Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@06:27:43 GMT

ملایی: می‌خواهم با مغولستان در المپیک طلا بگیرم

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۶۶۴۶

ملایی: می‌خواهم با مغولستان در المپیک طلا بگیرم

روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه در گزارشی درباره سعید ملایی می‌گوید او با اینکه تابعیت مغولستان را پذیرفته ولی در آلمان زندگی می‌کند و از رویای خود برای کسب مدال المپیک صرفنظر نکرده.

به گزارش "ورزش سه"، سعید ملایی که قبل از ترک ایران به خاطر شرایط خوبی که برای خودش در رنکینگ جهانی رقم زده بود، سهمیه حضورش در المپیک 2020 قطعی بود، بعد از ترک ایران نتوانسته موفقیت‌های خود را در فاصله چند ماه مانده به المپیک تکرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این جودوکار ایرانی که حالا تابعیتی مغولستانی دارد، در ابتدا با پرچم فدراسیون جهانی و سپس با پرچم این کشور نتوانسته در تورنمنت های بین المللی و رنکینگ دار بین نفرات برتر قرار بگیرد.
ملایی با توجه به حذف در مراحل اولیه در 3 مسابقه اخیر، افت فاحشی در رنکینگ جهانی داشته و از رنک یک به رده چهارم سقوط کرده؛ ضمن اینکه فاصله او با 2 نفر اول نزدیک به 3 هزار امتیاز است.


روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه با انتشار گزارشی درباره سعید ملایی درباره داستان پرحاشیه او در ماه‌های اخیر و شرایط فعلی‌اش اطلاعات جدیدی در اختیار خوانندگان خود گذاشته است.

 

فرانکفورتر آلگماینه با اشاره به کنفرانس خبری مولایی که روز دوشنبه از طرف فدراسیون بین‌المللی جودو در هتلی در آلمان برگزار شده بود از قول سعید مولایی نوشت: "حس و حال خوبی دارم. در این مدت خیلی تمرین کرده‌ام و در چند رقابت خوب هم شرکت داشته‌ام. رویای من این است که به عنوان عضو تیم مغولستان در المپیک شرکت کنم و مدال بیاورم".
داستان ملایی پاییز سال گذشته و در جریان حضور او در جام جهانی 2019 توکیو خبرساز شد. در نهایت ملایی از بازگشت به ایران خودداری کرد و سپس با دریافت تابعیت مغولستان به تیم ملی جودوی این کشور پیوست.

 

ملایی در این باره گفت:" اتفاقاتی که در ژاپن افتاد برای من خیلی دشوار بود. نمی‌دانستم چکار باید بکنم. خیلی ترسیده بودم. دیگر نمی‌توانستم افکارم را کنترل کنم و با چنین شرایطی روی تشک رفتم و مبارزه کردم".
ملایی که از دسامبر گذشته با پرچم مغولستان در رقابتهای جودو شرکت می‌کند به خبرنگاران گفت:" من هرگز هیچ چیز بدی راجع به ایران نگفته‌ام. من سیاسی نیستم. من خودم را ایرانی حس می‌کنم و به آن افتخار می‌کنم. ولی من ورزشکار هم هستم".

 

با اینکه سعید ملایی همچنان امیدوار است به رویای دیرینه خود یعنی مدال المپیک دست پیدا کند. گویا با همکاری فدراسیون جهانی این جودوکار ایرانی منعی برای مبارزه با پرچم مغولستان در المپیک ندارد و می‌تواند در توکیو مبارزه کند، اما افت اخیر او باعث شده تا کمی از رویاهایش دور شود.

جودو سعید ملایی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: جودو سعید ملایی سعید ملایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۶۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک

به گزارش قدس آنلاین، از زمانی که فدراسیون جهانی دوومیدانی رکوردهای ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را اعلام کرد مشخص شد دوومیدانی کاران ایران برای حضور در المپیک کار سختی در پیش خواهند داشت. با توجه به تغییر و تحولات زیادی هم که در یک سال گذشته در این فدراسیون رخ داد و در حال حاضر نیز فدارسیون با سرپرست اداره می شود به نظر می‌رسد جامعه دوومیدانی منتظر نماینده‌های زیادی از این رشته در پاریس نیست.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی ۱۸۱۰ دوومیدانی‌کار شامل ۹۰۵ مرد و ۹۰۵ زن در این رویداد شرکت می‌کنند که در مسابقات انفرادی از هر کشور حداکثر ۳ ورزشکار، در مسابقات تیمی از هر کشور حداکثر ۲ تیم و در مسابقات امدادی نیز از هر کشور فقط یک تیم می‌توانند به رقابت با حریفان بپردازند.

در حال حاضر حسن تفتیان و حمیده اسماعیل نژاد در دوی سرعت، حسین رسولی در پرتاب دیسک، مهدی صابری در پرتاب وزنه و مهدی پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر با مانع ورزشکارانی‌اند که شانس این را دارند مسافر پاریس شوند ولی با این حال هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند. این ملی پوشان در حال حاضر به دنبال کسب ورودی بازی‌های المپیک از طریق رنکینگ جهانی هستند.

دوی‌های سرعت

فرزانه فصیحی تنها ورزشکاری است که تا این لحظه سهمیه خود را قطعی کرده است. این دونده اخیرا در ماده ۶۰ متر در مسابقات داخل سالن آسیا با کسب مدال طلا افتخار آفرینی کرد و برای دومین بار ورودی بازی‌های المپیک را به دست آورد. فصیحی پیش از این نیز از طریق وایلد کارت به المپیک توکیو اعزام شده است. این بانوی دونده در حال حاضر برای تمرین و کسب آمادگی جهت حضور موفق در پاریس به دنبال مسابقه و اردو در اروپاست.

در دوی سرعت بانوان حمیده اسماعیل نژاد هم حضور دارد اما او هم تا کسب ورودی المپیک راه سختی را در پیش دارد. این دونده سرعتی ایران در حال حاضر رنکینگ ۸۲ جهان را دارد و باید برای رسیدن به المپیک در مسابقاتی که امتیازهای بالایی دارد حضور پیدا کند.
حسن تفتیان در دوی ۱۰۰ متر بهترین دونده چند سال اخیر ایران است اما با توجه به رکوردی که او اخیرا در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به ثبت رساند کار این نماینده ایران برای کسب ورودی المپیک سخت خواهد بود. تفتیان در حال حاضر رنکینگ ۴۷ جهان را در اختیار دارد و فعلا تمریناتش را در تهران پیگیری می کند.

دوی با مانع

با توجه به وضعیت دوومیدانی ایران در این ماده مهدی پیرجهان تنها ورزشکاری است که شانس کسب سهمیه المپیک را دارد. پیرجهان در حال حاضر رنکینگ ۳۷ جهان را در اختیار دارد، این دونده پیش تر هم برای المپیک توکیو از طریق رنک جهانی موفق به کسب سهمیه شده بود که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از اعزام به این بازیها جام ماند. گفته می شود پیرجهان برای کسب سهمیه از فدراسیون مجوز حضور در مسابقات یونان و آلمان را دریافت کرده است و درکنار این قرار است در مسابقات داخلی نیز شرکت کند.

پرتاب دیسک

حسین رسولی با توجه به مدالی که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد در حال حاضر پر امید ترین پرتابگر ایران برای رسیدن به ورودی المپیک به شمار می رود. ورودی تعیین شده در ماده پرتاب دیسک برای بازیهای المپیک ۶۷ متر است این در حالی است که ۶۲.۰۴ آخرین و بهترین رکوردی است این پرتابگر ایرانی موفق به ثبت آن در بازی‌های آسیایی شده است. رسولی حالا باید از طریق رنکینگ جهانی ورودی بازیهای المپیک را کسب کند. پرتابگر طلایی ایران در بازیهای آسیایی در آخرین رنکینگ جهانی اعلام شده در جایگاه ۵۲ قرار دارد و باید دید آیا در نبود احسان حدادی که در ادوار گذشته المپیک تنها نماینده ایران در ماده بوده او می تواند جایگزین نایب قهرمان المپیک لندن باشد.

پرتاب وزنه

مهدی صابری از معدود ورزشکارانی است که شانس کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی را دارد. او در حال حاضر در رنکینگ ۳۷ جهان ایستاده است. پرتابگر وزنه ایران اخیرا در مسابقات داخل سالن آسیا هم موفق به کسب مدال برنز شد. صابری در حال حاضر در مشهد و زیر نظر مربی شخصی‌اش تمرین می‌کند.

در حال حاضر که کمتر از ۱۰۰ روز به آغاز بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس زمان مانده است؛ ملی پوشان ایران فرصت کمی برای کسب ورودی به این بازیها دارند هز چند که آنها تمرینات خود را زیر نظر مربی اختصاصی خود پیگیری می‌کنند اما بدون شک با این شرایط این ۵ دونده برای رسیدن به پاریس باید تلاش خود را دو چندان کنند و فدراسیون هم برنامه مناسبی را برای اعزام آنها به مسابقات با امتیاز بالا در نظر بگیرد.

کاروان دوومیدانی ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط ۴ ورزشکار به نام‌های احسان حدادی، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی و مهدی پیرجهان سهمیه داشت که پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر به دلیل مثبت شدن تست کرونا اعزام نشد، تفتیان در دوی ۱۰۰ متر در همان مرحله مقدماتی حذف شد و به نیمه نهایی نرسید، فرزانه فصیحی در دوی ۱۰۰ متر پس از صعود از دسته‌اش، در مرحله بعد فرصت صعود به نیمه نهایی را از دست داد و حدادی نیز در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک رکورد خوبی را ثبت نکرد و به فینال نرسید.

دیگر خبرها

  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • کشتی ایران می‌تواند در المپیک پاریس 6 مدال طلا بگیرد
  • پائز: قلب بازیکنان را می‌خواهم
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • دیوید تیلور عددی نبود!
  • حقایقی در مورد سیاره آبی
  • الفتی: حمایت فدراسیون و سرمربی تیم ملی از من عالی بود
  • الفتی: ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست/ جایگاه اول کسب سهمیه المپیک را داشتم