس‌ها و حضورشان در کنار سایر مسافران می‌تواند خطرناک باشد. بنابراین «محمود ترفع» مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در وهله اول از افراد مبتلا به کورونا خواست برای تردد از این وسیله نقلیه عمومی استفاده نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: « افرادی که مشکوک به کرونا و کسانی که علائم سرماخوردگی دارند در صورت امکان از وسایل حمل و نقل عمومی به ویژه اتوبوس استفاده نکنند و اگر بنا به دلایلی مجبور به این کار هستند حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند.» 


او در مورد ضرورت ضد عفونی کردن اتوبوس‌ها گفت: « روزانه هزاران مسافر از اتوبوس استفاده می‌کنند که ممکن است بدون اینکه مطلع باشند ناقل بیماری باشند. برای تأمین سلامت مسافران ضد عفونی کردن اتوبوس‌ها در دستور کار قرار گرفته و هر شب اتوبوس‌ها ضد عفونی می‌شود.»
ترفع ادامه داد: « با شیوع بیماری کورونا عملیات ضد عفونی کردن اتوبوس‌ها شبانه روزی شد و بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت شست و شوی اتوبوس‌ها مستمر در ابتدا و انتهای خطوط انجام می‌شود.»
مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران به اقدامات پیشگیرانه در ناوگان اتوبوسرانی هم اشاره کرد و گفت: «پوسترهای آموزشی حاوی اطلاعات پیشگیرانه و رعایت بهداشت فردی در اتوبوس‌ها نصب شده است. همچنین از نمایشگرهای آل ای دی اتوبوس‌های بی آرتی پیام‌های پیشگیرانه پخش می‌شود.» 

مردم چه می‌گویند

با لغو طرح ترافیک و استفاده از خودروهای شخصی و همچنین تعطیلی مراکز علمی و آموزشی باز هم اتوبوس‌ها مملو از جمعیت است و مردم برای رفت و آمد ترجیح می‌دهند از وسیله نقلیه عمومی استفاده کنند. با اقداماتی هم که مسئولان ناوگان اتوبوسرانی در ضد عفونی کردن اتوبوس‌ها انجام داده‌اند در چنین روزهای پرالتهابی مردم با خیالی آسوده از این ناوگان عمومی استفاده می‌کنند.
«رقیه آزادی» به قول خودش مسافر همیشگی اتوبوس است. او با ابراز رضایت از عملکرد مسئولان شرکت اتوبوسرانی گفت: « در جراید خواندم هر شب اتوبوس‌ها ضدعفونی می‌شود.  این کار خوبی است و نشان می‌دهد که مسئولان نگران سلامتی مردم هستند. در کنار این کارها خود مسافران هم باید رعایت کنند و اگر علائم بیماری دارند به خاطر خودشان و سایر مردم از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نکنند.»
«پرهام حسینی» مسافر خط ۷ بی آر تی با انتقاد از مسافران گفت: « عملکرد مسئولان در ضد عفونی کردن اتوبوس‌ها تاثیری در کاهش ابتلا به ویروس کرونا ندارد. وقتی مسافران رعایت نمی‌کنند و با دست‌های آلوده بخش‌های مختلف اتوبوس را لمس می‌کنند تا انجام عملیات ضد عفونی قطعاً صدها نفر دستشان به بخش‌های آلوده می‌خورد. در کنار این کارها بهتر است دستکش‌ یک‌بارمصرف هم در ایستگاه‌ها توزیع شود تا میزان انتقال ویروس کورونا به حداقل برسد.» 

کد خبر 487195 برچسب‌ها كروناويروس همشهری محله اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس همشهری محله عمومی استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سید محمد مهدی تقوی افرود: در کشور بالغ بر هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشت که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.   مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اضافه کرد: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو، از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند، لذا سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می‌باشد، اقدام کرده است.   تقوی خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.   این مسئول گفت: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.   وی خاطرنشان کرد: در روش دوم نیز بهره بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت ۵ سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد و در صورت نیاز به بروزرسانی خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.   مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین افزود: در روش سوم بهره بردار می‌تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می‌تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران