Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@05:59:18 GMT

رئیس دولت لیبی سکوت اتحادیه عرب را محکوم کرد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۹۵۵۱

وی که دولتش مورد تایید سازمان ملل متحد است بعد از دیدار با سفرای کشورهای عربی در شورای حقوق بشر سازمان ملل با صدور بیانیه ای نوشت: "ناتوانی و یا بی تحرکی اتحادیه عرب برای برگزاری یک نشست اختصاصی با هدف بررسی تهاجمات ژنرال خلیفه حفر فرمانده ارتش شرق لیبی به طرابلس پایتخت لیبی به هیچ وجهه توجیه پذیر نیست و محکوم است".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار بین الملل- السراج در حاشیه چهل و سومین نشست این شورا گفت: "مردم لیبی همچنان از سکوت اتحادیه عرب در برابر جنایات حفتر و نیروهایش در حمله به پایتخت یک کشور عربی در رنج بوده و به آن معترض هستند در حالی که این اتحادیه هر بار جلساتی را برگزار می کند که بسیار بسیار بی اهمیت تر از بحران لیبی هستند".

وی در این بیانیه ابراز امیدواری کرد که برخی از کشورهای عربی دوست مردم لیبی بتوانند موضع صحیحی در برابر این جنایات اتخاذ کنند و در نتیجه ثبات سیاسی و اجتماعی هر چه زودتر در این کشور بحران زده استقرار یابد و این امکان پذیر نیست مگر با همکاری و همدلی کشورهای عربی تا با هماهنگی با جامعه جهانی بتوانند حقوق مردم لیبی را تامین کنند".

نیروهای وابسته به ژنرال حفتر از فروردین گذشته به بهانه مبارزه با گروه‌های تروریستی به طرابلس حمله کرده و چندماهی است که کشورهای تاثیرگذار در تحولات لیبی برای پایان دادن به بحران این کشور فعال شده‌اند.

قرار بود مذاکرات سیاسی برای پایان دادن به بحران لیبی امروز در ژنو تحت نظارت سازمان ملل انجام شود که طرف‌های درگیر در جنگ داخلی لیبی بعد از چند دور شکست در مذاکرات صلح از جمله در روسیه و آلمان، شامگاه دوشنبه اعلام کردند که از شرکت در این مذاکرات صلح خودداری می کنند.

ابتدا اعضای پارلمان شرق لیبی در "طبرق" که در کنترل ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش شرق لیبی" قرار دارند دیروز اعلام کردند در مذاکرات صلح با سیاستمداران دولت وفاق ملی لیبی به رهبری "فائز السراج" در ژنو سوئیس حضور نخواهند یافت.

 مقامات دولت وفاق ملی لیبی نیز نیمه شب پریشب با صدور بیانیه ای اعلام کردند که تا زمان به نتیجه نرسیدن مذاکرات نظامی با هدف دستیابی به توافق آتش‌بس دائمی و بازگرداندن امنیت و ثبات به مناطق غیرنظامی در این کشور که دو دور آن تاکنون با موفقیت نسبی برگزار شده بود، در مذاکرات اصلی امروز(چهارشنبه ) که قرار  بود با ابعاد نظامی، سیاسی و اقتصادی برگزار شود، شرکت نمی کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حقوق بشر اتحادیه عرب پارلمان شرق لیبی اتحادیه عرب لیبی خلیفه حفتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال

وزیر نفت عراق اعلام کرد بغداد و اربیل در حال مذاکره در مورد از سرگیری صادرات نفت از شمال این کشور هستند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از عراق نیوز، حیان عبدالغنی وزیر نفت عراق اخیرا اعلام کرده بغداد و اربیل در حال مذاکره در مورد از سرگیری صادرات از شمال این کشور هستند.
عبدالغنی گفت:«ما صادرات نفت از میادین نفتی کردستان عراق را از سر می‌گیریم».
وی اضافه کرد اخیراً قراردادی بین وزارت برق عراق و یک شرکت فعال در بخش گاز این کشور در منطقه کردستان بسته شده است.

وزیر نفت عراق تاکید کرد هدف این قرارداد تسهیل انتقال 100 میلیون فوت مکعب گاز طبیعی است.

اقتصاد و سیاست عراق روی پایه چاه نفتتمدید 5ساله قرارداد صادرات گاز ایران به عراق

عبدالغنی توضیح داد دولت فدرال بغداد از دولت اقلیم کردستان خواسته نفت تولید شده در شمال این کشور را به شرکت بازاریابی نفت عراق (سومو) تحویل دهد تا بتوانند صادرات نفت شمال را از طریق ترکیه از سر بگیرند.
وی گفت:«ما با دولت اقلیم کردستان برای تحویل نفت تولید شده در شمال به سومو صحبت کرده‌ایم تا بتوانیم آن را از طریق بندر جیهان ترکیه و خط لوله‌ای که عراق و ترکیه را با هم متصل می‌کند صادر کنیم».

ترکیه از 25 مارس 2023 صادرات 450 هزار بشکه در روز نفت عراق را از این خط لوله که از منطقه کردستان عراق به بندر جیهان ترکیه می‌رسد، متوقف کرده است.
این تصمیم ترکیه برای توقف صادرات نفت عراق به دنبال رای اتاق بازرگانی بین المللی در پاریس گرفته شد.
طبق این رای، ترکیه باید 1.5 میلیارد دلار غرامت به بغداد به خاطر آسیب‌های ایجاد شده توسط صادرات نفت کردستان بدون اجازه دولت فدرال عراق بین 2014 و 2018، پرداخت می‌کرد.
کردستان در 2013 صادرات مستقل نفت خام را آغاز کرد که از نظر بغداد غیرقانونی بود.
انتهای پیام/42

دیگر خبرها

  • اسرائیل؛ اسم رمز سکوت تاریخی اعراب!
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال
  • آغاز رزمایش چندملیتی «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • ویزای شنگن ۵ ساله برای شهروندان کشور‌های عربی
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اختلاف میان ایران و کشور‌های عربی