Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات شهر کیانجیانگ در استان هوبئی برای تشویق مبتلایان به اعلام وضعیت خود و خودداری از پنهان کردن این بیماری اعلام کردند که به هرکدام از ساکنان این شهر که مشاهده علائم کرونا در بدن خود را گزارش کنند و پس از انجام آزمایش‌های پزشکی ابتلای آنها به کرونا تایید شود، مبلغ ۱۰ هزار یوان (۱۴۲۵.۹۶ دلار) جایزه خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا در چین تا پایان روز چهارشنبه به ۴۳۳ نفر رسید که از این تعداد ۴۰۹ مورد در استان هوبئی، کانون اصلی انتشار این ویروس به ثبت رسیده است.

 

در این روز ۲۹ تن از چینی‌های مبتلا به «کووید-۱۹» نیز جان باختند که ۲۶ مورد از مرگ و میرها در استان هوبئی اتفاق افتاد.

 

به این ترتیب شمار کل مبتلایان به این بیماری در این کشور به ۷۸۴۹۷ نفر و شمار جان باختگان به ۲۷۴۷ افزایش یافت.

 

آلودگی به این ویروس در بیش از ۴۰ کشور و خارج از چین نیز تایید شده است. روز چهارشنبه مقامات برزیل، سوئیس، پاکستان، نروژ، یونان، رومانی و الجزایر از ثبت اولین مورد ابتلا به این بیماری در کشورشان خبر دادند.

چین؛ تعیین جایزه برای مبتلایان کرونا

 

مقامات شهر کیانجیانگ در استان هوبئی برای تشویق مبتلایان به اعلام وضعیت خود و خودداری از پنهان کردن این بیماری اعلام کردند که به هرکدام از ساکنان این شهر که مشاهده علائم کرونا در بدن خود را گزارش کنند و پس از انجام آزمایش‌های پزشکی ابتلای آنها به کرونا تایید شود، مبلغ ۱۰ هزار یوان (۱۴۲۵.۹۶ دلار) جایزه خواهند داد.

در این شهر تا کنون ۱۹۷ مورد ابتلای به کرونا گزارش داده شده است و مقامات شهر در تلاشند تا مطمئن شوند که همه افراد آلوده شناسایی شده‌اند و تحت درمان هستند.

 

پیش از این نیز برخی دیگر از شهرهای چین، ابتکاری مشابه را به اجرا گذاشته بودند.

کره جنوبی

 

سئول اعلام کرد در پی شیوع ویروس کرونا، تمرینات مشترک نظامی خود با واشنگتن را برای مدتی نامعلوم به تاخیر انداخته است.

 

این کشور روز پنج‌شنبه از ثبت ۳۳۴ مورد جدید ابتلا به کرونا خبر داد؛ به این ترتیب تعداد کل مبتلایان در این کشور به ۱۵۹۵ رسید.

تایوان

 

تایوان ضمن تایید ابتلای ۳۲ نفر به «کووید-۱۹» و مرگ دست‌کم یک نفر از مبتلایان، هشدارهای اپیدمی را به بالاترین سطح افزایش داد و بودجه‌ای ۲ میلیارد دلاری را به کنترل شیوع این ویروس اختصاص داد.

 

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: استان هوبئی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل

ممکن است که شما هم کلیدهای خود را جا بگذارید یا اسم همکار جدیدتان را فراموش کنید. ما با افزایش سن، اغلب فراموشکارتر می شویم. اما آیا این نشانه چیزی جدی مانند بیماری آلزایمر است؟

با افزایش سن، مغزمان به طور طبیعی کوچک شده و فرآیندهای فکری ما کند می شوند.

با این حال، در بیماری آلزایمر تغییراتی که در مغز اتفاق می‌افتد، با تغییراتی که در روند طبیعی پیری مشاهده می‌شود، متفاوت است.

این بیماری، حافظه فرد مبتلا را تحت تاثیر قرار داده و در نهایت توانایی انجام ساده ترین کارها را از بین می برد.

به گزارش روزیاتو، هنوز هیچ روش درمانی برای آلزایمر وجود ندارد. اما آشنایی با مراحل ابتلا به این بیماری و تشخیص زودهنگام آن، مدیریت آلزایمر را آسان تر می کند.

پزشکان اغلب از یک مقیاس جهانی که هفت مرحله آلزایمر را مشخص می کند، برای تشخیص این بیماری استفاده می کنند.

آلزایمر روی افراد تأثیر متفاوتی می گذارد، اما با گذشت زمان می توانید انتظار تغییراتی مانند موارد ذکرشده در ادامه را داشته باشید:

مرحله ۱: قبل از ظهور علائم

درست مانند بسیاری از بیماری ها، تغییراتی در مغز که مربوط به آلزایمر هستند، قبل از ظاهر شدن علائم شروع می شوند.

اسکن PET، یک آزمایش تصویربرداری سه‌بعدی که نحوه عملکرد مغز را نشان می دهد، می تواند نشان دهد که آیا بیماری در حال توسعه است یا خیر.

مرحله ۲. از دست دادن حافظه مختصر

این مرحله با کاهش عملکرد شناختی مشخص می شود. سلول های آسیب‌دیده مغز شروع به نشان دادن اثر کرده و افراد نشانه های از دست دادن حافظه و فراموشی را تجربه می کنند.

در این مرحله، ممکن است که برخی از علائم ظریف ظاهر شوند؛ البته نه در حدی که روی توانایی فرد برای زندگی به تنهایی یا کار تاثیر بگذارد.

در این مرحله می توان نشانه هایی مثل فراموش کردن کلمات یا قرار دادن اشیا در جای اشتباه را دید.

مرحله ۳: اختلال یا زوال خفیف

علایم و مراحل بیماری آلزایمر در این مرحله خیلی مشخص نیستند‌. اگر چه این مرحله حدود ۷ سال طول می کشد، با این حال علایم در مدت ۲ تا ۴ سال آشکار خواهند شد.

در این مرحله فقط افراد نزدیک بیمار متوجه علایم می شوند. کیفیت کار بیمار کاهش پیدا کرده و فرد در یادگیری مهارت های جدید دچار مشکل خواهد شد. دیگر علایم مرحله ۳ از مراحل بیماری آلزایمر عبارت‌اند از:

گم شدن، حتی در یک مسیر آشنا دشواری در یادآوری کلمات یا اسامی صحیح ناتوانی در به یاد آوردن اسامی یا شناخت افراد جدید گم کردن اشیای ارزشمند یا قرار دادن آن ها در مکان نامناسب

در این مرحله بیمار مبتلا به آلزایمر نیازمند مشاوره است. به خصوص زمانی که مسئولیت های کاری پیچیده ای داشته باشد. فرد در این مرحله اضطراب و انکار خفیف تا متوسط را تجربه می کند. در این مرحله است که برخی تغییرات آشکارتر در توانایی تفکر پدیدار خواهد شد.

برخلاف مشکلات حافظه که در مرحله سه مشاهده می شوند، این علایم احتمالاً زندگی فرد را مختل می کنند.

مبتلایان ممکن است با حافظه کوتاه‌مدت خود مشکل داشته باشند. برای مثال، به سختی چیزی که به تازگی خوانده اند را به خاطر بسپارند.

آنها ممکن است در محیط های جدید گم شوند که می تواند باعث اضطراب و ترس شود.

مرحله ۴: آلزایمر خفیف یا زوال متوسط

مرحله ۴ حدود ۲ سال طول می کشد و مشخصه آن، قابل تشخیص بودن آلزایمر است.

تغییرات خلق و خو نظیر گوشه‌گیری و انکار نیز بیش از پیش تظاهر پیدا می کنند. کاهش پاسخ عاطفی نیز در این مرحله شایع است. علایم جدید زوال که در مرحله ۴ پدیدار می‌شوند، عبارت‌اند از:

کاهش آگاهی از وقایع در جریان فراموش کردن سوابق شخصی دشواری در مدیریت امور مالی ناتوانی در شمارش معکوس از ۱۰۰ به صورت ۷ تا ۷ تا

پزشک همچنین به مواردی که در مرحله ۳ اشاره شد نیز توجه خواهد کرد. با این حال، در اغلب موارد تغییری در آن ها احساس نمی شود. در این مرحله فرد شرایط آب و هوایی و وقایع و آدرس های مهم را به یاد می آورد. اما ممکن است برای نوشتن چک، سفارش دادن غذا و خرید خوار و بار نیازمند کمک باشد.

مرحله ۵: کاهش استقلال و نیاز به کمک افراد دیگر

تا این مرحله، مبتلایان ممکن است قادر به زندگی مستقل بدون وجود هیچ گونه چالش جدی بوده باشند.

اما تشدید مشکلات حافظه در این مرحله، می تواند باعث نیاز به کمک افراد دیگر شود.

مبتلایان در مرحله پنجم احتمالاً در به خاطر سپردن اطلاعات مهم، از جمله اینکه کجا هستند و ساعت چند است، مشکل خواهند داشت.

علاوه بر این، ممکن است که آنها در انجام کارهای اساسی مانند لباس پوشیدن مشکل داشته باشند.

مرحله ۶: بروز علائم شدید آلزایمر

مبتلایان در این مرحله دچار هذیان و توهم می شوند.

برای مثال، مبتلایان ممکن است فکر کنند که شریک زندگی آنها یک شیاد است، یا تصویر خود در آینه را نشناسند.

آنها همچنین ممکن است شروع به اشتباه گرفتن افراد با شخص دیگری کنند. به عنوان مثال، فکر می کنند همسایه آنها همسرشان است.

مرحله ۷: از دست دادن کنترل فیزیکی

بسیاری از توانایی های اولیه در فرد مبتلا به آلزایمر مانند غذا خوردن، راه رفتن، صحبت کردن و نشستن در این مرحله تحت تاثیر قرار می گیرد.

در آخرین مرحله، افراد مبتلا به این بیماری متکی به کمک مراقبین خود هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • اعتراف لیبرمن: بدون رادار‌های آمریکایی، مقابله با ایران ممکن نبود
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان
  • اعتراف لیبرمن: بدون رادارهای آمریکایی مقابله با حمله ایران ممکن نبود
  • هوش مصنوعی ناجی مبتلایان به آلزایمر خواهد شد؟
  • با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل
  • اعتراف مقامات آمریکا به اصابت موشک به ۲ پایگاه در پی عملیات سپاه
  • اعتراف مقامات آمریکا به اصابت موشک به دو پایگاه در پی عملیات سپاه