Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از اویل پرایس، خبرگزاری رسمی عربستان سعودی اعلام کرد که شرکت آرامکو قصد دارد ۱۱۰ میلیارد دلار برای توسعه میدان گازی جفوره سرمایه‌گذاری کند. برآورد می‌شود ظرفیت این میدان گازی ۲۰۰ تریلیون فوت‌مکعب باشد.

میدان جفوره افزون بر گاز ظرفیت تولید حدود ۴۲۵ میلیون فوت‌مکعب اتان و ۵۵۰ هزار میلیارد مترمکعب مایعات گازی و میعانات گازی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه ذخایر گازی یکی از اولویت‌های ریاض است، زیرا این کشور به دنبال کاهش وابستگی به نفت خام برای تولید برق داخلی است تا بتواند نفت بیشتری صادر کند.

عربستان سعودی قصد دارد ۷۰ درصد برق مصرفی خود را از گاز طبیعی و بقیه آن را از منابع تجدیدپذیر تولید کند.

عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان اعلام کرد که ریاض قصد دارد به باشگاه صادرکنندگان گاز بپیوندد.

به گزارش شانا، بن سلمان اوایل ماه فوریه بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت: عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان در نظر دارد گاز و محصولات پتروشیمی را به صادرات خود اضافه کند و اخبار مربوط به این تحولات خیره‌کننده به‌زودی اعلام می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتروشیمی دلار سرمایه گذاری عربستان گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد

رمضانعلی سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ممنوعیت تبلیغ کولر گازی گفت: در برنامه هفتم یک حکمی آوردیم به نام بهینه‌سازی مصرف انرژی که شامل نفت، گاز، برق و ... است که اگر دولت آن را اجرایی کند سالانه بیش از صد میلیارد دلار درآمد برای کشور ایجاد می‌شود.

وی اظهار کرد: ما چقدر از آب باران استفاده می‌کنیم و آن را ذخیره می‌کنیم و باید پرسید در کجای کشور از آب باران استفاده می‌شود و آب این سیل‌هایی که می‌آید در کجا ذخیره می‌شود.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا بیان کرد: در قدیم در روستا‌ها و بعضی از شهر‌ها حتی کریدور‌های جاده‌ای خزینه آب وجود داشت و از آن برای آب شرب استفاده می‌شد، اما الان چرا از آن استفاده نمی‌کنیم. 

سنگدوینی ادامه داد: الان برای استفاده از دستشویی و حمام از آب شرب استفاده می‌کنیم لذا باید به سمت استفاده از آب باران برویم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر از نعمت‌های خدادادی مثل آب باران استفاده کنیم خیلی از مشکلات کشور حل می‌شود.

وی اظهار کرد: در بخش کشاورزی پنج تا هفت درصد مصرف، آب شرب است و بالای ۹۰ درصد آب کشاورزی استفاده می‌شود، اما کشاورزی ما بهینه نیست، چون غرقابی است و کشور ما برای این نوع آبیاری مناسب نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • رئیس‌جمهور طرح توسعه واحدهای گازی نیروگاه شهید باکری سمنان را افتتاح کرد
  • جنرال گلد بهترین کولر گازی برای مناطق گرمسیر
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه
  • افتتاح بلوک دوم گازی نیروگاه قدس سمنان
  • همدان امسال متعهد ایجاد اشتغال ۱۷۶۷۰ نفر است
  • آغاز سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در میدان‌های نفت و گاز
  • فرش قرمز پاکستان برای وعده سرمایه‌گذاری عربستان