Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا راضی زاده معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از راه‌اندازی ۶۲۰ طرح اشتغالزایی اجتماع‌محور در صومعه‌سرا و تالش خبر داد و گفت: افتتاح این تعداد طرح اشتغالزایی، ایجاد ۱۸۶۰ شغل را در مناطق محروم و روستایی این شهر‌ها به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا راضی زاده ادامه داد: طرح‌های اشتغالزایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در ۲۵ روستای صومعه‌سرا و تالش به بهره‌برداری رسیده یا در شرف راه‌اندازی است.

وی خاطرنشان کرد: از ۶۲۰ طرح اشتغالزایی اجتماع‌محور مذکور، ۲۶۶ طرح به بهره‌برداری رسیده و ۳۵۴ طرح دیگر نیز در دست اقدام است.

به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، گیلان از جمله استان‌هایی است که امسال و برای اولین مرتبه تحت پوشش فعالیت‌های اشتغالزایی این بنیاد قرار گرفته است.

راضی زاده اظهار داشت: ۸ مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت در گام اول، ۶۲۰ طرح اشتغالزایی را در ۲۵ روستای صومعه‌سرا و تالش ایجاد کرده‌اند یا در دست اجرا دارند.

وی از اختصاص ۵۸۰ میلیارد ریال برای راه‌اندازی این طرح‌ها خبر داد و افزود: پرورش دام سنگین، بلدرچین، مرغ، زنبور عسل و مشاغل فنی و خدماتی بیشترین سهم را از شغل‌های ایجاد شده در صومعه‌سرا و تالش به خود اختصاص می‌دهند.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت درباره فعالیت‌های اشتغالزایی این بنیاد در سال آینده در استان گیلان نیز توضیح داد: سال ۹۹ علاوه بر ادامه اقدامات در صومعه‌سرا و تالش، شهر رشت و حومه‌اش نیز تحت پوشش فعالیت‌های بنیاد برکت قرار خواهند گرفت.

راضی زاده ادامه داد: با توجه به معضلات اجتماعی و آسیب‌پذیر بودن حومه شهر رشت، برنامه‌های ویژه‌ای برای ایجاد فرصت‌های کسب و کار در این مناطق در دستور کار است.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با توجه به درخواست متقاضیان، ایجاد فرصت‌های شغلی را در دستور کار قرار می‌دهد و شغلی را به کارآفرینان تحمیل نمی‌کند و طرح‌های اشتغالزایی برکت با توجه به پتاسیل‌ها و ظرفیت‌های محلی هر منطقه ایجاد می‌شود.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تا به امروز یک‌هزار و ۱۸۹ طرح شامل توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی و فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۵۱۹ میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان گیلان به بهره‌برداری رسانده است یا در دست اقدام دارد. این بنیاد همچنین با هدف ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار، محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم و کم‌تر برخوردار کشور راه‌اندازی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد برکت کسب و کار اشتغالزایی اجتماع محور اجتماع محور بنیاد برکت صومعه سرا و تالش راه اندازی راضی زاده فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۶۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • برکت عمر انسان در سایه عمل حسنه است
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • «امنیت» و «تجارت» محور رایزنی ایران و پاکستان
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی