Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرنگ دزفولی زاده کارگردان «بی صدا حلزون» درباره حضور جهانی این فیلم و تغییرات احتمالی روی آن در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: در حال آماده سازی و مذاکره با پخش کننده‌ها و عقد قرارداد برای حضور در جشنواره‌های معتبر جهانی هستیم و همچنین  برنامه ریزی برای اکران را انجام می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به بازخورد مختلف مخاطبان، احتمال تغییر و حذف و اضافه‌هایی در این فیلم نسبت به نسخه‌ای که در جشنواره نمایش داده شده  وجود دارد.

گفتنی است «بی صدا حلزون» در بخش رزرو سودای سیمرغ سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و این موضوع اعتراض کارگردان را برانگیخت چرا که معتقد بود پتانسیل حضور در بخش رقابتی را دارد.

این فیلم به موضوع قشر ناشنوایان و مسائلی که آن‌ها با آن درگیر هستند، می‌پردازد و پیش بینی می‌شود در جشنواره‌های خارجی مورد توجه قرار بگیرد.

در «بی صدا حلزون» بازیگرانی مانند هانیه توسلی، محسن کیایی، مهران احمدی، پدرام شریفی و ... حضور دارند و تهیه کنندگی آن بر عهده مرتضی شایسته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای ایران بی صدا حلزون اکران خارجی بی صدا حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتگی گوش را این گونه برطرف کنید

آفتاب‌‌نیوز :

برای تمیزکردن و بازکردن گوش‌ها گزینه‌های مختلفی وجود دارد. بهترین راه‌حل به این بستگی دارد که گوش به چه دلیل گرفته است و کدام قسمت گوش درگیر شده است.

 برای رفع گرفتگی گوش میانی یا گوش خارجی راه‌حل‌های متفاوتی وجود دارد.

گرفتگی گوش میانی

گرفتگی گوش میانی اغلب انسداد لوله‌ای است که وسط گوش را به پشت بینی (شیپور استاش) متصل می‌کند. کودکان بیشتر مستعد ابتلا به عفونت گوش میانی هستند، چون شیپور استاش گوش آن‌ها باریک‌تر است و بیشتر می‌گیرد.

اختلال عملکرد شیپور استاش وقتی رخ می‌دهد که برای مدت طولانی مسدود می‌شود.

گاهی اوقات گوش میانی به‌دلیل گرفتگی بینی می‌گیرد یا عفونت می‌کند. اسپری‌های بینی و ضد احتقان‌های بدون نسخه در کاهش احتقان و تورم بینی موثر است و درنتیجه گرفتگی گوش‌های میانی را از بین می‌برد.

نکاتی درمورد گرفتگی گوش خارجی

گرفتگی گوش خارجی به‌دلیل قرارگرفتن در معرض عوامل خارجی مانند آب حین شنا یا تجمع جرم گوش رخ می‌دهد و موجب عفونت می‌شود. عفوت گوش خارجی ممکن است دردناک باشد. برای درمان این گرفتگی می‌توانید سراغ برخی روش‌های خانگی بروید.

روغن معدنی

برخی افراد هنگام گرفتگی گوش خارجی استفاده از روغن معدنی را تسکین‌دهنده می‌دانند. تجمع جرم گوش باعث گرفتگی گوش‌ها می‌شود و روغن معدنی چاره‌ساز است، زیرا به نرم‌شدن موم یا جرم گوش کمک می‌کند تا راحت‌تر از بین برود.

هیدروژن پروکسید یا کاربامید پراکسید اوتیک

کاربامید پراکسید اوتیک دارویی موثر در درمان گرفتگی گوش خارجی ناشی از تجمع جرم گوش است. هم پراکسید کاربامید اوتیک و هم هیدروژن پروکسید با نرم‌تر کردن جرم گوش به باز کردن گرفتگی گوش کمک می‌کنند.

قطره‌های گوش بدون نسخه

بسیاری از متخصصان مراقبت بهداشتی برای ازبین‌بردن جرم گوش قطره‌هایی را پیشنهاد می‌کنند که نیاز به نسخه ندارند و در دسترس هستند. این قطره‌ها جرم سفت و چسبناک گوش را که ممکن است گیر کند یا به عمق کانال گوش رانده شود، نرم می‌کنند.

شست‌وشوی گوش

به گزارش ایندیپندنت، برخی افراد برای رفع گرفتگی گوش‌هایشان آن‌ها را می‌شویند، یا در خانه یا در مطب پزشک. برای شست‌وشوی گوش آب گرم را با فشار به داخل گوش وارد می‌کنند تا جرم داخل آن نرم شود.

کمپرس گرم یا بخار

در این حالت یا بخار را به داخل گوش وارد می‌کنند یا حوله خیسانده‌شده در آب گرم را را روی گوش قرار می‌دهند و از گرما و رطوبت برای شل کردن جرم گوش و باز کردن گرفتگی آن استفاده می‌کنند.

با این حال در مواردی، چون مشکل شنوایی، تب، ترشح مایع، چرک یا جرم در گوش و عوارضی که بیش از چند روز ادامه دارند یا شدتشان رو به افزایش است، باید به متخصص مراقبت‌های بهداشتی مراجعه کرد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • قاب ماندگار اکران مردمی متفاوت فیلم آپاراتچی در اهواز
  • رونمایی از مستند «قوی‌دل» همزمان با روز جهانی هموفیلی/ فیلم‌های مستند، مهجور هستند
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • نماینده شهرستان‌ها در پایتخت هستیم/بعد از اجرا نمایش همراهتان است
  • اعلام فیلم‌های دوهفته کارگردانان جشنواره کن
  • احتمال ارائه نسخه تازه‌ای از مست عشق برای اکران
  • معرفی داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره فیلم اقوام ایرانی
  • داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • «زنان لجمن» و «خروس» به آمریکا رفتند/ آغاز مراحل فنی «سرخ»
  • گرفتگی گوش را این گونه برطرف کنید