Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@17:31:01 GMT

مدیریت پیامدهای اقتصادی ناشی از کرونا بررسی شد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۰۰۳۷

مدیریت پیامدهای اقتصادی ناشی از کرونا بررسی شد

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، در این جلسه دستگاه های مختلف گزارشی از عملکرد خود طی دو هفته اخیر برای عادی‌سازی جریان فعالیت‌های اقتصادی داخلی و خارجی کشور در حوزه‌های مختلف ارائه کردند.

همچنین از جمله این موارد می توان به عادی سازی و اطمینان‌بخشی وزارت بهداشت برای سلامت مسافران و کالاهای ایرانی برای تجارت و صادرات، وجود ذخائر کافی کالاهای اساسی و مورد نیاز جامعه در انبارها و بنادر، عادی شدن روند تجاری در مرزهای مشترک با کشورهای همسایه، تامین مناسب اقلام مورد نیاز بهداشتی و پزشکی برای جلوگیری از گسترش بیماری، تولید و تامین کالاهای مورد نیاز جامعه، سه شیفته شدن فعالیت تولیدکنندگان محصولات غذایی، آشامیدنی، شوینده، مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات پزشکی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه پیشنهادهای دستگاه‌ها برای رفع برخی چالش‌های موجود در دو حوزه خارجی و داخلی مطرح و تصمیمات لازم از جمله استفاده از ظرفیت کمیسیون های مشترک کشورها اتخاذ شد.

همچنین مقرر شد با هدف عادی‌سازی فعالیت‌های اقتصادی و از بین بردن نگرانی‌های مردم، دستگاه‌های مسئول پیشنهادهای لازم را ارائه کرده تا در هماهنگی بین کارگروه اقتصادی، کمیته اطلاع رسانی و بخش بهداشت و درمان، سیاست ها و اقدامات لازم برنامه ریزی و اجرا شود.

در این جلسه اعضای کارگروه سازمان برنامه و بودجه، وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، صنعت معدن و تجارت، کشور، تعاون کار و رفاه اجتماعی، امور خارجه، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و جهاد کشاورزی، دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

 انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی است و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم. 

وی افزود: تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی هستند که بتوانند ظرفیت های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهمترین آن بازارهای بین المللی است.

میرآبادی درباره بازارهای بین‌المللی، توضیح داد: این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می شود سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

میرآبادی بر عرصه‌های بین‌المللی تاکید کرد و گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم درحقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

وی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی بر اهمیت نمایشگاه ایران هلث تاکید کرد و گفت: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است.

وی افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می کنند تلاش نموده تا برغنای نمایشگاه افزوده تا شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

این مسئول حوزه فناوری ادامه داد: یکی دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و الویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود.

میرآبادی در پایان افزود: ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه هست و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده‌ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • اعزام بیش 83 هزار زائر در حج 1403 
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان