Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: حجت‌الاسلام درویشیان  درباره اقدامات صورت گرفته از سوی این سازمان در ارتباط با نظارت بر عملکرد دستگاه‎های مسئول برای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا و درمان مبتلایان به این ویروس اظهار کرد: اقداماتی که سازمان بازرسی در حال حاضر انجام می‌دهد، اقدامات حمایتی به ویژه در استان‌های درگیر در تأمین مواد بهداشتی و ضدعفونی لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: در همین ارتباط در ابتدای این موضوع نیز، با ورود سازمان بازرسی کل کشور در مبادی ورودی در فرودگاه امام خمینی (ره)، دوربین‌های حرارتی نصب شد.

وی اضافه کرد: خوشبختانه در حال حاضر وزارت بهداشت اقدامات مناسبی را در ارتباط با پیشگیری و کنترول ویروس کرونا و درمان مبتلایان انجام داده و نماینده سازمان بازرسی نیز در ستاد مربوطه حضور دارد و در مواردی که نیاز باشد، ورود می‌کند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سؤال دیگری درباره گرانی‌های اخیر قیمت خودرو اظهار کرد: این گرانی از ناحیه شرکت‌های خودروساز همچون ایران خودرو و سایپا نیست و قیمت محصولات در کارخانه تغییری نکرده است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا کمبود عرضه از سوی شرکت‌های خودروساز می‌تواند علت گرانی خودرو در بازار باشد گفت: یکسری قطعات باید از چین وارد می‌شد که ورود این قطعات متأسفانه با تأخیر مواجه شد و یکی از علل گرانی‌های اخیر می‌تواند این موضوع باشد.

درویشیان همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره وقوع سیل در روز‌های اخیر در برخی استان‌های کشور در حالی که پیشتر سخنگوی قوه قضائیه هشدار داده بود دستگاه‌های اجرایی اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند تا بر اثر سیل به مردم خسارت وارد نشود گفت: در این ارتباط نیز بازرسان سازمان بازرسی کل کشور در استان‌های درگیر در سیل ورود کردند و، چون چند روز بیشتر نیست که از وقوع سیل می‌گذرد، هنوز گزارش‌ها تکمیل و ارسال نشده است.

به گزارش تسنیم، پیشتر غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه درباره رسیدگی به تخلفات و کم‌کاری‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با سیلاب‌های اوایل سال ۹۸ گفته بود: در ارتباط با سیل اوایل امسال، بررسی‌هایی از سوی سازمان بازرسی کل کشور انجام شد و ۱۴۰ نفر از مدیران دوره‌های مختلف به هیئت‌های رسیدگی به تخلفات معرفی شدند. همچنین برای ۱۰۵ نفر از مدیران پرونده کیفری تشکیل شد و این افراد تحت تعقیب قرار گرفتند. در بررسی اولیه ۲۴۵ نفر از مدیران ادوار مختلف در بروز حوادث ناشی از سیل در مظان اتهام و تحت تعقیب قرار گرفتند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سازمان بازرسی کرونا گرانی خودرو سیل سازمان بازرسی کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵۱۲ کیلویی شیشه در تایباد
  • تأکید مسئولان استان بر برخورد جدی با خودرو‌های قاچاق بر
  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • ارائه گزارش های تحلیلی منابع و مصارف به مسئولان اقتصادی
  • اتمام رفع تداخلات اراضی کشاورزی در شهریور امسال
  • انجام تکالیف سازمان فناوری اطلاعات با مشارکت بخش خصوصی
  • انجام بیش از ۵۳۰۰ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی استان همدان
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان
  • ورود شخصیت‌های خارجی به محصولات خواب کودکان
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم