Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-بر اساس اعلام علوم پزشکی اراک حال نخستین بیمار مبتلا به کرونا در استان مرکزی مطلوب و خوب بوده و در نتیجه از بیمارستان ترخیص شد. ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، اوایل اسفندماه امسال بود که خبر فوت  2 بیمار مبتلا به ویروس کرونا منجر در شهرمقدس قم همه را شوکه کرد و درپی آن اعلام شد "بهزادی‌نیا" از پزشکان  ساکن قم که در استان مرکزی مشغول به‌کار بوده نیز دچار همین بیماری  شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام این خبر و ثبت اسم این پزشک به‌عنوان نخستین بیماری کرونایی، کار درمان وی در استان آغاز شده و وی در بیمارستانی در شهرستان اراک قرنطینه و مورد درمان قرار گرفت و در نهایت پس از یک هفته درمان بهبودی کامل وی اعلام شد.

براساس اعلام رسمی دانشگاه علوم پزشکی اراک "بهزادی‌نیا" که به‌عنوان نخستین مورد مثبت ابتلا به کرونا استان مرکزی در یکی از مراکز درمانی اراک بستری شده بود امروز از بیمارستان مرخص شده است.

این پزشک بهبودیافته از بیماری کرونا که حدود یک هفته پیش بستری شده و دوران درمان را طی کرده در هنگام ترخیص به‌مردم توصیه کرد: علاوه بر توجه به امر پیشگیری برای جلوگیری از ابتلا به کرونا، به‌تقویت جسمانی خود نیز توجه داشته باشند، روحیه خود را از دست ندهند و دستورالعمل‌های دارویی را رعایت کنند.

حضور بسیجیان در عرصه خدمات به مردم برای مقابله با کرونا؛ بسیج کارگری برای تولید ماسک و مواد ضدعفونی وارد میدان عمل شدندآمادگی چین برای انتقال تجربیات به ایران و کشورهای درگیر با کروناپزشک مبتلا ‌به ویروس کرونا در استان مرکزی بهبود یافت

نوروزی پرستار بیمارستان معین درمان کرونا ویروس در اراک گفت: حال عزت‌الله بهزادی‌نیا پزشک اراکی که به کرونا مبتلا شده بسیار مطلوب و خوب است و با پایان دوره نقاهت ترخیص می‌شود.

وی افزود: بهزادی‌نیا روز ششم درمانشان را طی می‌کنند و با گذشتن 4 روز دیگر و تکمیل دوره 10 روزه ایشان مرخص خواهند شد.

انتهای پیام/711/ح

R7980/P/S6,73/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی بهزادی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد

قائم مقام کانون هموفیلی استان کرمانشاه گفت: ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه از خدمات درمانی و دارویی بهره‌مند می‌شوند. - اخبار استانها -

ارسلان مفردنصرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه به 255 بیمار مبتلا به هموفیلی خدمات درمانی ارائه می‌شود اظهار داشت: امروز روز جهانی حمایت از بیماران هموفیلی نامگذاری شده است. 

وی عنوان کرد: کارزاری با عنوان حمایت از بیماران هموفیلی در سراسر جهان برقرار شده و به صورت نمادین هر یک از آثار تاریخی و نمادهای شهری به نشانه قرمزی خون نورافشانی قرمز می‌‌شوند. این اقدام به این منظور است که توجه و آگاهی خیران و بخش خصوصی جلب شود و در جوامع شهری اطلاع‌رسانی شود.

قائم مقام کانون هموفیلی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مرکز جامع بیماران خاص استان، خدمات ویژه‌ای را به بیماران خاص از جمله بیماران هموفیلی ارائه می‌کند افزود: همکاری خوب انجمن بیماران هموفیلی با واحد بیماری‌های خاص موجب هماهنگی و برنامه‌ریزی مناسب برای ارائه خدمات بهتر به این افراد شده است. 

یادآور می‌شود، بیماری هموفیلی یک اختلال ارثی نادر است که طی آن خون به‌طور طبیعی لخته نمی‌شود، زیرا در این بیماری خون فاقد پروتئین‌های کافی برای لخته شدن است. فاکتورهای انعقادی با کمک پلاکت‌ها باعث جلوگیری از خونریزی در محل آسیب می‌شوند. بیماران هموفیل پس از یک آسیب ممکن است برای مدت طولانی‌تری نسبت به حالت معمول خونریزی داشته باشند؛ در کشور بیش از 12 هزار نفر است. 

خونریزی غیرقابل توضیح و بیش‌ از حد در اثر بریدگی یا آسیب، یا بعد از عمل جراحی یا دندان‌پزشکی، کبودی‌های متعدد بزرگ یا عمیق، خونریزی غیرمعمول پس از واکسیناسیون مانند خون دماغ شدن ناگهانی، درد، تورم یا خشکی مفاصل و درد هنگام حرکت مفاصل، وجود خون در ادرار یا مدفوع، خونریزی از بینی بدون علت شناخته‌شده و تحریک‌پذیری غیرقابل توضیح در نوزادان از جمله علائم بیماری هموفیلی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت به همت پزشک فارسی + فیلم
  • یک واحد تزریقاتی متخلف در زنجان پلمب شد
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش
  • نخستین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • پشت‌پرده سبوس‌گیری از آردها/ سلامت مردم قربانی سودجوها!
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد