Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-23@22:49:10 GMT

ویروسی کُشنده‌تر از کرونا+ تصاویر

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۲۵۷۰

ویروسی کُشنده‌تر از کرونا+ تصاویر

این روز‌ها همه جا خبر از ویروسی است به نام کرونا که باعث ترس مردم شده است، ولی ترامپ در سفر کوتاه خود به هند نشان داد که به مراتب خطرناک‌تر از کرونا است.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ سفر کوتاه ترامپ به هند از جهات مختلف قابل ارزیابی است، اینکه تا چه اندازه ادعا‌ها برای ایجاد صلح در جنوب آسیا نتیجه بخش بود یا چه اندازه تمایل دارد در کشمیر صلح برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج سفر وی که بزرگترین آن امضا قرارداد ۳ میلیارد دلاری فروش سلاح به هند بود نشان می‌دهد که صلح و امنیت تنها بهانه‌ای بوده تا رئیس جمهور آمریکا برای اسلحه‌های مرگبار بازاریابی کند.

چرا ترامپ هند را به عنوان مقصد سفر انتخاب کرد و چرا این بازه زمانی را انتخاب کرد؟ سوالی که شاید کارشناسان بتوانند با توجه به حوادث داخلی هند آن را بهتر تحلیل کنند از زمان پیروزی حزب بی جی پی در انتخابات اخیر هند (۹ ماه پیش) کشور هزار ادیان آبستن حوداث مختلفی بوده که تمام آن‌ها به وضوح امنیت مسلمانان را نشانه رفته است.

مودی ابتدا خودمختاری کشمیر را لغو کرد و اینک حدود ۲۱۰ روز است مسلمانان مظلوم این منطقه در حبس خانگی به سر می‌برند و به دلیل قطع شدن سرویس اینترنت با دنیای خارج ارتباطی ندارند! در قدم بعد دولت حزب بی جی پی که بسیار آن را نماینده گروه افراط گرای هندوی آر اس اس می‌دانند مدعی شد تاریخی‌ترین پرونده قضایی هند را به نتیجه رسانده و مسجد ۶۰۰ ساله بابری را به عنوان زادگاه خدای رام تقدیم هندو‌ها کرد. مسلمانان از مسجد نیز اخراج شدند تا زمین مسجد با خاک یکسان شود.

اقدام دولت هند علیه مسلمانان به اینجا ختم نشد دهلی نو در اقدام دیگر که بعد‌ها به نام قانون بازنگری تابعیت مشهور شد ابتدا ۲ میلیون نفر را که اکثر آن‌ها مسلمان بودند سلب تابعیت کرد و سپس قانون تصویب کرد که طبق آن غیر هندی‌ها به شرط مسلمان نبودن می‌توانند تابعیت هندی دریافت کنند.

همه این اقدامات که در بازه‌ای حدود ۵ ماهه رخ داد خشم مسلمانان هند را برانگیخت و تمام آن‌ها اعم از زن و مرد، پیر و جوان و سنی و شیعه را به خیابان‌ها کشاند تا علیه تبعیض مذهبی که دولت هند آن را دنبال می‌کند شعار دهند و خواهان احقاق حق خود شوند.

دهلی نو ابتدا گمان می‌کرد که موج اعتراضات زودگذر است و تاثیری بر آینده سیاسی کشور نخواهد داشت، ولی حدود ۶۰ روز است خیابان‌های این شهر صحنه تظاهرات گسترده و به خصوص شعار‌های ضد تبعیض مذهبی است. مسلمانان خواستار لغو قانون تبعیض مذهبی هستند.

حال دلیل انتخاب زمان و مقصد سفر ترامپ که بار‌ها اسلام را دینی تروریسم پرور خوانده و نقشی مهم در اسلام هراسی دارد آشکارتر می‌شود، او در بیان حامی آزادی اندیشه انسان است، ولی در عمل باز هم به دولت هند سلاح می‌فروشد تا ابایی از کشتن مسلمانان نداشته باشد.

ورود ترامپ و تشدید فاجعه‌ای خطرناکتر از کرونا

ویروس کرونا که این روز‌ها نقل محافل خبری است تنها برای افرادی خطرناک است که ایمنی بدن آن‌ها ضعیف باشد و کمتر توان گرفتن گریبان جوانان را دارد، ولی ترامپ که وارد هند شد جوانان مسلمان هدف قرار گرفتند.

۴۸ ساعت پیش از ورود رئیس جمهور آمریکا دولت هند برای اولین بار تلاش کرد با مذاکره اعتصاب‌ها را خاتمه دهد، ولی موفق نشد مسلمانان که می‌دیدند ورود رئیس جمهور آمریکا اهرم فشاری است بر دولت هند که با نادیده گرفتن فقر عمومی مردم مبالغ هنگفتی صرف استقبال از رئیس جمهور آمریکا کرده است با به دست گرفتن پلاکارد‌هایی در مخالفت سفر ترامپ و تصویب قانون تبعیض مذهبی به خیابان‌ها آمدند. شهر شلوع شد و شعار‌های ضد آمریکایی و حکومت هند از هر سو شنیده می‌شد.

پلیس، اما تنها نبود هندو‌های متعصب نیز با به دست گرفتن شمشیر و چماق به خیابان‌ها آمدند و در مقابل مسلمانان بی دفاع صف آرایی کردند. در کمتر از چند ساعت جوی خون در خیابان‌های دهلی نو به راه افتاد. ده‌ها مسجد و خانه و مدرسه به آتش کشیده شدند. هندو‌های افراط طلب که فرصت را مناسب می‌دیدند به مناره‌های مسجد نیز رحم نکردند و از آسمان زمین گلوله بر سر مسلمانان ریختند.

خیابان‌ها پر شد از جنازه‌های مسلمانان معترض آمار‌های دولتی می‌گویند ۲۰ کشته و ۱۹۰ زخمی طی حدود ۵ ساعت! ولی آمار‌های غیررسمی خبر از فاجعه‌ای انسانی می‌دهد کشته شدن بیش از ۵۰ نفر و زخمی شدن حدود هزار نفر.

گانگستر آمریکایی، اما لبخند به لب دارد و در دیدار خود با مودی می‌گوید: برخورد با مسلمانان یک موضوع داخلی برای هند است که ما در آن دخالت نمی‌کنیم! مسلمانان باید با دولت هند همراه باشند.

مودی نیز در توئیتی منتشر می‌کند تا باز هم ژست جنتلمنی گرفته باشد: برادران و خواهرانم از خشونت پرهیز کنید!

صدای ناله مصدومان و مجروحان از تخت بیمارستان‌ها بلند است و شیون فرزندان یتیم از گوشه‌های خانه‌های آتش گرفته شده.

رسانه‌ها هم می‌گویند کرونا خطرناک است و برای عدم ابتلا به آن باید مرتب دست‌ها را با آب و صابون شست.........

منبع:تسنیم

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس هند ترامپ کرونا رئیس جمهور آمریکا تبعیض مذهبی خیابان ها دولت هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • پاکستان نام یکی از خیابان‌ها را به «ایران» تغییر داد
  • نام یکی از خیابان‌های اسلام‌آباد به «ایران» تغییر یافت
  • پاکستان نام یکی از خیابان‌های اسلام‌آباد را به «ایران» تغییر داد
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • بسته کمکی جدید برای تل‌آویو؛ «خیانت و فاجعه» دولت بایدن از نگاه مسلمانان آمریکا
  • دولت برای رهایی از بحران اقتصادی از الگوی مشارکتی و واگذاری وظایف به شوراها استفاده کند