Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، عباسعلی درستی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: بارها تاکید کرده‌ایم که رعایت بهداشت فردی، زیاد ظاهر نشدن در مراسم و مجامع عمومی و کاهش رفت و آمد در مکان‌های پرتردد از کلیدهای مقابله با کرونا ویروس است، اما در روزهای گذشته شاهد افزایش سفر در کشور بوده‌ایم.

وی اضافه کرد: شیوع این ویروس از استان قم شروع شد و سپس در استان‌های تهران، گیلان و اراک نیز دیده شد، اما سفرهایی از این استان‌ها به دیگر شهرها نیز انجام شده که استان ما نیز از آن جمله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی متذکر شد: ویروس کاملا منتشر شده و مردم باید رعایت کنند. کشورمان در خطر بوده و بهتر است به جای ترسیدن، هوشیار بوده و همکاری لازم را داشته باشیم و با اقدامات و هماهنگی، همبستگی ملی را نشان دهیم.

درستی در ادامه با بیان اینکه کرونا ویروس در ۸۰ الی ۹۰ درصد موارد بدون علامت یا با علامت خفیف ظاهر می‌شود، گفت: این افراد نیازی به مراجعه به بیمارستان ندارند و با استراحت در منزل و رعایت نکات بهداشتی بهبود می‌یابند. مراکز بهداشتی و درمانی نیز برای پذیرش ۲۰ درصد مابقی دارای علائم شدیدتر و یا نیازمند بستری، آماده هستند.

 وی اضافه کرد: بیمارستان الزهرا (س) و بیمارستان‌های چشم در تبریز به منظور پشتیبانی از سه مرکز آموزشی درمانی معین برای بستری کردن بیماران نیازمند به بستری تعیین شده‌اند. تمامی بیماران مراجعه کننده به اورژانس در تمامی بیمارستان‌ها پذیرش می‌شوند، اما بستری‌ کردن فقط در مراکز آموزشی درمانی سینا، امام رضا (ع) و کودکان انجام می‌شود.

 وی با بیان اینکه داروهای توصیه شده برای مقابله با این بیماری در تبریز نیز موجود هستند، اظهار کرد: کرونا ویروس درمان قطعی و مشخصی ندارد، اما تخمین زده می‌شود داروهای پیشنهادی در ۵۰ الی ۶۰ درصد موارد موثر باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با نادرست خواندن برخی مطالب منتشر شده در شبکه‌های مجازی به عنوان راه تشخیص کرونا با حبس کردن ۱۰ ثانیه‌ای جریان تنفس، گفت: این مطالب پایه علمی نداشته و فقط تعداد مراجعه به بیمارستان‌ها را افزایش می‌دهند، این‌ها حرکات مذبوحانه دشمنان برای افزایش تعداد مراجعان است.

 وی در بخش دیگری از سخنانش هرگونه اطلاع رسانی در خصوص تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را منوط به تصمیم گیری کارشناسان وزارت بهداشت و سیاستگذاران کشور دانست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تشریح آخرین اقدامات در خصوص ضدعفونی مکان‌های عمومی، بیان کرد: ضدعفونی مکان‌های عمومی مانند مدارس و اتوبوس‌ها در حال انجام بوده و ارگان‌ها نیز همکاری خوبی در این خصوص با ما دارند، با همکاری شهرداری تبریز، اتوبوس‌ها به طور روزانه ضدعفونی می‌شوند و در جلسه‌ای که با راه آهن داشتیم، آنها هم ضدعفونی قطارها را پذیرفتند، همچنین کارشناسان ما با مستقر شدن در ورودی راه آهن مسافران را بررسی می‌کنند.

وی افزود: مدارس هم ضدعفونی می‌شوند و روزی که دانش‌آموزان وارد مدرسه شوند، مطمئن باشند که مدرسه یک روز قبل ضد عفونی شده است. مصلای تبریز نیز فردا به طور کامل ضدعفونی شده و توصیه می‌کنیم تا نمازگزاران سجاده و یا دستمال تمیزی برای ادای فریضه نماز به همراه داشته باشند.

وی در ادامه از همت تمامی مسئولان استانی برای تامین مواد ضدعفونی کننده در استان خبر داد و گفت: واحدهای تولیدی با ظرفیت بیشتر راه افتاده و مردم نگران کمبود مواد ضدعفونی کننده نباشند، محصولات تولید شده در روزهای آتی به وفور یافت می‌شوند.

وی یادآور شد: در خصوص کمبود ماسک هم امیدواریم با تولید در کشور و همچنین تبریز و دریافت سهمیه وزارت بهداشت، ماسک هم برای همه تامین شود، ضمن اینکه استفاده از ماسک تنها برای بیماران و افرادی که ارتباط نزدیک با بیماران دارند ضروری بوده و افراد در صورت تردد در مکان‌های پر رفت و آمد نیز می‌توانند از ماسک استفاده کنند.

درستی در ادامه با اشاره به کنترل مسافران وارد شده به کشور از طریق دو مرز زمینی و یک مرز هوایی در آذربایجان‌شرقی، بیان کرد: مسافران هنگام ورود بررسی و ارزیابی شده و با گرفتن آدرس و ثبت مشخصات ارتباط ما با مسافران تا ۱۴ روزه دار پیدا می‌کند.

 وی در ادامه با تشریح تمهیدات لازم برای مبارزه با شیوع کرونا ویروس در تعطیلات نوروزی، اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم با اداره کل میراث فرهنگی استان انجام و دستورالعمل‌ها هم برای آن‌ها ابلاغ شده است، کارشناسان ما به طور جدی از ۱۵ اسفند ماه در مکان‌های عمومی حضور یافته و موارد لازم را گوشزد می‌کنند.

وی در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: به مسافران گفته خواهد شد که در صورت داشتن علایم چه کاری انجام داده و به کجا مراجعه کنند، همچنین در ورودی تمامی شهرستان‌ها نیز اکیپ‌های بهداشتی مستقر می‌شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کودکان معاون ویروس کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست

استاندار زنجان که در جلسه شورای اداری استان زنجان از سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواسته بود مشکلات آزادراه زنجان - تبریز را حل کند، باید به وی متذکر شد که این مشکلات با ورود مسئولان کشوری قابل حل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ،‌ محسن افشارچی استاندار زنجان در حاشیه جلسه شورای اداری استان زنجان خطاب به سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: مأموریت جدی شما این است که هرچه سریعتر تکلیف مالکیت و همینطور وضعیت آسفالت آزادراه زنجان - تبریز را مشخص کنید.

حال سوال از استاندار زنجان این است که موضوعی که سال‌های سال است که تکلیفش مشخص نشده و در چند سال اخیر حتی با ورود مقامات عالی رتبه کشوری، موضوع مالکیت آزادراه زنجان - تبریز مشخص نشده است،‌ چطور انتظار می‌رود یک مدیرکل استانی آن را حل کند؟

طی چند سال اخیر، مقامات کشوری بسیار تلاش کردند که مالکیت این آزادراه را از شرکت ملی آزادراه به سیستم دولتی منتقل کنند ولی با این که کشمکش‌های زیادی وجود داشته ولی فعلاً این موضوع محقق نشده است؛ حتی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده است.

ناگفته نماند که آبان ماه سال گذشته ، ابوالفضل خمسه بازرس‌کل استان زنجان به خبرنگار تسنیم گفته بود که اگر با همین وضعیت فعلی شرکت ملی آزادراه، مالکیت آزادراه زنجان - تبریز را به دولت بدهد ، قطعاً دولت با ضرر بیش از 3 هزار میلیارد تومانی مواجه می‌شود چرا که شرکت ملی آزادراه‌ها نخست باید وضعیت (آسفالت و سیستم روشنایی) این آزادراه را بهبود ببخشد و سپس به دولت واگذار کند.

از سوی دیگر آسفالت آزادراه زنجان - تبریز سال‌های سال است که وضعیت خوبی ندارد و دست‌‍اندازهای زیادی دارد به طوری که رانندگان و مسافران گلایه‌های زیادی از این وضعیت دارند. رانندگان معتقد هستند که دادستان زنجان باید به‌عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود کند. از سوی دیگر روکش آسفالت این آزادراه به مبالغ کلان ملی نیاز دارد و بودجه‌های استانی،‌ روکش همچین آزادراه بزرگی امکان‌پذیر نیست.

با تمام این تفاسیر، معلوم نیست استاندار زنجان چطور از یک مدیرکل جدید همچین انتظارات سنگینی دارد و مشخص است که گره مشکلات فوق‌الذکر باید توسط مسئولان عالی رتبه کشوری بازگشایی شود و حتی خود استاندار هم به تنهایی توانایی حل این مشکلات را ندارد.

گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز + فیلم

به گزارش تسنیم،‌ اصغر اسماعیلی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان زنجان بود که 19 فروردین ماه با حکم داریوش امانی معاون وزیر راه ، به عنوان سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان منصوب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • ◄ نرخ جدید عوارض آزادراه ها در سال 1403 منتشر شد + جدول
  • هشدار پلیس زرند به رانندگان وسائل نقلیه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند